Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה רכב ספורטיבי יש מעל 30 שנה על הכביש?

שקיים בארץ?

ואם בכלל כדאי לקנות רכב שכזה?

שואל לידע כללי

בשביל חבר

8) ערן

חלומות נועדו בשביל להגשים אותם . . . 8)

אסקורט דור1 רפליקת RS (היעד - 150כ"ס אטמוספרי חזק)

סיוויק Eg6 סדאן/האצ'בק (מנוע B18c5 + מגדש על 320כ"ס)

ER-edition. . .ויש כאלה שאומרים שיש לי הרבה חלומות :lol:

פורסם

המועדף עלי פה, למרות שגם בזו הייתי מסתפק.

באיזה תקציב, ולאיזה שימוש ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

ומה לגבי אחזקה?

אאל"ט (קובי, חוס עלי) MGB יכולה להיות במסגרת התקציב הזה (או לפחות היתה כשכמעט קניתי אחת).

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
המועדף עלי פה, למרות שגם בזו הייתי מסתפק.

באיזה תקציב, ולאיזה שימוש ?

רז :wink::-D

ולעניין: חפש אלפא ישנה(וזה לא פיקניק, לא לקנות ולא לתחזק!)

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

למימוש החלום

ערן

מנסיוני, החלום מבוסס על אימג' ספיציפי, ומושפע מזכרון / חויה / דימוי, ולא "ספורטיבית אספנות", שכן יש לא מעט מכוניות מודרניות שתהיינה מהנות יותר לנהיגה ספורטיבית מהקלסיקות של אז.

נסה לדבר עם החבר ולהבין מה הוא בדיוק רוצה, קופה מסויימת, רואדסטר וכו', או שתראה לו לוח מכירה עם תמונות של מכוניות אספנות / קלאסיקות תוך כדי משחק "חם-קר".

מהר מאוד הוא יידע מה הוא מחפש.

ואם בכלל כדאי לקנות רכב שכזה?

כדאי מאיזו בחינה ?

כלכלית ? רואה חשבון יגיד שרק אם מוכרים ברווח.

סיפוק ? אם החיוך משכיח את כל הייסורים / מאמצים / השקעה בתחזוקה שנלויים לרכב כזה, אז כן ושיז^%# העולם. (ערכתי לעצמי, אני ממלכתי).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אני עם העצה של ג'ורג'

ALFA1.jpg

ALFA2.jpg

ALFA3.jpg

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

בדוק עם החבר, מה בדיוק הוא מחפש, התנהגות ספורטבית או מראה ספורטיבי? הרבה מתבלבלים וכתוצאה מכך מוצאים עצמם בשידוך לא מתאים...ישנם הרבה מכוניות קלאסיות שנותנות הרגשה של רכב ספורטבי (ובנינו גם אלה שיש להם רכבים אמיתיים, בעלי יכולת ספורטיבית, לא מביאים אותם לידי ביטוי ...כי צריך לשמור על הרכב בגילו) ולכן לא פעם עדיפה כרמן גיאה נחמדה על אלפא אימתניית כיוון שהחיים איתה הרבה יותר טובים ונעימים, אם אכן מדובר בחובב מהירות וספורטביות,בדוק באיזה סוג של ספורט הוא מתעניין, שרירים, אחיזת כביש, שליטה, ראלי קרוס, וכד' וגם אז יש לבחור לבחור את המועמדת הראויה בזהירות-שידוך לא מתאים עלול לגרום לטראומה סופנית-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אם ראובן היה מוכר ב-35000 היה תור מאילת עד קריית שמונה8)

אני הייתי ראשון בתור...:wink:

ג.

על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

בלו-ג'יי - אין מיני קופר קלאסית בארץ, יש כמה רפליקות, כמה איטלקיות אבל קופר אנגלית (מכל נפח), אין.

לפותח השירשור - רכב ספורטיבי במצב נסיעה סבירב 35K? לא מאמין שתמצא משהוא.

רכב ספורטיבי במצב מוזנח ללא טסט ב 35K? יותר סביר אבל גם בכלל לא בטוח.

יש בקלאסיק-קאר פיאט 124 ספורט, שנת 74 ב 9000 ש"ח. לטענת המוכר כל מה שחסר לאוטו הוא פחחות צבע טובה.

יש גם פורשה 914 שכתוב שהוא דורש 35K. או שזה טעות, או שזה דולרים או שהמוכר מפגר:?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לבגירה.

2 דברים:

1. אני יודע על קופר 1071 S מקורית שהגיעה לארץ כחדשה, ראיתי אותה בפעם האחרונה לפני הרבה שנים אבל היא הייתה קיימת חד משמעית! לא יודע אם קיימת היום.

2.על ה-914 אכן דורשים 35 K וזה נראה לי סביר לגמרי ,35K בדולרים:roll: התחרפנת? :wink:

בחברות:-)

ג.

•  

• תוכן חדש...