Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מרצדס אספנות

איפה אפשר לבדוק מרצדס לפני קניה, ומה רצוי לבדוק.

איפה אפשר להשיג חלקים עבור מרצדס כגון: רדיו, משענת ראש ותוספות.

איפה יש רפד טוב.

איפה יש מוסך לטיפול במרצדס באיזור המרכז.

תודה על העזרה, ג'קלין

[email protected]

פורסם

לגבי החלקים - ירדן (בשיא הרצינות) או ebay יהיו המקור הטוב ביותר.

רפד - בארץ יש מצוינים ויקרים (רון-קאר), טובים ופחות יקרים ("נועם בריפודים" למשל) או עוד פחות מוכרים ויותר זולים, עד הרפדים בשכם וכד'.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

שלום גקלין שיהיה לך בהצלחה. יש מוסך אדמונד מומחה מרצדס והוא יכול לבדוק לך את הרכב.כתובתו רחוב ישראל מסלנט 46 תל אביב טלפון 6884879.

לגבי הריפודים נועם בריפודים,הוא מעולה ובמחיר סביר.

נוספו סימני פיסוק באדיבותו של מנהל הפורום.

להבא הודעות שלא יכללו סימני פיסוק ימחקו לאלתר!

פורסם

איזה ניירת צריך לקבל מהמוכר ברכישת רכב אספנות, האם צריך אישור על קבלת התשלום ומה לציין באישור.

אני חדשה בענין ונאיבית, וזקוקה להדרכה ממה להזהר.

תודה מראש, ג'קלין

פורסם

האם את קונה רכב בארץ או מייבאת מחו"ל ?

אם זה בארץ, אין שוני מכל רכב אחר שאת קונה. יש לבדוק את הרכב ולהבין את סדר ההשקעה הנדרשת בו, אם בכלל. נשמח לייעץ אם יש לך מידע קונקרטי יותר.

קיים מחירון לרכבי אספנות, מחירון קראוס. עם זאת, ישראל היא שוק קטן ו"משוגע" ואין יחס ישיר בין מחיר רכב אספנות כאן לאותו המחירון. ניתן לומר כי החסם העליון למחיר רכב הוא מחיר רכב זהה מיובא מארה"ב למשל (בד"כ במצב הרבה יותר טוב מכל מה שניתן למצוא בישראל) + הוצאות הייבוא.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

בכל יום שישי מתקיים מפגש מועדון ה-5 בת"א.

הפתרון הכי יעיל בשבילך יהיה לגשת לבעלי מרצדסים כאלו ולדבר איתם פנים אל פנים. כך תוכלי להתרשם בצורה טובה יותר.

זה מה שעשיתי אני כשחיפשתי מרצדס דומה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אני מאזור המרכז.

לא מכירה בעלי מרצדס אחרים שאפשר להתייעץ איתם.

חדשה בשטח של מכוניות אספנות, אבל מאד מעוניינת לרכוש מרצדס ישנה בארץ.

ג'קלין

פורסם

לא מכירה ? אז תכירי.

גשי לבעלי מרצדסים במפגש (מידע על מפגש מועדון החמש תמצאי בשרשור הדביק שבראש העמוד) ופני אליהם. כולם משתפים פעולה (מנסיוני).

תוכלי למצוא מידע רב.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

ז'קלין

קודם כל במידה והעיסקה תצא לפועל אני מברך

בבעלותי מרצדס כבר מספר שנים בהווה ובעבר אני גם לא ממליץ על אדמונד

פני אלי בפרטי או בטלפון ואשמח לעזור חוץ מזה מהיכן את בארץ אולי נפגש במפגשישי או משהו

תמונה של הרכב יש לך

אני מצרף את שלי להיתרשמות 280SE 1970

14.jpg

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

גקלין שלום אשמח להיפגש איתך ולעזור לך.גם יש לי מרצדס מיוחדת מאוד ונדירה עם גג נפתח. במחיר מצוויין. צרי קשר ונפגש על כוס קפה על חשבוני. מני 0522510550.

פורסם
מרצדס אספנות

איפה יש מוסך לטיפול במרצדס באיזור המרכז.

מוסך "אילון" מאחורי בית "ידיעות אחרונות" בת"א, מטפל במרצדסים, מכיר אישית מאחר והוא מטפל גם בבמוו אספנות

מצא משה

• תוכן חדש...