Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בשרשור זה אפרט את תהליך בניית ושיפוץ תת השלדה של הפרינץ TTS. כמו תמיד, שאלות, חופשי ;-)

תחילה, פירוק תת-השלדה והערכת מצב... ובכן, המצב הוא שצריך לפרק את הכל :)

תמונה של ה-לפני:

DSC00098.jpg

תת השלדה נשלחה לניקוי חול, משם לתהליך ציפוי אבץ ומשם לצביעה בתנור בצבע ברק ישיר (בתמונה, לאחר ציפוי האבץ, יחד עם המשולשים האחוריים):

DSC00016.jpg

התמונה הבאה מראה את החלקים, מוכנים להרכבה על תת-השלדה, (סטייה שלי, אני מודה, כל החלקים חדשים/מחודשים לרמת תצוגה/שלמות):

P1010732.jpg

TT_Parts5.jpg

TT_Parts8.jpg

תחילת התהליך - הרכבת בולמי הבילשטיין, עם קיט הקוייל-אובר ואיתם, בולמי אייבך מונמכים קמעה:

P1010741.jpg

הבילשטיין הזה.. .דוגמן על :)

P1010742.jpg

זהו בינתיים, בולמים וקפיצים מותאמים, השבוע אני אמשיך עם יתר התהליך... משולשים, קינג-פין, מסרק הגה, משאבת בלם ועוד.... כמובן שעם דיווחים ותמונות:)

עוד תמונה לא קשורה לתת השלדה של האדרס נירוסטה שהגיע זה עתה למנוע ה-TTS:

P1010729.jpg

עד כאן,

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

שאלה\חידה, למה הצינורות מפותלים, במיוחד האחורי? הרי ידוע שגאזים נעים באיטיות בסיבובים, אז למה להאט אותם? במיוחד בסעפת כזו שמיועדת להספק מקסימאלי (ופינוי מהיר של הגאזים)? למה אנחנו רואים את הסוג הזה של פיתולים בסעפות שמיועדות למרוצים?

בני (ל), אבי (נ), חן, קובי נימרוד ושות, אתם, תישתקו בינתיים ;) וגם אתה ליאור (בנושא הזה כמובן;))

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
אתה והציפוי אבץ שלך... :wink:

נראה פ-נ-ו-מ-נ-א-ל-י !

אתה מזמין מנוע TTS, או משפר את הקיים ?

בונה חדש לחלוטין, על כל המשתמע מכך... רוב החלקים כבר כאן, נבנו בסדנאות מרוצים בגרמנייה בהתאמה אישית. ראשי המנוע (אלומיניום) נמצאים כרגע בסדנא בשוויץ והם החלק האחרון שאני מחכה לו... לאחר סיום תת-השלדה, אתחיל בבניית המנוע, תמונות, מובטחות :)

אגב, למנוע TTS יש 78 כ"ס (לערך), אני בונה (תרתי משמע) על משהו כמו 125 כ"ס (על משקל של 600 ק"ג).

ליאר.

חלומות נועדו להתגשם

פורסם

אגב, למנוע TTS יש 78 כ"ס (לערך), אני בונה (תרתי משמע) על משהו כמו 125 כ"ס (על משקל של 600 ק"ג).

ליאר.

טיל לא קטן, אם לכיוון הזה פניך מועדות תוסיף לדעתי שיפורי מנוע נוספים על המנוע שתבנה, יכול לצאת משהו מאוד מעניין :-)

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
טיל לא קטן, אם לכיוון הזה פניך מועדות תוסיף לדעתי שיפורי מנוע נוספים על המנוע שתבנה, יכול לצאת משהו מאוד מעניין :-)

אין צורך, מעבר ליחס דחיסה של 11:1 וההספק הנ"ל, הרכב יהפוך ללא פראקטי... אני רוצה לשמור עליו הגיוני ומהנה לנהיגה, בלי להשתעבד לכיוונונים :)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

פורסם

ליאר.

איזה גיר אתה הולך לשדך למנוע הזה?

יוגב

פורסם

ליאור, אשמח אם תוכל לפרט עלות חידוש החלקים, והמקומות בהם בוצעה העבודה.

עלות חלקים שנרכשו חדשים פחות חשובה לי (אני לא מתכנן פרוייקט TTS בשבועות הקרובים :-) ), אבל אולי מעניינת אחרים.

שוב, קבל ח"ח על הפרפקציוניזם, דר. ג'קיל. :wink:

פורסם
שאלה\חידה, למה הצינורות מפותלים, במיוחד האחורי? הרי ידוע שגאזים נעים באיטיות בסיבובים, אז למה להאט אותם? במיוחד בסעפת כזו שמיועדת להספק מקסימאלי (ופינוי מהיר של הגאזים)? למה אנחנו רואים את הסוג הזה של פיתולים בסעפות שמיועדות למרוצים?

בני (ל), אבי (נ), חן, קובי נימרוד ושות, אתם, תישתקו בינתיים ;) וגם אתה ליאור (בנושא הזה כמובן;))

גילי

הסיבה פשוטה ומורכבת מתת לחץ ללחץ, על מנת ליצור זרימה אופטימלית לגאזים בעת הדחיסה של הבוכנה, והרי הבוכנות אינם עובדות יחד, אלה בזוגות, חלוקת היציאה של גזי הפליטה, מסודרת ע"י האגזוז המפותל בצורה כזו שמתבצעת מאין יניקה ביציאה, תת לחץ שמשחרר את הגזים מהר יותר מאגזוז רגיל. ומאפשר למנוע לפעול בחופשיות ויעילות.-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...