Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום,

סוף סוף יש לנו מרצדס 280S שנת 1972 והצטרפנו למועדון, ואני זקוקה לעזרה במציאת איש מקצוע מהימן שיכול לטפל בספידומטר שכשמגיע למעל 60 קמ"ש המחוג קופץ ורועד, כמו כן השעון שמראה את השעה ליד הספידומטר מסוג kinzle לא פועל.

ואיפה אפשר להשיג מנגנון איתות למרצדס, שאני חייבת להחזיק אותו ידנית.

תודה מראש על העזרה.

ג'קלין

פורסם

לגבי הקפיצה בספידומטר,סכוי גדול מאוד שמדובר בכבל ספידומטר לקוי...

כדאי לבדוק זאת לפני הכל.

עמית.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
לגבי הקפיצה בספידומטר,סכוי גדול מאוד שמדובר בכבל ספידומטר לקוי...

כדאי לבדוק זאת לפני הכל.

עמית.

איפה אפשר לבדוק את זה ?

ג'קלין

פורסם

הי ז'קלין, כפי שאמר ידידי המלומד עמית, רוב הסכויים שמדובר בכבל ספידומטור דפוק, ההחלפה פשוטה ואינה מסובכת, ברם אם אין לך מושג ירוק במכונאות, ניתן להיכנס לכל מי שמתעסק בכיוון וכיול שעונים לרכב המחיר לא יקר ושווה, גם ידיד שמבין עניין יכול לעזור במקרה הזה, ואז העלות תהיה מחיר הכבל בלבד 30-80 ש"ח-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

לחברה שלום

היכנסי ל"אוו"ספידומטרים בתל אביב ,מתמחה בלוחות שעונים של vdo ותיקן הרבה מהסוג הנל ,פני לשאול ממוקם ברח מקביל ליצחק שדה (ברחוב שאינני זוכר את שמו)

יגאל

פורסם

"אוו" ספידומטרים נמצא ברח' בית אלפא 4 ת"א בחצר למטה מצד ימין (נכנסים לרחוב מרח' טברסקי),

טל' 03-5616880.

ידית איתות נסי להשיג, בכל זאת, אצל "מוסך אדמונד" שברח' ישראל מסלנט 46 ת"א, טל' 03-6884879 כי הוא ואחיו עוסקים גם בחלפי מרצדס אספנות.

דרך אגב, מהיכן את בארץ?.

תתחדשי ובברכה - רפי לין :-)

פורסם

תתחדשו לכם!!!

איזה דגם של שעון זה?

אגב, יכול להיות שזה הכבל (סביר להניח) ויכול להיות שלא, אבל נתחיל מזה...

ברכים הבאים לעולם המופלא של "להיות בעלים של מרצדס"! יש כאן איזה קומץ של אנשים פסיכים שהם חסידים של הרכב הזה ויהיו מוכנים לעשות הכל תמורתו.

_..::ברוכים הבאים::.._

ועוד משהו. תמונות!!!

this_is_worthless_without__pictures.gif

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
שבת שלום,

סוף סוף יש לנו מרצדס 280S שנת 1972 והצטרפנו למועדון, ואני זקוקה לעזרה במציאת איש מקצוע מהימן שיכול לטפל בספידומטר שכשמגיע למעל 60 קמ"ש המחוג קופץ ורועד, כמו כן השעון שמראה את השעה ליד הספידומטר מסוג kinzle לא פועל.

ואיפה אפשר להשיג מנגנון איתות למרצדס, שאני חייבת להחזיק אותו ידנית.

תודה מראש על העזרה.

ג'קלין

DB DepotAndreas Reinacher

Rheinstr. 23

76706 Dettenheim

Germany

phone: ++49 7255 719650

fax: ++49 7255 719649

שלי שלום

אני מבין שלא משעמם

הכתובת המצורפת היא של בחור מגרמניה שאני עובד איתו. הגעתי אליו דרך האינטרנט וכבר קניתי אצלו מס חלקים.

אני מציע להתקשר אליו - הוא דובר אנגלית וגרמנית כך שלאביך יהיה קל לתקשר איתו.

להזמין שעון זמן.

להזמין כבל לספידומטר.

להזמין מנגנון איתות.

כשהכול יגיע לארץ אני ארכיב לכם.

כשמזמינים צריך להיות מצוידים ברשיון הרכב כי כל החלקים משויכים לפי מס' שילדה. בהצלחה וניפגש ביום שישי.

דורון.

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם
116 נימכר מ1973, הרכב המדובר הוא 108 או109

איך אני יודעת אם זה W116 או W108 או W109 ?

כנראה זה W108.

איפה לבדוק את זה, ברשיון הרכב ? במספר שלדה ? ברשיון אצלנו מספר השלדה מתחיל ב- 108.

פורסם

תודה לכולכם על העזרה בענין המרצדס שלנו, כך שאנחנו יודעים איך להתחיל בטיפול הנכון במרצדס ה"חדשה" שלנו שאנחנו כבר מאוהבים בה קשות, ומושכת הרבה מבטים ותשומת לב ברחוב.

לדורון, שוב תודה רבה על העזרה, אנחנו ננסה להשיג את החלקים בארץ, אם לא ננסה בכתובת בגרמניה שנתת ולהתראות בקרוב.

בענין תמונות, רק היום הרכב השתתף באירוע משפחתי חגיגי וצולם ע"י צלם מקצועי, סיוון פרג', שהיה מוקסם מהמכונית וצילם אותה מכל הזוויות. כשאקבל את התמונות, אשתף את כולכם.

שלי (ג'קלין)

• תוכן חדש...