Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני זקוק בדחיפות לחשמלאי המומחה במערכות חימום לרכב אמריקאי.

מדובר בקדילאק דוויל 1970 עם מערכת חימום / מיזוג הפועלת על ואקום.

אני לא מצליח למצוא מומחה אמיתי בתחום אשר יוכל לשקם את המערכת ברכב הנ"ל.

אודה להמלצות על מומחה כזה מאיזור המרכז.

תודה.

Cadillac Deville Convertible 1970

2007 Ford Explorer

Chevrolet Suburban K2500 1999

פורסם
תנסה לתפוס את איציק עם הפונטיאק השחורה במועדון ה5 ביום שישי.

איציק הוא חשמלאי? או שהוא ידע להפנות אותי?

2007 Ford Explorer

פורסם
אני זקוק בדחיפות לחשמלאי המומחה במערכות חימום לרכב אמריקאי.

מדובר בקדילאק דוויל 1970 עם מערכת חימום / מיזוג הפועלת על ואקום.

אני לא מצליח למצוא מומחה אמיתי בתחום אשר יוכל לשקם את המערכת ברכב הנ"ל.

אודה להמלצות על מומחה כזה מאיזור המרכז.

תודה.

התשובה היא מולי גולן, מומחה בדיוק למה שאתה מחפש, שחזר מערכות דומות רבות למצב מושלם. ממוקם בת"א.

הפרטים של מולי: http://www.classiccar.co.il/services/service.asp?SER_ID=58

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
התשובה היא מולי גולן, מומחה בדיוק למה שאתה מחפש, שחזר מערכות דומות רבות למצב מושלם. ממוקם בת"א.

הפרטים של מולי: http://www.classiccar.co.il/services/service.asp?SER_ID=58

ליאור.

תודה ליאור,

הייתי אצלו בעקבות המלצתך אך הוא טוען שאינו מכיר את המערכת של הקדילאק.

האם יש מישהו נוסף שמתמצא במערכות הללו?

אלדד

2007 Ford Explorer

פורסם

לחבר שלום

גש ל"רמקור" ברח בן אביגדור בתל אביב ,035617551 בקש את משה או אפריים החברה עובדים הרבה עם רכבי אספנות ומתקינים ,בעלי גישה יצירתית לרכבים "בעייתיים", והרבה ניסיון ברכבים אמריקאים משנות השבעים

יגאל

פורסם
תוכל לתת הסבר איך פועלת המערכת חימום הזו?

שום דבר מיוחד רק שהברזים ויתר הרכיבים מופעלים ע"י מערכת פניאומטית [צנרת ואקום].

2007 Ford Explorer

פורסם

לפני שנים היתה לי קדילאק אלדורדו 73 וגם שם היתה מערכת פיקוד באמצעות וואקום. יש מקום לומר כי זו אינה מערכת פשוטה וקשה להבין אותה.

הדרך הנכונה לרפא את הבעיה היא בהשגת ספר רכב למכונאי וגם ספר הרכבת הרכב.

אני מכיר שני מוסכים באזור חיפה שיכול להיות שיכולים להתמודד עם הענין אך צריך לקחת בחשבון כי יתכן שמדובר בהשקעת זמן רבה וזמן= כסף.

הדבר הראשון שאני הייתי עושה זה לבדוק אם כל מערכת הוואקום מחוברת, אם אין בריחת וואקום מצינורות סדוקים, מיכל הואקום, "דשפוט" וכיו"ב. הצנרת היא מגומי והגומי מתייבש, יוצא מהמקום, נסדק, וכיו"ב. מיכל הוקום הוא מפח ונוטה להחליד.יתכן מצב בו מיכל הרזרבה של הוקום דולף ואז אין וואקום במערכת כי כל מה שמגיע אובד במיכל. יש המון דברים שפועלים בווקום לרבות השחרור של בלם היד כאשר מכניסים לדרייב, חלקים בקרבורטור בדיסטריביוטור ועוד פקדים.

יש לזכור שמדובר במנוע גדול שיכול לפעול עם צינור וואקום דולף ויהיה קשה להבחין בזיוף המנוע כתוצאה מכך, בפרט אם כיוונו את המנוע בזמן קיומה של דליפה.

האם המנוע פועל "עגול"?

האם מדדת וואקום לאורך הצנרת. הוואקום צריך להיות לפחות 36 P.S.I שזה לא ממש תקין הוואקום התקין הוא בסביבות 40-42 P.S.I ומעלה.

אפשרות נוספת היא שמעבר זרימת המים לרדיטור/ים של החימום הפנימי נסתם בלכלוך או שבר פנימי במעבר או שזרימת המים נחסמה(בכוונה עקב עקב נזילה ברדיטור החימום או בברז החימום) ובמקרה כזה בקרת האקלים, כן, יש במכונית מערכת בקרת אקלים והיא די מסובכת רובה מכנית וכששלב אחד לא פועל גם הבא אחריו בד"כ לא פועל ולא תתאפשר זרימת אויר חם עד שאין מספיק חום.

גם בעיה במזגן יכולה לגרום לניטרול המערכת.

לפי מה שאני מכיר למערכת יש חוגה של קביעת חום אם החוגה מקולקלת אז לא קורה כלום כשמסובבים אותה ואם היא נתקעה בירור אז היא לא תכניס את מערכת החימום לפעולה.

האם מאוורר/ים החשמלי של מערכת החימום פועל/ים ?

בפעם הבאה שתפגוש אותי אשמח להסתכל ולראות אם אני יכול לעזור לך.

שלמה דן גדרון

• תוכן חדש...