Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף סוף שופט חכם בישראל,כמה ח.....ה אכלתי מהעיריה הזאת עוד כשהיתה מועצה מקומית,בשנת 1984 ב-2 באוגוסט הרימו ע"י הבית אופנוע שלי משנת 1932,עם מספרומאז נעלם,נקוה שיהיה זה תקדים לנב....ת.ערב טוב-זאב

נ.ב.ומאז זה סיוט איתם כל הזמן.

zeev

פורסם

ולמי שלא יודע- ביום חמישי גררו לי את הוואנדורה... בדיוק בגלל הסעיף הטיפשי הזה! לא עזר שהם מכירים אותי, ומיליון פעם הסברתי להם, שאני גר ממול ודואג לשמור על הרכב במצב טוב ולא מפריע לסביבה, מה עוד, שאין מצוקת חניה בשכונה!

אז לקח לי חצי יום ראשון רק להתרוצץ ולשחרר אותה... וסכום של כ-300 ש"ח- תשלום לעיריה, הקבלן, והגרר שלי, שלקח אותה משם...:? :? :?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
ולמי שלא יודע- ביום חמישי גררו לי את הוואנדורה... בדיוק בגלל הסעיף הטיפשי הזה! לא עזר שהם מכירים אותי, ומיליון פעם הסברתי להם, שאני גר ממול ודואג לשמור על הרכב במצב טוב ולא מפריע לסביבה, מה עוד, שאין מצוקת חניה בשכונה!

אז לקח לי חצי יום ראשון רק להתרוצץ ולשחרר אותה... וסכום של כ-300 ש"ח- תשלום לעיריה, הקבלן, והגרר שלי, שלקח אותה משם...:? :? :?

קיבלת התראות מקדימות לפניי הגרירה או שפשוט הגיעו יום בהיר אחד וגררו אותה?

פורסם

מנסיון שלי , כיסוי טוב ויפה אינו מספיק.

פקח העיריה מרים את הכיסוי ובודק לפי מספר הרכב אם הרישוי / טסט בתוקף.

אם יש רישוי בתוקף אין סיכוי שיגררו .

לא לשכוח גם לעשות ביטוח חובה גם אם הרכב עומד ולא זז.

ותישמרו מהעיריה בכל מקרה...

Morris- Motoring in a BIG way...economically

...Peugeot - Vous pourrez toujours compter sur votre voiture

..!"Si c'est une "203

פורסם

קבלתי פתק אדום על החלון למרות שהרישוי היה תקף,האוטו נראה להם ישן מידי,מובן שדבר כזה מסתדר בסופו של דבר,אבל הריצות.ובזבוז הזמן זאת הבעיה,אם היו מבצעים מה שדורש חוק העזר העירוני היתה להם בעיה להזיז כל רכב נטוש.

zeev

פורסם

בקר טוב

להבנתי, הנושא שונה מעיריה לעיריה.

לכל עיר יש את חוקי העזר אשר מאושרים בתחומה ועל פיהם נוהגת .

אולם, איך שלא יהיה, מדובר רק על רכב שאין לו טסט בתוקף, ואז הופך להיות

בעיני הסביבה "גרוטאה" שמכערת את הסביבה.

אפשר בהחלט להבין את הראיה הזו, מאחר ולא כולם שרוטים כמונו,

ומאחר ולא כל רכב "שלא מטופל זמנית" נראה במיטבו, נקי, ומבריק ...

על פי הכתבה אני מבין שהרכב היה עם טסט אך עמד כמה חודשים.

כך שלדעתי אין בכתבה סימן מעודד לגבינו.

לכן, עם כל הקושי שבענין, לטובתנו, אנו צריכים להסתכל על הנושא גם בעיניים של

שכנים אחרים שזה לא קרוב לליבם, ורכב ללא טסט יש לשמור במקום פרטי כמה שיותר,

הן בגלל העיריה, והן בגלל סוחרי ברזל שעלולים לקחת אותו בטעות.

יום נעים - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

זהו, שלגבי הכתבה: אני לא הבנתי בכלל, איזו זכות יש באמת למישהו לגעת באוטו, אם יש לו טסט וביטוח בתוקף, והוא חונה במקום מותר?! זה לא מובן מעליו?! -כלומר, אכן, מי יכול להגיד לאדם, כמה ואם בכלל לנסוע עם האוטו? -מילה, אין ביטוח וטסט- יש הגעיון, אפשר עוד להגיד שרכב נטוש. אבל לגעת ברכב "בתוקף"?! -על זה עוד לא שמעתי!

לשלי כמובן לא היה שום דבר בתוקף- הרישיונות היו מופקדים כבר שנתיים במשרד הרישוי, ואכן קיבלתי התראות- רק מה לעשות, שאני גר במקום, ואין לי חניה פרטית לשים את האוטו? -דיברתי איתם, בפעם האחרונה אף שלחתי להם פקס, והייתי בטוח, שהשתכנעו- מסתבר, שלא. אבל בעיקרון- אין לי טענות אליהם- הם באמת עשו את העבודה שלהם במיקרה הזה. אבל שוב- מה הקטע של רמת גן- לגרור אוטו עם ניירות בתוקף???!?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

הרשו לי לצנן מעט את ההתלהבות מפסק הדין הנוכחי - ראשית אין הוא מחייב ערכאה אחרת וגם/או את אותו ביהמ"ש לאותו פסק. שנית, המדובר ברכב שהושאר ברחוב עם רישוי וביטוח תקפים - ומכאן למדים שביהמ"ש היה מאשר לעיריה/מועצה מקומית לגרור רכב שאין לו ביטוח ורישוי תקפים.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

הגרירה של רכב "נטוש"נעשית מכח חוק מדינה,חוק שמירת הניקיון,ולא לפי חוקי עזר (בכל מקרה חוקי העזר חייבים להיות תואמים להוראות החוק הנ"ל).

כדי להימנע מגרירה מומלץ שיהיה רשיון רכב בתוקף,אויר בצמיגים,ושמשות נקיות.

רכב מלוכלך,בלי רישוי,שלא זז ונראה כמשמש למחסן יגיע במוקדם או במאוחר למגרש הגרוטאות העירוני.

קיה פיקנטו 2015,סיאט לאון 2002 ,פיג'ו 206 2002 (אופל אסטרה 1995 ,פיאט אונו 1985 ,פורד אסקורט 1974 )

אדם כילה יומו, איגרת נכתבה

• תוכן חדש...