Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים העם קיים עדיין מפשיר אדים חשמלי אוניברסלי לחלון אחורי ? אני זוכר שבעבר היה ניתן להתקין למשהו יש נסיון.

אשמח לתגובות

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

היה פעם דבר כזה, וזה היה גרוע מאוד. היו פסים כאלה די שמנים שמדביקים על החלון, וזה היה מתקלף ומקצר. פטנט יותר טוב היה להתקין מפזר חום קטן מאחור שמכוון על השמשה. זה היה גם דרעק ועשה רעש מעצבן מאוד. בכל מקרה אני בספק אם אפשר להשיג כזה היום.

בכמה מכוניות שהיו לי, היו פתחי יציאת אויר מתחת לשמשה האחורית, ואז בזמן נסיעה אם החלון הקדמי היה מעט פתוח, נוצרה זרימת אויר באוטו שגם עזרה קצת לזה. הייתי בודק אם יש פתחים כאלה ואם הם לא נסתמו מעלים או משהו אחר.

נמרוד

פורסם

נמרוד בוקר טוב!

תודה על תגובתך המהירה ,כן יש פתחים אבל לא ממש עובד אני מתכוון לאסקורט עד כמה שבדקתי יש לי ברכב מתג הפעלה למפשיר אבל ככל הנראה שהחליפו את החלון ברכב נראה לך שאוכל למצוא חלון ?

דורון

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

עד כמה שאני יודע בוולוו (גם החדשות יותר - יחסית) יש מפזר חום לשימשה האחורית.

עוד משהו שראיתי פעם זו מישחה שמורחים על החלון, היא מוליכה חשמל ופשוט מציירים את הגופי חימום על החלון. עם הערכה הזו מקבלים שני קטבים שאותם מדביקים לחלון ע"י מישחת הקסם הזו.

אין לי מושג איפה אפשר ליקנות את זה, או מה טיבה של המישחה הזו.

עריכה, משהו כזה...

בהצלחה!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

בדיוק ראיתי אתמול באיביי משהו נחמד. (ב29 יורו, אגב)

מדובר בBLOWER של אוויר חם, די קומפקטי, שפשוט מתחבר ל12 וולט.

זה בעצם פתרון נחמד לכל רכב לו אין הפשרת אדים - לחלון הקדמי או האחורי.

פרטים, כאן:

http://cgi.ebay.de/HEIZUNG-FUR-FRONTSCHEIBE-WINDSCHUTZSCHEIBE-12V-NEU-FZP_W0QQitemZ170072915625QQihZ007QQcategoryZ53932QQrdZ1QQcmdZViewItem

Passt scho...

• תוכן חדש...