Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני הבעלים החדש של e30 M3 שנת 1987 וברצוני להציג את עצמי כאן. רכשתי את הרכב בארץ לפני שלושה שבועות, ואני בתהליך של שיחזור הרכב מבפנים ומבחוץ. יש די הרבה חלודה בתוך האוטו וברצוני שמומחה יעבור על כל מ"מ של האוטו ויתקן את החלודה. לאחר מכן ברצוני לצבוע אל כל האוטו (כולל את התחתית) לאחר הגנה מפני חלודה עתידית עם חומרים מובילים כמו

www.por15.com. חייב שימוש בצבע מקורי מיבוא. אני מחפש מוסך מודרני, נקי, מקצועי, עם כל המכשור והחומרים החדישים ביותר. אני גם רוצה שכל האוטו יפורק ושכל חלק ייצבע בנפרד כך שלא יהיה ניתן להבחין בצביעה. חיפשתי רבות בפורומים ומצאתי המלצות פה ושם, אך אף אחת לא נראתה לי באמת ברמה. יש לי סטנדרטים גבוהים ואני מוכן לשלם בהתאם.

אני גם הבעלים של חברת השיפורים האמריקאית, BeastPower Motorsports, Inc. אשמח לענות על שאלות ולעזור אם אוכל. אם תרצו, תוכלו לבקר באתר

http://www.beastpower.com. האתר כולו על הסדרה 5, אך בקרוב יהיו אתרים מקבילים לשאר סדרות במוו.

הנה מספר תמונות של ה-M3. הוספתי גם תמונות של ה-M5 שלי שנמצאת בלונדון וכרגע למכירה.

בברכה, דניאל.

פורסם

הנושא הועבר לפורום אספנות, למרות שהרכב עדיין לא בגיל של רכב אספנות כאן יש סיכוי טוב יותר שתמצא המלצות לפחחים איכותיים לשיפוץ מקיף.

פורסם
הנושא הועבר לפורום אספנות, למרות שהרכב עדיין לא בגיל של רכב אספנות כאן יש סיכוי טוב יותר שתמצא המלצות לפחחים איכותיים לשיפוץ מקיף.

תודה!

פורסם

ביקרתי היום במוסך מרום טל בראשון וגם במוסך אוטו פח בפתח תקווה. שניהם יודעם מה הם עושים, אך יש פערי מחירים גדולים והבדלים בשיטות העבודה ובחומרים. יש גם עניין של משך השיפוץ שיכול לקחת עד 3 חודשים.

אני מעוניין לקבל המלצות נוספות אם אפשר.

תודה מראש, דניאל.

פורסם

דניאל שלום,

אם פחח זה "כל" מה שאתה צריך, קיבלת את ההמלצות.

אם יש גם כל מיני חלקים שונים שאתה צריך לאוטו (מכאני, קוסמטיקה חיצונית/ פנימית), לאור מלאי החלקים הנרחב בארץ ל M3, אני אישית הייתי ממליץ לך לקחת את האוטו לגרמניה לאיזה כמה חודשים לשיפוץ מקיף.

עם חישוב עלויות המשלוח והמכס של החלקים, כבר יותר משתלם לקחת את האוטו לשם.

בברכה,

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ביקרתי היום במוסך מרום טל בראשון וגם במוסך אוטו פח בפתח תקווה. שניהם יודעם מה הם עושים, אך יש פערי מחירים גדולים והבדלים בשיטות העבודה ובחומרים. יש גם עניין של משך השיפוץ שיכול לקחת עד 3 חודשים.

אני מעוניין לקבל המלצות נוספות אם אפשר.

תודה מראש, דניאל.

probebly marom tal is more expensive- correct me if im wrong

auto pah is a very good option and roi is a great persone in all aspects

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
דניאל שלום,

אם פחח זה "כל" מה שאתה צריך, קיבלת את ההמלצות.

אם יש גם כל מיני חלקים שונים שאתה צריך לאוטו (מכאני, קוסמטיקה חיצונית/ פנימית), לאור מלאי החלקים הנרחב בארץ ל M3, אני אישית הייתי ממליץ לך לקחת את האוטו לגרמניה לאיזה כמה חודשים לשיפוץ מקיף.

עם חישוב עלויות המשלוח והמכס של החלקים, כבר יותר משתלם לקחת את האוטו לשם.

בברכה,

יניב

רעיון מענין, אך אני מעדיף לעשות הכל כאן בשלב הנוכחי. המכס זה לא מה שמפריע, ויש לי קשרים לספקים למוכרים כל פריט אפשרי. אחרי שאסגור על פחח הכל יהיה טוב.

תודה, דניאל.

• תוכן חדש...