Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אפשר להגיד חוץ מזה שאתה,אלוף,תותח,ויש סיכוי שתיכנס לספר ההיסטוריה של תרבות הרכב הקלאסי בישראל.

GMC SAFARI 4.3 1989

CHEVROLET CORSICA 1995 2.2

לשעבר בעליה של פונטיאק לה מנס 1974 5.7 שנמכרה בצער עקב קניית דירה.

פורסם
מה אפשר להגיד חוץ מזה שאתה,אלוף,תותח,ויש סיכוי שתיכנס לספר ההיסטוריה של תרבות הרכב הקלאסי בישראל.

:shock::roll: עזוב שטויות השרשור לא נפתח כדי לקבל מחמאות אלא כדי שתשאלו שאלות שיכולות לעזור לכם :)

ליאור:lol:

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
ליאור - עבודה יפה ויסודית אבל לא הבנתי למה , בשבילי אמריקאית זה ספסל קדמי ואני הרוס על הילוכים בהגה , אז למה ?

לשברולט נובה היו מספר תצורות - ספסל וידית בהגה, מושבים וידית בהגה ומושבים וידית רצפה. קניתי מכונית עם אופציה מס' 1, העדפתי את אופציה מס' 3, הלכתי עם ההעדפה שלי :-)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

פורסם

איזה הבדל בין הרכב במקור למה שיצא ממנו. זוג מושבים במקום ספסל, הילוכים ברצפה במקום על ההגה, דשבורד מעוגל במקום זויתי ואפילו פתחי אוורור עגולים! כמו מה זה נראה? מה זה אומר?

אה! נפל האסימון! הבנתי מה אתה עושה!

ליאור, צא מהארון! הגיע הזמן לעמוד מול כולם ולהודות שבסתר לבך אתה מעדיף מכוניות אירופאיות!:lol: :lol: :lol:

פורסם

ליאור כל הכבוד! נראה מדהים!:mm_yeah:

ספר מעט על העברת ידית ההילוכים לרצפה? האם השתלת חלקים מדגם קיים?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
ליאור כל הכבוד! נראה מדהים!:mm_yeah:

ספר מעט על העברת ידית ההילוכים לרצפה? האם השתלת חלקים מדגם קיים?

הכל חדש.... ידית הילוכים שנרכשה ב www.summitracing.com, יושבת על תושבת שנבנתה בשבילה, עם כבל שרץ לתיבה. ידית ההגה פשוט נותקה ופינתה את מקומה ל.... אוויר... :)

ליאור

חלומות נועדו להתגשם

פורסם
:shock::roll: עזוב שטויות השרשור לא נפתח כדי לקבל מחמאות אלא כדי שתשאלו שאלות שיכולות לעזור לכם :)

ליאור:lol:

אתה מוכן לעשות לי ילד???;)

עכשיו לשאלות הרציניות... את הזפת שאתה מדביק, אתה מדביק ע"י חום, זה לא צורב את הצבע ומקלף אותו? הזפת נהיית רכה ב200 מעלות בערך, וכדי לחמם אותה ממש צריך טיפה יותר מזה, והטיפה הזו לא שורפת את הצבע?

איך אתה מתמדד עם החריצים שיש בריצפה, אתה מכניס לתוכם גם זפת, או שאתה "מעגל" את היריעה, או שאתה פשוט מיישר את הפינות האילו ומכסה אותן והן למעשה נישארות חלולות?

את הריתוכים, אתה צובע בצבע אבץ?

איזה יסוד אתה מישתמש?

למה לא להישתמש בפרופיל מרובע לאוזניים שמורכבות על הרכב (אני מניח שלא היה לך אחד כזה, אבל אם היה אחד עם עובי דופן של 4 מ"מ נניח, לא עדיף)?

דיסקיות קפיציות, או אומים עם נעילת אוקולון... למה לא????

יאללה, שתהיה לך שבת שלום יה-מופרע! ;)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

שלום ליאור

מהיכן רכשתה את בידוד הזפת לרצפה ואיך אתה מישם אותו.

האם הוא גם מתאים לדיפון הדלתות מבפנים?

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
אתה מוכן לעשות לי ילד???;)

עכשיו לשאלות הרציניות... את הזפת שאתה מדביק, אתה מדביק ע"י חום, זה לא צורב את הצבע ומקלף אותו? הזפת נהיית רכה ב200 מעלות בערך, וכדי לחמם אותה ממש צריך טיפה יותר מזה, והטיפה הזו לא שורפת את הצבע?

איך אתה מתמדד עם החריצים שיש בריצפה, אתה מכניס לתוכם גם זפת, או שאתה "מעגל" את היריעה, או שאתה פשוט מיישר את הפינות האילו ומכסה אותן והן למעשה נישארות חלולות?

את הריתוכים, אתה צובע בצבע אבץ?

איזה יסוד אתה מישתמש?

למה לא להישתמש בפרופיל מרובע לאוזניים שמורכבות על הרכב (אני מניח שלא היה לך אחד כזה, אבל אם היה אחד עם עובי דופן של 4 מ"מ נניח, לא עדיף)?

דיסקיות קפיציות, או אומים עם נעילת אוקולון... למה לא????

יאללה, שתהיה לך שבת שלום יה-מופרע! ;)

גילי

היי, אני לא מגיע לטמפרטורה הנ"ל של הזפת אלא מעט מתחת, כשפני השטח שלה המשטח מתחיל לבעבע קלות, זה הרגע בו אני מניח אותו ועם כפפות פשוט מורח אותו כדי שיקבל את הצורה של הפח. החריצים הקטנים שיש ברצפת הנובה התמלאו כבר בשלב בו התזתי ספריי נוזלי. לגבי הפרופיל, הבדלי המילימטרים והרצון להגיע למידה המדוייקת לי בזווית המדוייקת, הביא לבחירה בשיטה הנ"ל, אני מניח שאיציק מיני למי שמכיר, החבר שלי שעזר לי עם הכיפופים והריתוכים יודע מה הוא עושה.... :)

בני - רכשתי 10 מטרים של הבידוד הזה, פשוט בגלל שלא מוכרים פחות מזה.... אם אתה רוצה (או כל מישהו אחר) דברו איתי ובואו לקחת, מתנה לחג :) אכן ניתן להשתמש בו גם לדיפון בדלתות.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

פורסם

מנצל"ש

מה לגביי זיפות החלק החיצוני של המרכב?

כלומר מה ממולץ לעשות ע"מ לשמר את הרכב מחלקו התחתון,אבל החיצוני?

אני מתכנן על צבע יסוד שחור ומעליו זפת שמגיע בתוך ספריי ומעליו שוב צבע(הכרחי?),יש משהו יותר ממולץ?

כמו כן מה התהליך הנכון לעשות זאת?

עמית.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

ליאור מהמם :) שים את פנים הרכב בפורום הכללי בשרשור של זיהוי הפנים... שיתאמצו :wink:

ושאלה ממני, שטיח הרצפה, אפשר לשמוע עלויות?

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...