Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לאחרונה אני חושב להתחיל לשפץ מיני מיינור, ויש לי מס' שאלות:

האם ניתן לשקם רכב זה מבלי להזמין חלקים מחו"ל?

היכן ניתן למצוא חלקים לרכב- האם יש חנויות שעדיין מוכרות חלקים למיני 70-80?

ודבר נוסף...

אני גר בביניין משותף 15 בתי אב ויש לי חניה פרטית-לא מגודרת או סגורה, האם לדעתכם ניתן לשפץ רכב תחת הביניין?

כלומר לא מבחינת השכנים וכו'... אלא האם זה ישים?

בתודה מראש,

עומרי

פורסם

הכל אפשר למצוא, אבל זה עניין של מחיר. לא הייתי מנסה אפילו לשפץ רכב בחניה לא סגורה (עובדה, אני נמנע מלעשות את זה עכשיו, אפילו שבא לי), ובהחלט אל תבנה על "לא ליבא חלקים". אם אתה חייב חלקים מיוחדים, תלמד איך ליבא. אל תפחד מזה.

פורסם

שלום לכולם ולחובבי המיני בפרט

לגבי הזמנת החלקים מחו"ל , השאלה הנשאלת היא לאיזו רמה אתה רוצה להגיע בסופו של דבר

במידה ואתה רוצה לשפץ את הרכב רק שיסע , אז חלקי מכניקה מנוע וחשמל תוכל להשיג בארץ , לא חסר מקומות שעדיין מוכרים חלקים לאוסטין שדומים למיני .

במידה ותרצה לעשות שיקום או שיפוץ למיני , אני לא רואה אפשרות להתחמק מהזמנת חלקי קוסמטיקה

וחלקים שונים מחו"ל, כמובן שקהילת המיני הקטנה , לפחות החברים שאני מכיר שיש להם מיני ינסו תמיד לעזור לך בכל סוגי החלקים על מנת שלא תצטרך להזמין מחו"ל.

לגבי הבנין , אתה יכול לשפץ איפה שאתה רוצה , השאלה הנשאלת היא האם זה חוקי , האם זה נוח לך לעבוד בצורה כזאת , במידה והתשובות לשאלות הללו היא כן - אני לא רואה סיבה למה לא .

כמובן שמסיפורים ששמעתי ושאני קורא כאן בפורום השכנים ה"חמודים" בבנין משותף לא אוהבים לראות רכב ישן מפורק מתחת לבית , אז תחשוב על הנושא שוב לגבי המיקום .

בברכה שבוע טוב לכולם

מינימן

חתימתי עברה על כללי הפורום ולכן נערכה.

פורסם
הייתה פעם מיני כסופה מדהימה ששופרה ושופצה,

אתה מתכוון בטח לזאות שבתמונה האדומה שלי לפני השיפוץ

כמו שידידי מינימן אמר הכול תלוי בך איך אתה יכול להתמודד עם חניה פתוחה

דעתי צריך תמיד חניה סגורה כדי שתוכל להיות בטוח שלא יגנבו חלקים שעם האוטו על בוקים יהיה תמיד מכוסה שלא יפול

וגם אל תשכח ששיפוץ לא לוקח יום או יומים אלה שנים

אני אחרי שיפוץ של מיני לקח לי שנתיים בחורף קשה מאוד לעבוד על האוטו אז תשקול שבתקופת החורף לא יהיה לך הרבה זמן עבודה האוטו יעמוד ויחליד לכן צריך חניה סגורה

חלקים אתה יכול למצוא בארץ יש שוק עתיק פעמים בשנה יש חברים שמאוד רוצים לעזור אחד לשני

עזרה טכנית אתה יכול לשאול כול דבר יעזרו לך פה המון אנשים .

אבל שתדע עם מתחילים שיפוץ צריך כמה דברים:

1. כסף

2. המון רצון אהבה וזמן

3. המון סבלנות במציאת חלקים

בהצלחה

טל גלאפו

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם

לשאלתך, ניתן לשפץ כל רכב בארץ עם החלקים שיש בארץ, אך קרוב למדי שלא תוכל להגיע לתוצאות גימור מושלמות (אלא אם השגת חלקים חדשים, הרבה חלקים חדשים וזה לא פשוט...). לגבי המכאני כאמור ניתן למצוא חלקי מטרו רבים וחלקי מיני, אך לפעמים יותר קל ונוח (נכון, לאו דווקא יותר זול) להביא את הכל במרוכז במשלוח מחו"ל.

תמונה של המיני שהייתה שלי (מכרתי אותה לפני כחצי שנה):

Mini_4.jpg

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
ועכשו ליאור היא בידיים שלי והיא נוסעת נפלא!

אני שמח לשמוע!! מי שקנה אותה ממני גרם לי להרגיש שמכרתי לאדם הלא נכון..... זאת לאחר שראיתי אותו נוסע בה לאחר כמה חודשים...

בהצלחה ושמור עליה, היא באמת מושקעת :)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תוכן חדש...