Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

לפני כחודש רכשתי עוד רכב לאוסף,הגשמתי עוד חלום-כרמן גיאה!

מודל 65,מנוע 2000(לא מקורי),במצב מדהים.

אז ככה,המצב כרגע הוא שהאוטו מוכן לטסט.עשיתי לאוטו ברקסים,צינורות דלק,החלפת שמן ונקיון חוטי חשמל לא רצויים.

הבעיה היא כזאת-בעל האוטו עזב את הארץ לפני שלוש שנים והקפיא את הרשיונות לפני שעזב.

יש לי ייפוי כוח ממנו שכולל גם מסמך רשמי שלו(הוא עורך דין לצורך העניין),וכל התהליך של הקניה נעשה יחד עם אמא של בעל האוטו.

לפני שבוע חבר שלי הלך בשבילי למשרד הרישוי בחולון בגלל שלי אין כל כך זמן לעשות את הסידורים.אמרו לו שם שאי אפשר להוציא רשיונות מהפקדה עם ייפוי כוח על ייפוי כוח(חבר שלי הלך עם ייפוי כוח מבעל האוטו לאמא שלו,ומאמא של בעל האוטו לחבר שלי).אז שלחנו את אמא של בעל האוטו למשרד הרישוי ואמרו לה שהם לא מוכנים להוציא רשיונות בלי ייפוי נוטרויוני(wtf?).

אז כרגע החלטנו שנחכה כמה ימים ואז נלך לנסות שוב,אבל בינתיים אני די תקוע.יש למישהו נסיון עם מקרה כזה יודע מה עליי לעשות באמת?כי כל פעם אומרים לי משהו אחר.

תודה מראש,עוז.

פורסם

תחכה לראות אם יש אנשים שיש להם ניסויון .

שאחרי שיהיה לך מכתב מנוט לא יקריצו משהו אחר .

אם בא לך שקט לך למאכר וסגור עניין .

הרי אתה לא מבצע עברה כל שהיא ולא גנבת את האוטו הכל עניין של בירוקרטיה.

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם
למרבה הצער אני אומר לך בשיא הרצינות לפנות למאכער.

אני מצטרף לדבריו .

עם הסוסיתא שלי עשו לי לא פחות צרות.

נלחמתי כל כך הרבה עד שכבר לא היה לי כוח,מאעכר פתר לי את הבעיה פחות מחצי יום תמורת סכום שעלה לי הרבה פחות מכל הנסיעות שעשיתי לשם!

תרצה עוד פרטים אשמח לענות בה"פ

"אל תלמד את אבא לעשות ילדים"

סוסיתא כרמל דוכס 1971

סובארו ליאונה 1600 (DL ) ידני...

פורסם
אהלן.

לפני כחודש רכשתי עוד רכב לאוסף,הגשמתי עוד חלום-כרמן גיאה!

מודל 65,מנוע 2000(לא מקורי),במצב מדהים.

אז ככה,המצב כרגע הוא שהאוטו מוכן לטסט.עשיתי לאוטו ברקסים,צינורות דלק,החלפת שמן ונקיון חוטי חשמל לא רצויים.

הבעיה היא כזאת-בעל האוטו עזב את הארץ לפני שלוש שנים והקפיא את הרשיונות לפני שעזב.

יש לי ייפוי כוח ממנו שכולל גם מסמך רשמי שלו(הוא עורך דין לצורך העניין),וכל התהליך של הקניה נעשה יחד עם אמא של בעל האוטו.

לפני שבוע חבר שלי הלך בשבילי למשרד הרישוי בחולון בגלל שלי אין כל כך זמן לעשות את הסידורים.אמרו לו שם שאי אפשר להוציא רשיונות מהפקדה עם ייפוי כוח על ייפוי כוח(חבר שלי הלך עם ייפוי כוח מבעל האוטו לאמא שלו,ומאמא של בעל האוטו לחבר שלי).אז שלחנו את אמא של בעל האוטו למשרד הרישוי ואמרו לה שהם לא מוכנים להוציא רשיונות בלי ייפוי נוטרויוני(wtf?).

אז כרגע החלטנו שנחכה כמה ימים ואז נלך לנסות שוב,אבל בינתיים אני די תקוע.יש למישהו נסיון עם מקרה כזה יודע מה עליי לעשות באמת?כי כל פעם אומרים לי משהו אחר.

