Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך כסף?

Adabbbbbb
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה שהמשטרה הפסידה הרבה כסף מהשביתה של הפקחים..

סוף שבוע נערך מבצע של המשטרה. 700 דוחות נרשמו.. :shock:

http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&id=299597&path=22

התחלתי להריח את המבצע הזה אתמול בבוקר (0830) כאשר ראיתי מחזה מדהים של שתי שוטרים רושמים דוחות ל 4 נהגים!!! (ליד שי עגנון, ת"א).. :twisted::twisted:

ח"ח בכל זאת למשטרה שמוצאת זמן לרשום דוחות לנהגים שנהגו שיכורים.

:roll:

פורסם

משטרת ישראל לא מקבלת את הכסף של הדוח"ות...

הוא לא מגיע לחשבון הבנק שלה, אלא לזה של הממשלה, שמשקיעה אותו אח"כ בקניית וולבו לשרים. וב.מ.וו 750 לרמטכ"ל.

בעוד המשטרה מקבלת נדבות, כגון הניידות של עמותת "אור ירוק".

פורסם

sterling כתב:

משטרת ישראל לא מקבלת את הכסף של הדוח"ות...

הוא לא מגיע לחשבון הבנק שלה, אלא לזה של הממשלה, שמשקיעה אותו אח"כ בקניית וולבו לשרים. וב.מ.וו 750 לרמטכ"ל.

ה-BMW המדוברת שהייתה באחריותי במשך שנתיים היא רכב משוריין ולא נקנתה בשביל לפנק את הרמט"כל,היא פשוט היתה זמינה הכי מהר בהתאם למצב הביטחוני מכל רכב משוריין אחר.BMW היחידים שמשריינים רכבים בעצמם במפעל בגרמניה בניגוד לחברות אחרות שקודם בונות את הרכב ואז שולכות אותו לחברה שתמגן אותו ותפרק אותו לגורמים בשביל כך (מה שגורם לשטחים מתים ללא שרייון ואכות הרכבה קטסטרופלית).המותג המשוריין של BMW נקרא BMW PROTECTION.דרך אגב המחיר שלה הוא כ-1,000,000 ש"ח אבל אתה יכול לסמוך עליי שזה לא המחיר שהצבא שילם.בו נאמר שלמרות שאני חושב שהצבא והמדינה מבזבזים הון עתק על שטויות לבכירים (מי כמוני יודע) במקרה הזה נעשתה קנייה חכמה מאוד (אם כי מאוד לא אמינה בכל הקשור לחשמל :wink: )

פורסם

לגבי הBMW אני חושב שזה די נורמלי לחייל מס' 1 שלנו יהיה רכב משוריין , אומנם הוא עולה כמו ..... אבל בכל זאת אני חושב שזאת היא השקעה בגד הסביר ,במיוחד כשמדובר במדינה כמו שלנו .

לא ניראה לי שראיתי פעם שר בS40 יש לי את השר יהלום אצלי בישוב והוא לא נוסע באחד כזה .

דוד

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

COMPONENT - MOREL DOTECH 6 MK2

SUB - BAZOOKA 10 " ELW1014

הותקן בsound FX .

פורסם
לגבי הBMW אני חושב שזה די נורמלי לחייל מס' 1 שלנו יהיה רכב משוריין , אומנם הוא עולה כמו ..... אבל בכל זאת אני חושב שזאת היא השקעה בגד הסביר ,במיוחד כשמדובר במדינה כמו שלנו .

לא ניראה לי שראיתי פעם שר בS40 יש לי את השר יהלום אצלי בישוב והוא לא נוסע באחד כזה .

דוד

אז הוא נוסע במשהו יותר טוב.

יש להם (ולח"כים גם) אפשרות לבחור את הרכב שהם רוצים

מבין מבחר מסוים של כלי רכב...

