Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצ"ב תמונות:

האופנוע הנ"ל הוצע לחבר תמורת 500$ ניירות קיימים, אך אינם כרגע במקום, ולכן לא ברור אם האופנוע נכנס לקטגוריה של אספנות או לא, וכן לא ברור הדגם המדוייק. האם מישהו מכם יוכל לעזור בזיהוי ?

האופנוע בארה"ב.

yamaha1.jpg

yamaha2.jpg

yamaha.jpg

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

נראה כמו ימאהה XS1100 מהשנים 78-81

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

לפי הכנפיים ותצורת הכידון כניראה מדובר בדגם האמרקאי, האופנועים הנ"ל תוכננו במקור כאופנועי תיור ללא שרשרת, ובדגמים הנ"ל נתנו דרור לאמריקניזציה ותשובה יפנית למראה הקסטום... בדוק לפני הכל חוקיות הניירות, אופנוע נהדר בסך הכל ואמין יחסית לשנתון. לדעתי גם המראה שלו נכון! במידה והכל חוקי, שווה-רן

*את צופר האויר להסיר לפני הקנייה!

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

הנה משהו שיכול לעזור.

האופנוע הזה יכול בקלות לקבל הערכה של רמה 4 לפי נאדא, קרי כ $350. מאחר והמשלוח בקונטיינר של ההורים לא יעלה לו כלום, נראה שמשהו כמו $1500 מעלים אותו על הכביש בארץ - בהנחה שאין הרבה השקעה בתיקונים.

הבעיה היחידה היא שיש לו עוד 11 חודשים עד לגיל אספנות.

בהצלחה,

נמרוד

פורסם

אני אישית לא הייתי מתעסק עם הדגם הנ"ל ,היו לו המון בעיות בגיר ולטעמי להשיג לו חלקים גם בארה"ב דיי קשה.קנה את דגמי קאווסקי או הונדה מהשנים ההם הם הרבה יותר נפוצים וגם אמינים,והסחירות שלהם בשוק יותר טובה .

פורסם

החבר קנה את האופנוע - והעביר אותו לאחסון אצל אחיו עד 1.1.2010 (הסתבר שהאופנוע הוא משנת 1980) האופנוע עבר 18000 מייל בלבד מאז עלה על הכביש והוא היא מאוחסן ב-10 שנים האחרונות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לדעתי האישיית עיסקה טובה, אבל אני משוחד, מאוד אהבתי לרכב על הדגם הדומה לו, המון מומנט ויכולת גמיעת מרחקים על חשבון ספורטיביות ואגרסביות, ויש לו את ה-מראה האמיתי של אופנוע...המלצה לרכוש עכשיו כמה שיותר חלקי חילוף במחיר מציאה ולהביא לארץ בכמה נגלות, לא לחסוך עכשיו וזה ישתלם מאוד בעוד כמה שנים, כאשר כבר לא יהיה ניתן להשיג את החלקים-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם.

הכותב הוא "החבר".

תודה לכולם על ההמלצה, אכן קניתי את האופנוע ,הוא שופץ למצב נסיעה (החלפת שמנים, מצבר, ניקוי כל מע' הדלק, וחידוש מיכל הדלק כולל ציפוי פנימי פוליאוריטני).

כבר רכבתי עליו פעמיים ואני מודה לכל הממליצים, זה פשוט אופנוע מדהים וחזק בצורה יוצאת דופן.

האופנוע הועבר לאחסנה עד ינואר 2010, אבל יונע מדי שבועיים ואולי גם יצא לסיבוב קצר.

יש למישהו המלצות נוספות מה כדאי לעשות לו לפני שהוא עולה לארץ?, אני יודע שאצטרך לשפץ את מע' החשמל אבל חוץ מזה...?

בברכה ותודה.

פורסם
:?: יש תמונות מעכשיו?:-):roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

נדמה לי שמחייבים לוח מד מהירות בקמ"ש ולא במיילים, ייתכן ויש לך את שניהם על אותה הסקאלה, אבל אם לא שווה לנסות להשיג מד מהירות בקמ"ש.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...