Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחו"ל בילדותי בקיץ אחד קניתי שברולט אימפלה 62 ב$300 4 דלתות וחתכתי את הגג והיה לי cabriolet עד החורף.

השאלה שלי האם מותר לעשות sunroof בכל רכב?

ואם כן מהו הגדרתו ועד איזה גודל?

volkswagon transporter יש את הגג העולה, האם מותר להתקין את זה? וגם החלון הקידמי שנפתח?

בקיצור בחו"ל קיימות כל מיני אופציות לשיפור לא מקורי של כל רכיב כולל החלפת bumbers chrome וגם לקחת van מסחרי ולהתקין ספות וכו וכו

מהי ההגדרה של שינוי מבנה?

בתודה מראש

If at first you dont succeed

Dont try ski diving

פורסם

שינויים במבנה רכב

380. (א) לא ישנה אדם מבנהו של רכב אלא לפי היתר בכתב מאת רשות הרישוי.

(ב) אגרה בעד מתן היתר כאמור בתקנת משנה (א) תהיה כמפורט בתוספת הראשונה.

(ג) לא יינתן היתר לשינוי מבנה רכב משא מיושן הרשום ברשיונו כרכב מסחרי רגיל, לרכב מסחרי רכין.

(ד) בתקנה זו "שינוי מבנה רכב" — לרבות החלפת המנוע במנוע מתוצרת או מדגם אחר, שינוי מבנה הארגז על ידי סגירתו או באופן אחר, שינוי מבנה הסרנים או מספרם והתקנת מכשירים מיוחדים.

כמו שבטח שמת לב, תקנה זו כתובה באופן דיי מפוזר - במיוחד תקנה א', שלא מגדירה מהו שינוי המבנה אבל כן אומרת שלא ניתן לעשות אותו בלי אישור מרשות הרישוי - מה שמקנה להם המון מרחב תמרון.

בקשר לשאלתך, אני מניח שאם תרכיב בטרנספורטר ספות של ואן אחר לא ישימו לב, אבל אם תרכיב ספות ביתיות מן הסתם שזה לא יעבור בחיים.

בקשר לשאלת ה Sun-roof , במידה ותרצה לעשות חלון בגג הרכב, אני חושב שניתן לעשות זאת בכל רכב וקל לקבל היתר לכך משום שזה דבר נפוץ גם ברכבים שיוצאים משערי המפעל - ויש חברות ייעודיות שמבצעות כאלה דברים , כגון -

http://www.sunroof.co.il/

אין לי נסיון אישי עם החברה, אבל היא קיימת מעל 10 שנים - זה בטוח אומר משהו.

במידה ואתה רוצה "לחתוך" את הגג ככה שהרכב יהיה convertible אתה לא יכול לקבל אישור לכך ורכבך יורד מהכביש ברגע שבוחן תנועה יראה אותך :\

בהצלחה!

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...