Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף סוף נבחר היורש של אורי גלר. והוא כפי שכתבתי בעל אוסטין הילי ספרייט יפיפיה משנת 1969 שהוא שיפץ ביחד עם אחיו שהוא חבר מועדון ואספן אופנועים ג'יפים ומכוניות.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אכן כן!!

אני מכיר את האח היטב. בחור רציני..

T

No trees were harmed in the sending of this message, however a large number of electrons were terribly inconvenienced...

פורסם
אכן כן!!

אני מכיר את האח היטב. בחור רציני..

T

כל כך הרבה דובר על האוסטין הזו , אולי תעלו כמה תמונות.

אם תעלה עוד יצירת אומנת נוספת לסמלון שלך, תיחסם גישתך לאתר.

פורסם

the sprite considered to be a excpensive model of the healy??x

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

ב1969 הן כבר נראו כך:

Mvc-005s.jpg

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

its not the herald the picture that you uploaded nitch??x

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

אני מקוה שהצלחתי לעלות תמונות של האוסטין היילי שכימעט קניתי כשהיתי חייל בשנות השיבעים וחיכיתי למשכורת ...עלתה אז בגובה של משכורת צבאית בקבע. מנוע 2700, 5 הילוכים ואובר-דרייב חשמלי, 2 סטרומברג. אולי עכשיו מצאתי אותה סוף סוף.:shock:

תמונה.jpg

תמונה 002.jpg

תמונה 004.jpg

פורסם
אני מקוה שהצלחתי לעלות תמונות של האוסטין היילי שכימעט קניתי כשהיתי חייל בשנות השיבעים וחיכיתי למסכורת ...עלתה אז בגובה של מסכורת צבאית בקבע.מנוע 2700 ,5 הילוכים ואובר דריב חשמלי ,2 סטרומברג,אולי עכשיו מצאתי אותה סוף סוף.:shock:

צר לי לאכזב אותך אבל הרכב של סושרד ממש לא נראה כך. שלו נראה בדיוק כמו האם ג'י מידג'ט מאותו שנתון.

ac cobra - יצירת אומנות.

פורסם
ב1969 הן כבר נראו כך:

Mvc-005s.jpg

איזה קטע! האוסטין בדיוק פרקה טנדר שברולט מהרמפה! מי אמר שהן חלשות?

נ.ב. - מז"ט לליאור על הזכיה. לאחיו שהפציץ אותי באסאמאסים אני מאחל שיפלו האצבעות... רק כשצריך הוא זוכר! :)

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• תוכן חדש...