Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אייל הסביר לי פעם ה"פ אבל מחקתי אותה ברוב החוכמה שיש לי בטעות.

בכל אופן חוט מתח+פיוז יש!,כבל RCA יש.עכשיו מה זה לעזאזל הכבל של ה REMOTE TURN ON?

איזה חוט צריך בישביל זה?

asamp01.gif

לפי התמונה ה POWER ANTANA ביציאה של ה HU ניכנס ל REMOTE TURN ON אבל למה?

אין קשר לאנטנה הרגילה של הרדיו דיסק?

ןהאם chassis ground הבורג שמחברים את המגבר יכול לשמש כבורג שילדה ?

ואיך מנצלים שתי ערוצים לערוץ אחד לסאב?

מה יש לכוון ב X-OVER,LPF,HPF,FULL ?

ב LPF יש 250 או 50 מה זה אומר?

וב HPF יש 30 או 500 הסבר נא?

אני רוצה רק באסים ורק סאב שיהיה מחובר למגבר הצולע הזה.

תודה לכל.

אם תענו לי עוד שיהיה אור אולי יהיה לי מגבר מותקן סוף סוף.

פורסם

קודם כל אמרתי לך סתסכל החוברת של הרדיו דיסק שלך ויהיה לך הרבה יותר קל ואם אין לך אמרתי לך להוריד מהאינטרנט.

בכל מקרה כמו שאתה רואה כתוב שם POWER ANTENNA שזה אומר שאם יש לך אנטנה חשמלית אתה תחבר אותה לשם ואז היא תתרומם כל פעם שתפעיל את הרדיו ואם תכבה היא תרד, זו כמו הREMOTE TURN ON בדיוק, זה שולח מתח למגבר כל פעם שאתה מדליק את הרדיו דיסק וכשאתה מכבה נפסק המתח וככה המגבר שלך יכבה גם הוא.

תוציא את הרדיו דיסק ותסתכל מאחורה מה קורה, נתתי לך גם אם אני זוכר נכון לינק לאתר שיש בו את המקרא של איזה צבע של כבל הוא בדרך כלל מה. אם תסתבך ולא תצליח אני אחפש, למרות שלא צריכה להיות בעיה אם היה לך מולטימטר כי אז היית יכול לבדוק מאיפה יוצא מתח של 12V.

את הכבל מינוס אתה מחבר בעזרת בורג לשלדה, אם יש שם צבע אז תגרד אותו כי הוא יכול לבודד מהשלדה וככה לא יהיה מגע טוב.

כשיש לך מגבר שני ערוצים יש לך חיבורים + - + - אתה פשוט מחבר חוט מהמינוס של הסאב למינוס השמאלי ומהפלוס של הסאב שלפלוס הימני ואת ה פלוס והמינוס שיש באמצע אתה משאיר ריקים ללא חיבור וככה בעצם אתה מגשר.

בקרוסאובר שלך יש פוטנציומטר, בשביל סאב אתה צריך LPF כי הוא מסנן את התדרים הגבוהים, כתוב לך 50 ו-250 אלה התדרים שהוא מסנן מ50 ועד 250 כשאתה מסובב את הפוטנציומטר ככה שהוא על 50 HZ הוא מסנן בנקודה הזאת וככל שאתה מסובב אותו כלפי ה250 ככה הנקודה שבה התדרים יחתכו עולה. בשביל סאב ממוצע תחתוך בערך ב80HZ כלומר תתחיל מה50HZ ותעלה קצת, פשוט לפי השמיעה תשמע איך הוא נשמע, יש שמעדיפים לחתוך נמוך יותר ויש שגבוה יותר.

את הGAIN של המגבר תכוון בצורה הבאה - תשים את הרדיו דיסק שלך על 75% מהעוצמה כלומר על שלושה רבעים מהעוצמה שלו, ואז תשים איזה דיסק ותכוון את הGAIN ככה שאתה לא שומע דיסטורשיין. תכוון את זה עם דיסק עם מוסיקה שמוקלטת ברמה נורמלית, כומר לא שקט מדי ולא רועש מדי משהו ממוצע. הסיבה שאתה מכוון את ההד יוניט לשלושה רבעים היא שככה אם תשים דיסק עם מוסיקה שמוקלטת מאוד שקט תוכל להגביר עוד.

טב בגלל שאתה לוחץ עליי באי סי קיו אני לא בודק מה שכתבתי ואני מקווה שהכל נכתב בצורה ברורה כי בדרך כלל כשאני עובר עוד פעם יש תיקונים אבל זה מה שקורה כשאין סבלנות!!!

• תוכן חדש...