Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

מבחינת אמינות בלבד מהו המנוע האמין ביותר בחיפושית משנת 1974?

ובפרט אשמח לשמוע חוות דעתכם לגבי מנוע שנקרא 1200 D

תודה

פורסם

זו שאלה קצת בעייתית. אפשר להשוות אמינות בין שני מנועים חדשים דנדשים, אבל כשמדברים על רכב בן 30+, מצב הרכב משחק תפקיד הרבה יותר חשוב.

בכל מקרה - מנסיוני עם חיפושית 1200 וחיפושית 1303, קשה היה להגיד על שתיהן איזו שהיא מילה רעה בתחום האמינות.

בחמשת השנים שבהן נהגתי על 1200 שנת 76 התקלה היחידה שהייתה לי היא קריעה של כבל גז שתוקנה בצד הדרך.

אותה חיפושית כן נתקעה בסופו של דבר בגלל מנוע תפוס בגלל שאח שלי שירש אותה ממני נסע עליה במשך חודשים ארוכים בלי לטפל או לבדוק שמן והמנוע נתפס בגלל נסיעה ללא טיפת שמן.:?

פורסם

אני מחזיק חיפושית מדגם 1200 עם מנוע 1300.

קשה להגיד שלא היו לי תקלות ,אבל רובן בגלל הזנחה של בעלים קודמים ושלא עשיתי ישור קו בקנייה.

המנוע שלי עמד מחוץ לרכב חצי שנה ,אחרי שהחזרתי אותו בלי שמן בבוכנות ובלי משחקים ,חיברתי הכללקחה

שניה עד שהגיע בנזין לבוכנות והניע.

אני בהודו והרכב עומד ואני לא דואג למנוע .

יש כאלה שאומרים שה1200 הכי אמין וה1600 הכי פחות אמין .

אם זה נכון ?

יש כאן עוד כמה בעלי חיפושיות שיתנו דעתם.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

לי יש 1200D.

לדעתי אמינות מנועי 1200 ו 1300 זהה, ו1300 עדיף בגלל תוספת קטנה בהספק.

שניהם אמינים ביותר.

חוות דעת לגבי מנוע 1200 - לא יודע, אם יצא לך לנהוג בחיפושית, אבל מדובר ברכב, שלוקח את המונח "עגלה" הרבה יותר רחוק, ממה שאתה חושב:lol: , 1300 רק טיפטיפה יותר טוב.

פורסם
בחמשת השנים שבהן נהגתי על 1200 שנת 76 התקלה היחידה שהייתה לי היא קריעה של כבל גז שתוקנה בצד הדרך.

מזכיר לי פיאט 127 שנת 79 שהיתה לי לפני למעלה מעשר שנים.

לקחתי את הכלב שלי להסגר לאחר שנשך את אחת השכנות.

בדרך חזרה נקרע לי כבל קלאצ' בצומת הטייסים.

לקחתי את הרצועה של הכלב, חברתי אותה במקום הכבל קלא'צ הקרוע והשחלתי אותה דרך הדוושות אל תוך פנים הרכב. ככה נסעתי עד ראש העין כשבמקום ללחוץ על דוושת הקלאצ' אני מושך את הרוצעה בידי השמאלית ומשלב הילוך בימנית.

היום כשיש תקלה ברכב מודרני צריך לקוות שיש לפטופ ברכב. :wink:

יניב

פורסם
לי יש 1200D.

לדעתי אמינות מנועי 1200 ו 1300 זהה, ו1300 עדיף בגלל תוספת קטנה בהספק.

שניהם אמינים ביותר.

חוות דעת לגבי מנוע 1200 - לא יודע, אם יצא לך לנהוג בחיפושית, אבל מדובר ברכב, שלוקח את המונח "עגלה" הרבה יותר רחוק, ממה שאתה חושב:lol: , 1300 רק טיפטיפה יותר טוב.

אני מוחה!

המנוע סוחב עליות לא פשוטות כאן בגליל לא רע בכלל.

לא מכונית מירוץ אבל מגיעים!

לזכותה של החיפושית שלי יאמר כי מנוע שלא התחכמו לו יתן עבודה שנים רבות.

מצ"ב הכלה:

נא לא להשמיץ

אחרי צבע_9.JPG

• תוכן חדש...