Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע לאוזני מידע על לאנצ'יה פלאביה שנת 1961 4 דלתות שמוצעת למכירה. מאחר ואין לי מושג על מה מדובר אני מבקש את עזרתכם כדי לקבל את מירב האינפורמציה לפני שאני הולך להפגש עם המוכר.

1. מה הערך האספני של רכב כזה אם בכלל?

2. מה השווי הכספי של רכב כזה במצב סביר +?

3. למה לשים לב בבדיקת הרכב?

4. וכמובן תמונות אם יש למישהו מחברי הפורום?

בתודה מראש

יוני

פורסם

אם אין לך מושג במה מדובר, וחשוב לך כמה זה עולה.

עצה ידידותית היא שתרד מהנושא, כסף בטוח לא תרוויח מזה, בטח שלא בארץ.

תמונות אתה יכול למצוא בחיפוש פשוט בגוגל.

פורסם

יש מספר דגמים,אני מניח שמדובר בזה:

http://www.autoscout24.de/home/index/detail.asp?ts=3482012&id=1ecl1patzfs&source=as24_inseratsg_detail_bild

הפלביה אהובה מאד בקרב אוהדי ואוהבי הלנצ'יה וערכה רב למדי. נדירה מאד בישראל ואם מצבה סביר ניתן להעריך שהיא תמכר סביב עלות יבוא מקביל .

לא פשוט למצוא חלקים לדגמים הראשונים אך יש מספר חנויות המתמחות בכך (בחו"ל כמובן),נדמה לי שיש חבר פורום שבבעלותו HF שהיא אומנם סיפור אחר אך בוודאי שהוא יוכל לעזור באיתור מקורות חלפים.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אני משער שזה הרכב הזה:

http://cgi.ebay.de/Lancia-ANDERE-Flavia-1500_W0QQitemZ280040241185QQihZ018QQcategoryZ9801QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

עוד דוגמא:

http://cgi.ebay.de/Lancia-Fulvia-2-C-SUPER-ZUSTAND-TUV-NEU_W0QQitemZ120066985550QQihZ002QQcategoryZ9801QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

בדר"כ נהוג לחשב מחיר של רכב בחו"ל כפול 2.5 כדי להגיע למחיר המשוער בארץ.

אתה יכול לעשות את החשבון לבד כאשר תראה בכמה נמכרות המכוניות שהבאתי קישורים אליהן ולעומת זאת מצב הרכב המדובר.

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

רגע אחד, נא לעשות סדר... לאנציה פלאביה או פולביה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אני משער שזה הרכב הזה:

http://cgi.ebay.de/Lancia-ANDERE-Flavia-1500_W0QQitemZ280040241185QQihZ018QQcategoryZ9801QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

עוד דוגמא:

http://cgi.ebay.de/Lancia-Fulvia-2-C-SUPER-ZUSTAND-TUV-NEU_W0QQitemZ120066985550QQihZ002QQcategoryZ9801QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

בדר"כ נהוג לחשב מחיר של רכב בחו"ל כפול 2.5 כדי להגיע למחיר המשוער בארץ.

אתה יכול לעשות את החשבון לבד כאשר תראה בכמה נמכרות המכוניות שהבאתי קישורים אליהן ולעומת זאת מצב הרכב המדובר.

ג.

ג'ורג'

באמת תודה רבה לך.

שברת לי מיתוס, חשבתי שלאנצ'יה לא ייצרו מכוניות מכוערות...

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם

למה? אני חושב שיש לה את הקסם שלה. הפרופורציות מזכירות את הג'וליה ברלינה של אלפא ובכלל את המשפחתיות של אותה תקופה (משהו מפיז'ו 404 בחזית?), עם טאץ' לנצ'יה מסויים.

FLAVIA.jpg

אבל שלא תדע מה זאגאטו עשו לפלאביה. זה כבר באמת מכוער ואני נמנע בכוונה מלהעלות תמונות כדי לא לפגוע ברגשותי וברגשות שאר המאמינים...

פורסם
אבל שלא תדע מה זאגאטו עשו לפלאביה. זה כבר באמת מכוער ואני נמנע בכוונה מלהעלות תמונות כדי לא לפגוע ברגשותי וברגשות שאר המאמינים...

להבדיל ממך, נשמה טובה, לי יש הרבה פחות כבוד לרגשות המאמינים...

קבלו את הפלאביה זגאטו, בכל תפארתה (שלא לומר כיעורה).

1149150990FlaviaZagato001KL_preview.jpg

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
הפנסים האחוריים של הפלאביה ספורט זגאטו, הם אלה שאני צריך ללוטוס...

הם כמובן שונים מאלו של הפלאביה הרגילה...

אתה רוצה לומר ששתי חברות שונות וללא שום קשר הישתמשו באותו דגם של פנס ?

אם כן האם מישהוא יודע על עוד שימוש בפנסים זהים בחברות שונות של מכוניות ? הדבר הזה מעניין אותי.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

זה קורה המון, בעיקר בחברות שמייצרות סדרת קטנות של רכבים.

רוב רובן של החברות הקטנות שייצרו רכבי ספורט באנגליה בשנות הזהב של התעשיה שם השתמשו במבחר חלקים של מכוניות עממיות לחלוטין.

רוצה דוגמא? סוסיתא.:lol:

לגבי שאר חלקים ברכב כמו ידיות דלתות, מתגים וכו' - זה אפילו יותר נפוץ.

פורסם

דוגמאות נוספות:

הפנסים האחוריים של הסברות הראשונות היו של אלפא-רומיאו, ואח"כ של אוסטין A40.

הפנסים האחוריים של הלמבורגיני מיורה זהים לאלו של פיאט 850 ספיידר - יש הבדל קטן במחיר של המכוניות עצמן :wink: .

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

• תוכן חדש...