Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה לנסוע לאנגליה להביא מכסה מנוע ופגוש (ואולי עוד קצת פיצ'פקס קטנים) לספיטפייר שלי. האם מישהו התנסה בכך פעם ויכול להגיד האם משלמים מכס רק על החלקים או גם על הטיסה (כמו בייבוא אישי אמצעות הדואר, שהמכס מושת גם על מחיר המשלוח), האם בכלל אפשר להחשיב זאת כמטען חורג, וכו'. כל מידע יעזור.

תודה, אסף.

פורסם

חבל על הנסיעה. תבקש שישלחו לך בדואר. אולי נצרף כמה חלקים יחד. צור איתי קשר בה"פ, כולל מס' הטלפון שלך. במקרה יש לי גם קטלוג חדש של ספיטפייר שיוכל לעזור לך.

T

No trees were harmed in the sending of this message, however a large number of electrons were terribly inconvenienced...

פורסם

צר לי, אבל זאת לא ממש תשובה. האם מישהו נסע להביא חלקים מחו"ל? מה הפרוצדורה לגבי חלקים גדולים (מכסה מנוע)?

תודה, אסף.

• תוכן חדש...