Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה לבעלי נסיון ממה עדיף ליצר את הרצפה של האסקורט,פח מגולוון או שחור ואיזה עובי?.

בברכה אבי.

ריצפה מפורקת.JPG

בברכה אבי.

אסקורט MK1 בתהליך שיפוץ כאן

כל מידע על חלק למכירה\נטוש לאסקורט יתקבל בברכה.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תמיד עדיף מגלוון אבל זה יותר עבודה.

תצטרך להוריד את שכבת הגילוון במקומות בהם אתה מרתך.

לדעתי 1.5 מ"מ מספיק בהחלט.

פורסם

אפשר עם פח מגולוון ולא צריך להשחיז איפה שמרתכים. פשוט יותר קשה טיפה לרתך מגולוון, מה גם שיש ריח חריך ואדים שמיבשים לך את קנה הנשימה (ועושה לך נזלת שחורה.... וליכה שחורה... :lol: )

לעומת זאת הST שזה הברזל השחור יותר נוח לעבודה ואפשר פשוט לזפת אותו עם קומפרסור ואז לא תיהיה לך חלודה...

אם אתה רוצה להרחיק לכת אז ה SITI שזו הנירוסטה יותר חזקה ועמידה מבחינת כל הסיבות האפשריות (אפשר לרתך אותה עם כל רתכת רק צריך אלקטרודה מתאימה

לגבי העובי, 1.5 מתאים למקומות עם קימורים שמקנים למשטח חוזק מיבני. למשטחים גדולים ושטוחים יותר, הייתי ממליץ לככת על .2-3 יש אנשים שיגידו לך שזה מיותר וכבד טיפה יותר אבל דעתי היא שאם כבר אתה בונה ריצפה חדשה אז שתיהיה חזקה כמו שצריך (ובמקרים שתיהיה חלודה לא עלינו אז היא תעבור מהר לדופן השניה ולא יהיה צורך בתלאי).

פורסם
שאלה לבעלי נסיון ממה עדיף ליצר את הרצפה של האסקורט,פח מגולוון או שחור ואיזה עובי?.

בברכה אבי.

אבי ערב טוב .לדעתי לפח רצפה אין הבדל משמעותי היות ויש גישה לשני הצדדים. עם אתה מרתך בTIG- הגילוון יותר בעיתי ,אני במרצדס החלפתי את כל הרצפה לנירוסטה בריתוך TIG , אין שום בעיה צריך רק להשתמש בחוט מילוי נרוסטה כמובן

תמונה מצורפת

בהצלחה דורון

5.jpg

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

אפשר עם פח מגולוון ולא צריך להשחיז איפה שמרתכים. פשוט יותר קשה טיפה לרתך מגולוון

צריך להשחיז - ריתוך מגלוון בCO זה או סיוט או לא נעשה טוב.

שווה להשחיז.

אם כל תהליך הצביעה נעשה נכון אז לא רואה למה צריך מגלוון.

פורסם

לחבר שלום

בנוסף לעצות הטובות והנכונות שקבלת (לכל עצה יש יתרונות והחסרונות שלה לטווח הארוך וביצוע העבודה )הייתי ממליץ לך להיכנס לזגג רכב ולבקש שני פחים שנחתכו כדי להרכיב חלון בואן או טנדר ,אלו הפחים הטובים ביותר מכיון שהסגסוגות עמידות יותר בפני חלודה ההלחמה קלה יותר והם כבר צבועים בפריימרים אשר סובלים את טמפ הריתוך וקלים לריקוע (אינם נקרעים) ,ויש סיכוי לקבלם בחינם

לא בא לך לשחזר את חיזוקי פח הרצפה בעזרת english wheel ?סתם בשביל הכיף ויש עוד הרבה שימושים בשיחזור פחים למכשיר הזה

יש שירשור בפורום שמישהו בנה כולל הסברים

יגאל

פורסם

האם רצפה של רכב אינה מגיעה לטמפ' של 60 מעלות ומעלה?

כי אז הגילוון, הנעשה לרוב באבץ (תקנו אותי אם אני טועה), מחליף את התפקידים עם המתכת. וכך היא חשופה הרבה הרבה יותר לחלודה, מפני שאין לה הגנה קטודית.

אשמח לתשובות מבוססות,

תודה,

משכנתא זה קל

פורסם

דודי,

הרצפה ישרה.

מה בדיוק צריך לעבד?

עיבוד פח תלוי גם בגודל החלק המעובד , אני עובד עם 1 מ"מ ומסתדר איתו אחלה.

פורסם
צריך להשחיז - ריתוך מגלוון בCO זה או סיוט או לא נעשה טוב.

שווה להשחיז.

אם כל תהליך הצביעה נעשה נכון אז לא רואה למה צריך מגלוון.

לא נכון, אין שום בעייה בריתוך CO2 על מגלוון, בתנאי שאתה יודע להתאים אמפראז' ומהירות חוט.

מגלוון תמיד עדיף, יחזיק מעמד יותר שנים, רק יצטרך הכנה שונה לצבע.

לא בא לך לשחזר את חיזוקי פח הרצפה בעזרת english wheel ?סתם בשביל הכיף ויש עוד הרבה שימושים בשיחזור פחים למכשיר הזה

יש שירשור בפורום שמישהו בנה כולל הסברים

נשמע פרוייקט מעניין מאד.

חיפשתי ולא מצאתי. תוכל להפנות לשרשור?

ויליס 53

ויליס 58

פורסם

גם אני אל זוכר שהיה דיון על ENGLISH WHEEL אבל היה משהו של גילי על מכשיר דומה.

שמיל, הגזים המשתחררים בעת המסת האבץ מפריעים בריתוך במיוחד בריתוך חם מאוד ( לא בריתוך פח ).

פורסם
אפשר עם פח מגולוון ולא צריך להשחיז איפה שמרתכים. פשוט יותר קשה טיפה לרתך מגולוון, מה גם שיש ריח חריך ואדים שמיבשים לך את קנה הנשימה (ועושה לך נזלת שחורה.... וליכה שחורה... :lol: )

לעומת זאת הST שזה הברזל השחור יותר נוח לעבודה ואפשר פשוט לזפת אותו עם קומפרסור ואז לא תיהיה לך חלודה...

אם אתה רוצה להרחיק לכת אז ה SITI שזו הנירוסטה יותר חזקה ועמידה מבחינת כל הסיבות האפשריות (אפשר לרתך אותה עם כל רתכת רק צריך אלקטרודה מתאימה

לגבי העובי, 1.5 מתאים למקומות עם קימורים שמקנים למשטח חוזק מיבני. למשטחים גדולים ושטוחים יותר, הייתי ממליץ לככת על .2-3 יש אנשים שיגידו לך שזה מיותר וכבד טיפה יותר אבל דעתי היא שאם כבר אתה בונה ריצפה חדשה אז שתיהיה חזקה כמו שצריך (ובמקרים שתיהיה חלודה לא עלינו אז היא תעבור מהר לדופן השניה ולא יהיה צורך בתלאי).

סתם ליידע כללי,ממש לא בריא לשאוף את הגזים שנפלטים בעת ריתוך פח מגלוון,

אז להבא עדיף שלא תצא לך נזלת ולחה שחורה...

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

• תוכן חדש...