Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ייבוא אישי?

 

לפי המספר לא.

שזה מוזר, כי אני לא מאמין שמכרו את יצירת האמנות הזו בארץ!

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם

למה בעצם קוראים לה פגודה? פעם ראשונה שאני שומע את השם הזה.

בסצנת האספנים בגרמניה, לא יצא לי לשמוע שקוראים לרכב בשם הזה.

Passt scho...

פורסם
למה בעצם קוראים לה פגודה? פעם ראשונה שאני שומע את השם הזה.

בסצנת האספנים בגרמניה, לא יצא לי לשמוע שקוראים לרכב בשם הזה.

 

"The nickname 'Pagoda' was a reference to the shape of the hardtop roof. Reminiscent of the shape of a Japanese style Pagoda, the roof center is slightly lower than the side. Eventually, these were raised slightly to allow easier entry and exit, the side of the roof soon allowed for larger side windows, as well as increasing the roof strength."

פורסם

הנה אותה גברת מהמוזיאון בשטוטגארט... אישית אני אוהב הרבה יותר את ה-190 SL (ואולי פשוט אני אוהב את המספר הזה...) בכלל הSL מכוניות מהממות מכל שנה. האהובה עלי מכולן היא הW129 משנות ה-90. את הנוכחית אני לא אוהב בגלל הפנסים וקראתי איפשהו שבדגם הבא הם שוקלים להחזיר את כנפי השחף (שדרך אגב ראיתי כזו מקורית למכירה באינטרנט באיזה חצי מיליון דולר, שזה כמו לקנות SLR חדשה!)

tn_DSCN0624.JPG

tn_DSCN0625.JPG

190 תמיד בלב, אבל כבר לא בחניה.

×
×
  • תוכן חדש...