Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ברוח הנושא החם האחרון - Old American Pick-Ups

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בעוד מסע קניות קטן בשביל חבר מהארץ שמשפץ את ההוט-רוד שלו, GMC 100 1949 (אהה כן, יש הוט-רודים בארץ) שישב מגורזן ודומם ב-12 שנים האחרונות.

בכל אופן, מצאתי באתר של ג'ים קרטר את התמונות הבאות:

http://www.oldchevytrucks.com/cgi/htmlos.exe/004581.1.3138411511500026894

אז מה עדיף, לתת למכונית לשבת במגרש גרוטאות או לשפץ לפי טעם אישי ?

אגב, כתבתי לשבת ולא להירקב פשוט כי המכוניות האמריקאיות הללו לא מתות מחלודה. רוב חלקי הרכב מקבלים חלודה שטחית ושם זה נעצר. אין רקבונות.

תהנו

32.jpg

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה זה?

osage12.jpg

Eisenhauer?

זה איך שאיזנהאואר אמור להיראות, אבל אולי מדובר בדגם חדש יותר?

trucks2.gif

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הנה עוד PICK UP דווקא מקומית שכבר מזמן מן הסתם נעלמה מהנוף המקומי.

התמונה לקוחה מתוך YNET, נדב מן מ"ביתמונה" שמציג תמונות של נפתלי אופנהיים שצולמו בארץ בין 1937 ל1953

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3354151,00.html

ניתן להבחין במספר המנדטורי וכמו כן ניתן להתרשם מכושר העמסה לא מבוטל (לא פלא שלא שרדו הרבה מכוניות מאז)...

יש זיהוי לדגם?

35_3133_pro.jpg

פורסם

המשאית הנ"ל היא שברולט 1954 COE שני טון או באנגלית TWO TON TRUCKS, שעוצבה עם מרחב מטען גדול יותר, עם עבירות גבוהה יותר, ותא נהג גבוה שאפשר שדה ראייה רחב, אלמנט חשוב בנהיגה בערים.

הנה תמונות של משאית משופצת.

מה אומר לך גרשון, לפחות אנחנו מסכימים שעדיף לשפץ, וסורי קובי גם את המוסטנג שלך אני מעדיפה כמו שהיא ולא הוט רוד, ואני מקווה שאין לך תוכניות להפוך אותה לכזאת.

שבוע טוב

אירית

1954-Chevy-4f.jpg1954-Chevy-4a.jpg

פורסם
הנה עוד PICK UP דווקא מקומית שכבר מזמן מן הסתם נעלמה מהנוף המקומי.

התמונה לקוחה מתוך YNET, נדב מן מ"ביתמונה" שמציג תמונות של נפתלי אופנהיים שצולמו בארץ בין 1937 ל1953

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3354151,00.html

ניתן להבחין במספר המנדטורי וכמו כן ניתן להתרשם מכושר העמסה לא מבוטל (לא פלא שלא שרדו הרבה מכוניות מאז)...

יש זיהוי לדגם?

מדובר בוולוו.

פורסם

לא יודע מה הנושא החם, אבל בי-ם קור כלבים, ואכן קימות הוטרוד בישראל ויש אפילו לאו ריידר, דוגמא מצויינת ראינו במפגש בשישי, כמה הם חוקיות אין לי מושג, ומבחינתי קומבינה אינה סוג של מרק מרוקאי....מי שיכול להרשות לעצמו להוציא אלפי שקלים על פסל סביבתי, שיהיה לו לבריאות, זה מחיר שאני מוכן לשלם בתמורה לתרבות מוטורית אמיתית-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

לא, תרבות הלאו ריידר המראה הנמוך, התחילה בשנות השלושים בארה"ב ע"י פועלים היספניים, שרצו לשוות למכוניות שלהם מראה נמוך, והעמסו שקי חול (!) על הרכבים להמנמכת המתלים, בשלב מסויים ההגזמה הביאה לכך שלא ניתן היה לנסוע ברכב מבלי לגרום לו נזק אמיתי, ולכן התפתחה תרבות המתלים ההידראולים החשמלית, מראה נמוך בחנייה ולנסיעה הגבהת הרכב, משם ועל לרכבים המרקדים, היתה הדרך קצרה ובארה"ב כמו באמריקה אין יותר מדי...תרבות ההגזמה במיטבה...בשישי ראינו שברולט טנדר כתום מדהים בגובה דשא ומנוע...בקיצור...רן

פורסם

רן תארגן תמונות של האוביוקט????

אז גם הקאמרו שלי LOW RIDER :lol:

כבר נתקעתי על כמה פסי האטה

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

לי אין, אבל הרכב עמד במקביל לפרארי המדהימה, והיו הרבה הבזקי פלאש, לא ברור לי איזה רכב צולם אבל בטוח שהיה מישהו...חוץ מזה אתה יותר קרוב ממני למפגש, אתה מזומן...אני מבטיח לשמור עליך...רן

פורסם

עזוב אותך...

ביום שישי היה כיף לשמוע רעמים ... GTO 68 שוברת אספלט

ועוד כמה מפלצות עטורות קרבות ומפגשי אספלט.

אבל הכי חימם לי את הלב לראות בחור צעיר עדיין בכיתה י"ב שהושפע, חלם MUSCLE CARS וקיבל השראה (מעניין מאיזה חברה בדיוק :lol: ) קנה במיטב כספו האישי פיירברד 74 .

חימם לי את הלב איך כולם קיבלו אותו בחום עם המון הסברים ופירגון וזה ממש כיף לראות שעוד ועוד חברה צעירים נכנסים לתחום ה Muscle cars & hotrods

גם שמחתי לראות שני אורחים ממועדון STI

GT הנעה אחורית זה לא דבר שרואים כל יום.

קיצור שמח בפינה...

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
הוטרוד - פויה.:roll:

ליאור, הוט רוד מחיפושית, אסקורט וכו' - אני מגיע עם הדיסק שלי.....

הוט רוד מרכב שסוחב היסטוריה ארצישראלית....נו זה כמו לצייר למונה ליזה שפם בעת ביקור בלובר.

ככה בכל פעם שאתה תצחק...גם אנחנו נצטרף.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

• תוכן חדש...