Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ih=002&sspagename=STRK%3AMEWA%3AIT&viewitem=&item=120080241017&rd=1&rd=1

אני לאחרונה מחפש איזה רכב אספנות מהסוג של הלוטוס 7.

חיפשתי בEBAY ומצאתי אל הלינק שצירפתי למעלה וכתוב שהיא מודל 75.

חברינו לפורום,אישפוז,אומר שהרכב שבתמונה יוצר עד שנות ה70 ושאין לוטוס סופר 7 מודל 75.

בלי קשר,אני יודע שהרכב דורש שיפוץ רחב אבל מה שמעניין אותי זה מודל הרכב כרגע,האם הבן אדם פשוט טעה או שזה פשוט רכב דומה אבל אחר?

תודה

פורסם

אחרי שנת 70 הזכויות נמכרו לקייטרהאם הבריטית ובירקינס הדרום אפריקאית.

בצע חיפוש על השמות הללו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הרכב לא נשאר תחת השם לוטוס.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

תשאל אותו...

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

אם אני זוכר נכונה הסופר 7 יוצרה תחת כנפי לוטוס עד 73 ולאחר מכן הזכויות באמת נרכשו ע"י קייטרהאם ובירקין.

כדאי לוודא עם המוכר אם הרכב עבר איזושהי תאונה, שלדת הסופר 7 רגישה מאוד לעיוותים.

את החלון הקדמי והמסגרת אין שום בעיה לשחזר, זה אפילו לא מסובך במיוחד אם יש לך קצת ידע וכלים.

הכי חשוב - לראות שהשלדה מוגנת בפני חלודה אחרת אתה נכנס לסרט שלם של פירוק והרכבה (אם זה בכלל שווה).

מוטי

פורסם

מה שציינתי בפני cocAIn הוא שלא רק שלוטוס הפסיקו לייצר את ה-7 בשנת 73, הדגם שבתמונה נראה כמו דגם מוקדם יחסית. החל משנת 71 יוצרה הMK4 שנראתה שונה.

אז או שזו לא לוטוס, או שהיא לא שנת 75.

עוד אפשרות שעלתה בדעתי אחר כך היא שמאחר ולוטוס נמכרה גם כקיט לבניה, ייתכן ומדובר בקיט ששכב מעל חמש שנים עד שעלה לכביש. גם זו אפשרות.

בכל מקרה, לא כל יום רואים לוטוס 7 עם הגה שמאלי למכירה ועוד במחיר סביר (למרות שמדובר בפרוייקט ולא ברכב נוסע).

פורסם

ההסבה של הגה שמאלי לימני ולהפך היא פעולה קלה יחסית בסופר 7.

הכל יחסי כמובן, זה לא בר ביצוע למי שבקושי יודע להחליף שמן :wink:...

אישפוז, הבעיה העיקרית של הרכב עלולה להיות השלדה.

מכיוון שבארץ יילכו לפי איזה הגיון עקום, לך תנסה להסביר במשרד הרישוי שבמכוניות כאלו אפשר לעשות Chassis swap(ועושים) אם המצב באמת גרוע.

מישהו שם עוד ייקבל התקף לב!

:lol:

מוטי

פורסם

בעל הרכב ציין שהמנוע דורש אוברול,הפנסים לא עובדים והחלון הקידמי שבור

לא ציין שום דבר שקשור לשילדה,הרכב בגרמניה בסטטוס של ברזל ואין לו רישיונות בגרמניה אלא רישיונות באנגליה

בשביל שהרכב יקבלל רישיונות בגרמניה הוא חייב להיות ב100% תקין.

אם אני קונה את הרכב אני יכול להכניס את הרכב לארץ בלי לשלם מכס?

כלומר,אני אתעסק עם הרכב מבחינת השיקום וברגע שאני אסיים לפני שאני יכול לעלות לכביש אני אשלם את המכס.

האם זה אפשרי או שברגע שעבר את הגבול זהו,אני חייב לשלם?

פורסם

בשביל לשחרר את הרכב ממחסן הערובה בנמל, תצטרך לשלם את המכס.

אגב, המוכר כותב שם שהמנוע בנפח 1500cc. זה הנפח של מנועי הTwincam המוקדמים, המאוחרים יותר היו 1600cc.

לפני 22 שעות, hans כתב:

• תוכן חדש...