Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לקראת סיום עסקה של "רכישה" של חיפי 66 . מהגולן.

הרכב ינתן לי על ידי ידיד משפחה בחינם אבל דורש שיפוץ גדול מאוד של פחחות וצבע ויתכן גם החלפת חלקים מכאניים. הבסיס של הרכב טוב מאוד.

אני לא רוצה לקחת אותו רק בגלל שהוא בחינם זה לא הפואנטה אם זה רכב בעיתי אני אעדיף לרכוש ב5000 חיפי 73 רגילה..

השאלה היא :

לפני סגירה אשמח לדעת בעיות בהשגת חלקים / חלפים לעתיד? האם יש חלפים ? האם יש קושי גדול יותר בטיפולים ? קילקולים רבים יותר ?

האם המנוע / בלמים / הילוכים זהים לגרמניה 73 למשל ?

אשמח לשמוע מבעלי ניסיון.

אציין כי הרכב אמור לשמש כרכב יום יומי.

תודה

פורסם

אני הייתי חושב פעמיים לפני שהייתי הופך אותו לרכב לשימוש "יום יומי", לסופי שבוע בהחלט כן, לשימוש "יום יומי" לא כל כך פשוט לתחזק אותו, ולנסוע בו (ללא מזגן, רעש של קירור אויר וכו', וגם החלפים והתחזוקה השוטפת הם כבר לא עד כדי כך זולים).

ביום יום הייתי ממליץ להתנייד בסובארו DL, פיזו 205, פיאט אונו, פורד פיאסטה וכל רכב אחר בעלות של כמה אלפים בודדים.

כל אחד מאלה יתן תמורה טובה יותר בעלות נמוכה יותר (בתוספת האפשרות להתנייד גם בין השעות 7:00 ל 9:00).

את ה"חיפי", ובעיקר ממודל זה, הייתי משאיר לסופי שבוע.

לשיקולך.

תתחדש.

פורסם
אין כל בעיה להשיג כל חלק של כל חיפושית. מעבר לזה, הדגמים עד 1967 נחשבים "אספניים" יותר, ושווים הרבה יותר מאחיהם הצעירים. אני הייתי לוקח את החיפושית הזו בלי לחשוב פעמיים.

תתחדש.

נמרוד

היי מימי חומד ,בננה..

כמו שאמרתי לך וכמו שנמרוד ציין אל תחשבי פעמיים

לדעתי אם לא תלכי על המודל הזה בעוד כמה שנים

תביני איזו טעות עשית מנסיון אישי.

בהצלחה דרור בננה.

דרור בננה.

אוף נישברה לי ביצה ,נו טוב אני הולך לשטוף ידיים.

DrorBANANA site

• תוכן חדש...