Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרוייקט שיפוץ חיפושית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

סוף סוף לאחר שקניתי את החיפושית שלי שבדיעבד לא הייתה קנייה כל כך מוצלחת מכיוון שלאט לאט גיליתי עוד ועוד חלודה, חופש בפולי ושההילוך השני דופק בהורדה משלישי. החלטתי שזה מה שיש ושהיא נשארת אצלי.

התחלתי לחפש פחחים שיסכימו לעבוד על הרכב בצורה יסודית אך התשובות שקיבלתי היו, שלא משתלם להם לעשות כזו עבודה בגלל שהם מוציאים את אותו כסף מהביטוח מהחלפת טמבון ודלת לדוגמא. לא התיאשתי עד שהכנסתי אותה לפחחות וצבע כללי לפני שבועיים

המטרה היא להחזיר את הרכב למצב חדש ( עם כמה נגיעות קטנות לפי טעמי שייחדו את החיפושית מכל חיפושית אחרת)

הרכב נוסע עם טסט, שלב ראשון זה הפחחות והצבע לאחר מכן הפנים של הרכב, חשמל, שיפוץ מנוע וגיר.

כמה תמונות

PICT1905.jpg

PICT1908.jpg

PICT1918.jpg

PICT1977.jpg

PICT1968.jpg

PICT1974.jpg

פורסם

על הדרך שהכנפיים מפורקות אני רוצה להחליף בולמים כי הקדמיים שלי כבר עשו את שלהם, אז על הדרך נחליף את ארבעתם

על מה אתם ממליצים? יש אצל לינקר בולמים ב 150 שח ליח' אבל אני לא יודע אם הם טובים

מה המהלך של בולם בחיפושית??

פורסם

נפרק בסוף את כל הרכב

ביום חמישי אני הולך לפרק את הדשבורד ולעשות לו ציפוי פיבר ועליו שפכטל. נקווה שהתקדמו עם הרכב ונביא תמונות עדכניות

פורסם

שלב ראשון זה הפחחות והצבע לאחר מכן הפנים של הרכב, חשמל, שיפוץ מנוע וגיר.

הפוך גוטה הפוך.... :wink:

עדיף לך קודם כל לשפץ את המכאניקה רק בסוף את הפחחות והצבע.

פחות סיכויים לנזק.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

נקווה להצלחה :-o

יש עוד המון חלקים קטנים שצריך להביא שלא חושבים עליהם בהתחלה ולאט לאט הרשימה מתארכת....

עדיין לא החזרתם לי תשובה על הבולמים בתחילת השרשור (למבינים שבינכם)

צריך גם לשנות את מידת הצמיגים ל 195/60R15 מישהו יכול להגיד לי איך הפרוצדורה בדיוק הולכת, מכון טסטים? משרד הרישוי?

פורסם

תמונות מהיום (לפני ואחרי הזיפות)

לא כל כך רואים תזוזה בעבודה אבל זיפתו צד אחד של הרכב ועוד כמה טלאים...

שהוע הבא ניסע ללינקר להביא כמה חלקים...

PICT1984.jpg

PICT1985.jpg

PICT1980.jpg

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
נקווה להצלחה :-o

יש עוד המון חלקים קטנים שצריך להביא שלא חושבים עליהם בהתחלה ולאט לאט הרשימה מתארכת....

עדיין לא החזרתם לי תשובה על הבולמים בתחילת השרשור (למבינים שבינכם)

צריך גם לשנות את מידת הצמיגים ל 195/60R15 מישהו יכול להגיד לי איך הפרוצדורה בדיוק הולכת, מכון טסטים? משרד הרישוי?

הפרוצדורה לשינוי צמיגים:

מרכיב אותם על הרכב (195/65R15) ניגש למשרד הרישוי בימים ראשון או רביעי (להגיע לשם עד השעה 7 בבוקר, לאחר מכן אתה לא תספיק להכנס לתור או לעמדה מספר אחת) אתה ניגש קודם לבוחן תקינה (קוראים לו חגי אסף) הוא חותם לך על אישור להחלפת צמיג למידה הנ"ל ואז אתה ניגש לעמדה מספר אחת עם הרכב והם מעבירים לך את זה לרשיון.

בקשר לפחחות גם אני ממליץ לך לפרק כמה שיותר ולא להתעצל, יהיה חבל למצוא חלודה מתחת לחלקים שהתעצלת לפרק.

בנוגע לבולמים 150 ש"ח לבולם סטנדרטי זה מחיר סביר ואין סיבה שהוא לא יהיה טוב כל עוד הוא חדש.

24.3.06 H.jpg

2007_0202DrorBANANA0037.JPG

2007_0202DrorBANANA0036.JPG

• תוכן חדש...