תודה מראש,עוז.

כל זה כי אתה לא יכול ללכת בעצמך למשרד הרישוי?

אני מבין שאם אתה היית הולך לא היו בעיות כי יש ייפוי כח על שמך?

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
כל זה כי אתה לא יכול ללכת בעצמך למשרד הרישוי?

אני מבין שאם אתה היית הולך לא היו בעיות כי יש ייפוי כח על שמך?

לא,ממש לא.

יש ייפוי כח מבעל האוטו לאמא שלו.תאמין לי שאם זה היה על שמי הייתי הולך מזמן.

אז אני מבין פה מהתגובות שחבל על הזמן והמאמת וישר לפנות למאעכר?

מישהו אולי יכול לתת לי טלפון במסר פרטי של איזה מאעכר שיכול לעזור לי עם זה?

עוז

פורסם
לא,ממש לא.

אז אני מבין פה מהתגובות שחבל על הזמן והמאמת וישר לפנות למאעכר?

מישהו אולי יכול לתת לי טלפון במסר פרטי של איזה מאעכר שיכול לעזור לי עם זה?

עוז

שים לב למה שכתבת "יש לי יפוי כח..."

אז להבא אולי תתנסח יותר טוב.

בהצלחה

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

פורסם
שים לב למה שכתבת "יש לי יפוי כח..."

אז להבא אולי תתנסח יותר טוב.

בהצלחה

התכוונתי שהייפוי כח נמצא אצלי בידיים,אבל הוא נועד לאמא של בעל הרכב ושלחתי את חבר שלי יחד עם תעודת זהות של בעל ואמא שלו.

אשתדל להתנסח יותר טוב בעתיד,תודה.

בכל מקרה,יש מישהו שיכול לעזור לי אולי?אני מסתכל על הרכב ופשוט מת לנסוע עליו כבר,חבל לי שהוא עומד ככה סתם.

פורסם
לא,ממש לא.

ייפוי כח זה פתק שנמצא במשרד הרישוי תעשה אחד שמוסב על שימך ותלך למשרד הרישוי הבעיה היא אם יש לך ת"ז של המוכר?

פורסם
לא,ממש לא.

ייפוי כח זה פתק שנמצא במשרד הרישוי תעשה אחד שמוסב על שימך ותלך למשרד הרישוי הבעיה היא אם יש לך ת"ז של המוכר?

יש לי אבל זה לא משנה כי עשינו בדיוק אותו דבר רק עם אמא של בעלת האוטו(הייפוי כח על הוא מבעל האוטו לאמו) וזה לא תפס.וכן,יש ת"ז של המוכר.

פורסם
לא,ממש לא.

יש יפוי כח ויש יפוי כח.

לטפל בהעברת בעלות וכו' צריך יפוי כח נוטריוני. אז מה הבעיה שבעל האוטו יילך לנוטריון בחו"ל וישלח אליך את המסמך?

פורסם

יש יפוי כח ויש יפוי כח.

לטפל בהעברת בעלות וכו' צריך יפוי כח נוטריוני. אז מה הבעיה שבעל האוטו יילך לנוטריון בחו"ל וישלח אליך את המסמך?

סלח לי על הבורות,אבל מה זה אומר בדיוק יפוי כח נוטריוני?

פורסם

סלח לי על הבורות,אבל מה זה אומר בדיוק יפוי כח נוטריוני?

אם אמרו לך שצריך יפוי כח נוטריוני אז ככה:

נוטריון הוא עו"ד שתפקידו לאמת מסמכים. (שים לב, לא כל עו"ד הוא נוטריון).

עוד תוכל לקרוא כאן:

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A0%D7%95%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%9F

פורסם

לא צריך בחו"ל, יפוי הכוח הוא לא יותר מאשר כסת"ח למשרד הרשוי על מנת להסיר מהם אחריות למקרה של זויוף מסמך ותקלה כתוצאה מכך. במידה ונוטריון אישר חוקיות של מסמך רישמי לא ניתן יהיה לבוא בתלונות ותביעות למשרד הרישוי! הכשר את חוקיות המסמכים שבידך וגש אתה למשרד הרישוי לסדר את העניינים-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...