Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המכוניות של טינטין (Tintin)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא רבים בישראל מכירים את סידרת הקומיקס המקסימה על טינטין הבלש.

הקומיקס נכתבו וצוירו ע"י הרז'ה, קריקטוריסט בלגי, והיו פופולאריים מאד בארצות הדוברות את שפת אוכלי הצפרדעים.

אגב - לפחות ספר אחד תורגם לעיברית - "טינטין ושרביטו של אוטוקאר" - כשהייתי ילד קראתי אותו בשקיקה, ונהנתי גם מהמכוניות היפות שצוירו בספר ביד-אומן.

מסתבר שמישהו היה משוגע מספיק כדי להקים אתר שמרכז את כל המכוניות שצוירו בסידרה, כאשר ליד כל ציור מצורפת תמונה אמיתית של המקור - נוסטלגיה במיטבה.

מצורף הקישור לאתר להנאתכם, וכמה תמונות לדוגמה.

http://mapage.noos.fr/dardelf3/tintin/indexE.html

Jeep1.jpg

15Six.jpg

2CV.jpg

Jaguar2.jpg

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

רק ספר אחד?

אני זוכר סדרה שלמה של ספרים, ואני מאמין שקראתי אותם בעברית.

ספרים נפלאים, בכל מקרה.

תודה על הלינק!

פורסם

מכיר גם את הקומיקס וגם את האתר.

יש לו טעם טוב במכוניות, כל עוד זה בשטח הענתיקות

אור

ג'יפ פורד מודל 1942

אוסטין A30 מודל 1955 (בשיפוץ)

מחפש בדחיפות כל דבר שקשור לAustin A30/A35

פורסם

עוד אתר של כאלה שבונים מודלים תלת-מימדיים (באיכות גבוהה) של מכוניות, קלאסיות ברובן. המודלים מיועדים לשילוב במשחקים מסדרת GTA, כך שניתן גם "לנהוג" ברכבים האלה במשחק (גם דברים כמו התנהגות בכביש מועברים).

http://www.translate.ru/url/tran_url.asp?lang=ru&direction=re&template=General&transliterate=on&autotranslate=on&url=http://spc.keiby.com/#

האתר במקור ברוסית, ולאנגלית תורגם ע"י תוכנה, כך שהתרגום עקום, אבל לדעתי ניתן להבנה ע"י מי שלא מבין רוסית.

כתובת לאתר הישן שלהם עם עוד מודלים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הספר "השרביט של אוטוקר" יצא בהוצאה נפרדת בשנות ה 60 בעברית ומאוחר יותר בשנות ה 80 יצאו ספרים נוספים בהוצאה שונה. ביניהם המסע לירח ועוד.

הרג'ה היה פרפקציוניסט ודאג לצייר בדיוק רב את המכוניות בספריו. בשלב מסויים החליט לחזור ולצייר את כל ספריו שוב (!) ובכדי להיות אותנטי ב 100 אחוז. הוא שלח נציגים שייצלמו כבאיות ניידות משטרה ורכבים ספיציפים במדינות שונות כדי שיתאימו באופן מושלם.

בקיצור מדהים לראות את הדיוק בפרטים, אפילו חובבי רכבים לא ימצאו שום דופי.

יריב.

רכב ליום יום - מרצדס ארוכה ארוכה בצבע ירוק

רכב לסופ"ש - אלפא רומאו ברטונה GTV 2000

פורסם

יצא לי לקרוא את כל ספריו בהזדמנויות ויבשות שונות, לשמחתי בשפת המקור (צרפתית).

הקללות העסיסיות של קפטן האדוק לא ניתנות לתרגום בשום שפה, יש מתחרה לבני ל.! :wink:

הרג'ה צייר בדייקנות מופלאה לא רק מכוניות, אלא מטוסים וספינות.

בספינות אני ממש לא מתמצא, אבל ההבנה שלו במטוסים הייתה מופלאה, ממש כמו במכוניות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

וצמד התאומים הבלשים נתן את שמם ללהקה משנות השמונים, מי יודע באיזה להקה מדובר?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

פלא שלא היה לי מושג - בצרפתית אלה dupond et dupont...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...