Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בתור אחד שגר בגרמניה, ומחפש בנרות פרוייקט לרכב אספנות כגון איזטה וכו, הרשו לי לעדכן אתכם בתקנות חדשות בגרמניה החל מה1.1.07.

בעבר, רכב אספנות היה יכול לקבל סטטוס של כזה לאחר 20 שנים על הכביש. הסטטוס, בערך כמו בארץ כלל ביטוח מוזל, רישוי זול יותר, וכו.

הדבר הכי חשוב היה אבל, שלאספן ניתן היה להחזיק מספר אחד "אדום" ולהשתמש בו לכל רכבי האספנות שברשותו. כלומר - כל פעם לנסוע עם אחד אחר. ככה הרישוי והביטוח היו על המספר עצמו, ואספן יכל לאסוף יותר ממכונית אחת במחיר הגיוני.

מעכשיו, ישנה חלוקה של YOUNGTIMER ו -OLDTIMER. הראשון בן מעל 20 שנים, והשני כמו בארץ, מ30 שנים על הכביש ומעלה. ליאנגטיימר (למיטב ידיעתי) קיימות עדיין הנחות על רישוי וביטוח, אבל לא ניתן לנסוע יותר עם מספר "אדום". (וכנראה גם לא עם מספר אספנות H)

כלומר, אספן שברשותו כמה כלי רכב בני 20 שנה, ועדיין לא 30 - ייאלץ לעשות לכולם רישוי וביטוח. מה שכמובן יקפיץ את הוצאותיו.

אי לכך ובהתאם לזאת, מומחים צופים מכירה המונית של מכוניות בנות 20, שבעליהן לא ירצו לחכות 10 שנים עד לשינוי מעמדן.

אין צורך לפרט את כמות המכוניות המדהימות שניתן להשיג פה מהשנתונים המדוברים. ועכשיו זה כנראה הזמן.

עכשיו אני מנסה לחשוב מה אפשר לעשות עם המידע הזה... בארץ הרי גם יש בעיה דומה מבחינת ייבוא.

Passt scho...

פורסם

זהו, בדיוק- מה תעשה עם המכונית, שתיקנה ולא תוכל לייבא לארץ עוד 10 שנים- תשמור בגרמניה? -לא נראה לי, לצערי, שזה יעזור איכשהו לארץ. גרוע מזה- חלק גדול ממכוניות בנות 20 במצב טוב- יילך לגריטה, וחבל.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
נכון רנצוק,הרי אנחנו עוד צעירים,מה זה 10 שנים בינך וביני.שיהיה ערב טוב-זאב

זאביק

צעיר זה בראש, אני מכיר זקנים בני שלושים וצעירים בני שיבעים, -רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
לקנות עכשיו, להכניס להנגאר ולהוציא בעוד עשר שנים-רן סתם לשם עניין יש לך מושג מה העלות של דבר כזה ?, והאם צריך שמירה מיוחדת שהרכב לא יפגע במהלך ה10 שנים שלו בהנגאר ?

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
בברכה יהודה

בקפריסין לדוגמא, זה יכול להגיע ל1500 אירו לשנה, לאיחסון מאובטח. באירופה, איטליה לדוגמא, אפשר לאחסן בכ-1200 אירו לשנה. אני מניח שטווחי המחירים עולים ויורדים מהנ"ל בהתאם לסוגי האבטחה, האחסון וכו'.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

אין שום בעיה להשכיר חניה פרטית בגרמניה ב50 יורו לחודש.

אבטחה זה סיפור אחר.למרות שלא באמת גונבים פה מכוניות - בטוח שלא מחניה סגורה, ועוד אוטו בן 20.

שקניתי פה את ה-SLK, (החדשה) - אין שום צורך באזעקה אפילו מבחינת חברת הביטוח.נעילה מרכזית הספיקה יופי.

בארץ? מנעולי מכסה מנוע, עלוקות, תולעים ושאר ירקות.

Passt scho...

פורסם

כמו כן במידה ואתה מתגורר בשטח פרטי לך, לדוגמא בית עם גינה פרטית, תוכל לרכוש קונטיינר שבתוכו תאכסן את הרכב, אותו קונטיינר יהיה בשטח הפרטי שלך והעלות היחידה תהיה עלות הרכישה שלו.

כמובן, שתוכל לקחת אותו איתך לבית החדש במידה ותעבור מגורים במשך העשור הזה, לבית שגם בו יש גינה.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

חברים שלום

ומה יקרה אם בעוד חמש שנים יבוא מישהו (שר האוצר) ועוד פעם ישנה את החוק לא לטובתנו מה תעשו אז במכוניות שמחכות במחסנים שלכם בחו"ל ? פה משנים חוקים כל כמה שנים או לפחות ידרשו אולי מיסים פי2 מהיום כדאי לקחת הכל בחשבון.

טל

פורסם

זהו, בשביל זה אמרתי- עם כל הצער- אין לנו מה לעשות עם העניין הזה, בדיוק כפי שלא היה מה לעשות עד היום- מבחינתינו, אין שום שינוי.

חוץ מזה- תקנו אותי, אם אני טועה- אם בן אדם כ"כ אוהב את האוטו שלו- מה יפריע לו להחזיק אותו אצלו גם ללא מספר? -כלומר, יש בגרמניה "חוק פיגורים", שמחייב השלמת האגרות? -אם לא- אז אף אחד לא ימכור לדעתי את הרכבו האהוב בן 20 כ"כ מהר ובגרושים!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מילא עכשיו- מה הקשר בכלל?!:shock:

• תוכן חדש...