Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע מייבוא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

למרות אי הודאות קניתי והחלפתי את המנוע . מה דעתכם?

כמו שאתם רואים זהו מנוע+גיר+סטרטר+אלטרנטור וקרבורטור במחיר מצחיק 1200 שקלים.

DSCF0071.jpg

DSCF0072.jpg

DSCF0073.jpg

פורסם

אם המנוע תקין אז שיהיה בשעה טובה....

אם טרם התקנת את המנוע הייתי מציע לעשות יישור קו כל עוד שיש גישה טובה (קלאץ',מחזירי שמן וטיפול מלא)

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

ערן תתחדש על המנוע החדש ,באמת נראה במצב מצוין, רוצים תמונות שלו במקום הנכון! :wink:

בשעה טובה , מעט מזכיר את המנוע של גסטי

לפי הידוע לי אין הרבה חלקים מכאניים משותפים בין הרקס לג'אסטי(לצערי...) אולי משאבת הבלם , אם יש עוד חלקים משותפים אני יותר מאשמח לשמוע - במיוחד בתחום ההצתה האלקטרונית של הג'אסטי(שלדעתי זה רק ב 1.2?)

פורסם

יפה מאוד , יש הבדל בכוח מול המנוע הקודם?

ד"א נפתח פורום למכוניות גמדיות בקלאסיקאר אני עוד יפתח קישור כשאני יתאפס על העניינים שם, אתה וכולם מוזמנים לשם

פורסם
יפה מאוד , יש הבדל בכוח מול המנוע הקודם?

ד"א נפתח פורום למכוניות גמדיות בקלאסיקאר אני עוד יפתח קישור כשאני יתאפס על העניינים שם, אתה וכולם מוזמנים לשם

יש הבדל גדול בין המנועים בכוח ,בשקט ביופי. אני אצלם עוד תמונות של החיווט בתא המנוע ,אירגנתי את כל החיווט בשרשורי (יצא יפה מאוד).

פורסם

מה זה עבודת העץ הזאת?ולמה עשית זאת? אפשר עוד תמונות מבפנים?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
יש הבדל גדול בין המנועים בכוח ,בשקט ביופי. אני אצלם עוד תמונות של החיווט בתא המנוע ,אירגנתי את כל החיווט בשרשורי (יצא יפה מאוד).

עבודה יפה, היכן משיגים את הצינור השרשורי?

Cadillac Deville Convertible 1970

2007 Ford Explorer

Chevrolet Suburban K2500 1999

• תוכן חדש...