Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כחולים גם בהונדה אקורד - שימו לב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתם יודעים ואם לא !

ביום שלישי האחרון יצא לחלוף במהירות של 100 קמ"ש ליד שוטר עם לייזר 7 ק"מ לפני הכניסה לבאר שבע

אלא שהפעם אני אישית הופתעתי לא ידעתי שיש להם גם הונדה אקורד

ידעתי על פוקוס פאסאט קרינה ועוד אבל אקורד נראה לי חדש ! לא ??

אם העביר היצרן את סדרה 1 להיות הנעה קדמית ולא העביר את סדרה 2 דיינו.

פורסם

שהשוטר הזה מצליח לדפוק הרבה נהגים מאחורי העץ שהוא עומד שם, אני ראיתי אותו גם כשעשיתי מילואים בנגב לפני חודשיים, הוא עומד ככה שממש קשה לקלוט אותו מרחוק.

דרך אגב....למשטרה יש הרבה מכוניות, חלקן משהכרה, ככה שאף פעם אי אפשר לדעת מאיפה הם יבואו לך :roll:

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

במקרה של האקורד:

הן בצבע לבן, מספר אזרחי (צהוב) עם סיומת 15 וללא כל סימנים אחרים.

יש מארבי לייזר וראיתי גם מולטנובה (מצלמה) שמותקנת על אקורד.

הישמרו...

פורסם
אני ראיתי משטרה במראה האחורית :lol:

אני ראיתי שוטר מבואס מסתכל על אקדח הלייזר הבוקר בעוד אצלי באוטו היו ה-ר-ב-ה צפצופים שונים... :D

(דרך אגב - מצומת חולון לכיוון אזור -מזרחה , מותר 70 למרות כביש ברוחב של בריכה אולימפית , ושם הם תופסים נהגים כמו זבובים...BUSTARDS :mad: )

שמר

המרכז ללוחמה אלקטרונית

פורסם
דרך אגב....למשטרה יש הרבה מכוניות, חלקן משהכרה, ככה שאף פעם אי אפשר לדעת מאיפה הם יבואו לך :roll:

המצב בטטה בימים אלו...

כל אוטו בצד הכביש הוא מלכודת בפוטנציה.

הן כבר לא לבנות-שנהב בלבד...

בעיה :roll:

האקורד המדוברות הן מהדגם האחרון, חלקן גם עם 00 (לא פאסה כבר?),

לבנבנות-ראלי, ממש כמו של השוטרים הבכירים (עם לוחיות אדומות).

מה יהיה :?:

MCS 2008

• תוכן חדש...