:x למה מה? אין השקעה בתשתיות ומעגל העוני גדל, העיקר

שהמיניסטר ו"שליחי העם" ינהגו באוטו שרוב העם לא יכול

להרשות לעצמו. כמובן שעל חשבונו של אותו עם.

:mad:

טוב, בואו נתעצבן עוד קצת ב-4 לפנות בוקר.

מי חובר אלי לסיגריה? :D

MCS 2008

פורסם

עם כל הכבוד לחייל מס' 1. יש לא מעט חיילים בצה"ל שנהנים מרכב משוריין צמוד, ואפילו זוכים ללמוד את מכלוליו האינטימיים ולזכות לגרז את פטמותיו פעם בשבוע לפחות.

רק חבל שאצלם זו לא ב.מ.וו. זה תע"ש.

מה יש? חסרים רכבים משוריינים בצבא שצריך לקנות ב.מ.וו.???????

אני לא רוצה להכנס לקטע העדתי, אבל רמטכ"ל אשכנזי לא היה מחפש כזה רכב לצאת איתו שבת לצ'חונה לעשות רושם על החברה מהברזלים.

פורסם
אני לא רוצה להכנס לקטע העדתי, אבל רמטכ"ל אשכנזי לא היה מחפש כזה רכב לצאת איתו שבת לצ'חונה לעשות רושם על החברה מהברזלים.

סליחה ! זה לא ניראה לי במקום בכלל להגיד , לא ניראה לי שהוא עושה סיבובי דאווין בשכונה בזמנו החופשי (שגם ככה בטוח שאין לו הרבה...) :twisted:

אין לי פה שום אינטרסים אישיים(אני אשכנזי ... :wink: ) אבל אני לא אוהב הפליות ואני לא חושב שזה קשור בכלל לעדה , זה קשור לביטחון הרמט"כל ואם מצאו לנכון שBMW זאת החברה שיכולה לעשות זאת בצורה הכי טובה אז מבחינתי זה מקובל .

אני אפילו לא לרגע בעד הביזבוז שהולך בצבא ובמדינה בכלל אבל יש דברים שיש בהם הגיון גם אם הציבור משלם על זה הרבה כסף .

דוד.

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

COMPONENT - MOREL DOTECH 6 MK2

SUB - BAZOOKA 10 " ELW1014

הותקן בsound FX .

פורסם

בחייאת דוד, אתה לא מזהה הסתלבטות כשאתה רואה אחת???

תאמין לי שאני יודע שהרמטכל לא ביקש במיוחד במוו בשביל לתפוס כוסיות בשחונה.

פורסם

ishpuz כתב:

עם כל הכבוד לחייל מס' 1. יש לא מעט חיילים בצה"ל שנהנים מרכב משוריין צמוד, ואפילו זוכים ללמוד את מכלוליו האינטימיים ולזכות לגרז את פטמותיו פעם בשבוע לפחות.

רק חבל שאצלם זו לא ב.מ.וו. זה תע"ש.

אני מקווה שאתה לא חושב ש-BMW משוריינת יכולה לנוע בשטחי ג'נין

מה יש? חסרים רכבים משוריינים בצבא שצריך לקנות ב.מ.וו.???????

כן,חסרים.מה אתה רוצה שרמט"כל ייסע באביר? אני באמת חושב שעדיף שלא סתם תשפוט מצב שמן הסתם אתה לא מבין ואני לא יכול לפרט עליו(לא באינטרנט).אני אתן לך רמז:קשור למילה "מילוט" אבל לא רק.הרכב הזה נושא עליו הרבה מאוד מערכות שאין זה המקום לפרט עליהם מטעמי סיווג ביטחוני :idea: .

תראה,אני אשכנזי,אבל דבר כזה לא אומרים אפילו בצחוק,בטח לא בפורום שעוסק בנושא שאין לו שום קשר לדת,מין או עדה כלשהי :idea::idea::idea: .ורק שתדע שהרמט"כל עובד גם בשבתות!!!(גרם לי לתקופה של מצוקה נפשית :wink: )

• תוכן חדש...