Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו פשע 78

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלב נמשך קלפי סובארו פשע 78 אצל בן אדם מבוגר שאני מכיר

כבר 4 שנים אין לה טסט מצבה הפנימי הוא מקורי לחלוטין ממש חדש כולל ריפודים מקוריים והכל!!

מבחוץ היא עדיין עם הצבע המקורי שנדהה עם השנים וקצת חלודה שצצה לה מפה ושם..

האוטו מניע ונוסע אך הקרנק דופק!!

האוטו יד ראשונה בעלות00 על הרשיונות -הבן אדם הוציא אותה מהסוכנות ב78 ועדיין אצלו

הוא דרש סכום כסף עד 5 אלף ..

האם זה כדאי?

האם יהיה לאוטו הנ''ל ערך אחרי השיפוץ?

למכירה כל החלקים של :

GN250,TU250,DR250,jawa350,dealem leberty50

פורסם

לפני שיתאוררו כאן כל חובבי סוברו, ויחתכו אותך- תיקח אותה!:-D

וברצינות: (אענה לפי השאלות)

הלב נמשך קלפי סובארו פשע 78 אצל בן אדם מבוגר שאני מכיר

כבר 4 שנים אין לה טסט מצבה הפנימי הוא מקורי לחלוטין ממש חדש כולל ריפודים מקוריים והכל!!

מבחוץ היא עדיין עם הצבע המקורי שנדהה עם השנים וקצת חלודה שצצה לה מפה ושם..

האוטו מניע ונוסע אך הקרנק דופק!!

האוטו יד ראשונה בעלות00 על הרשיונות -הבן אדם הוציא אותה מהסוכנות ב78 ועדיין אצלו

הוא דרש סכום כסף עד 5 אלף ..

האם זה כדאי? -לא. מה זה: "כדאי"? -כסף לא תעשה מזה. חותם לך. אם אתה אוהב- אז המחיר הגעיוני, לדעתי, אם היא באמת במצב כזה טוב, ורק בעיה מכנית קלה (יחסית). אלף +- כבר לא ממש משנים כאן- בכל מיקרה, תצטרך להשקיע עוד כסף.

האם יהיה לאוטו הנ''ל ערך אחרי השיפוץ?- שוב: מה זה: "ערך"? -כלכלי- לא נראה לי, כלומר שוב- לא תמכור בסכום, שתרוויח משהו, לאחר שתשקיע כסף. ערך אספני-סנטימנטלי- לדעתי, ולדעת רבים אחרים- כן. האוטו מייצג תקופה מסויימת, וזה כבר שווה משהו. חלק מאחרים יגידו, שכלל אין לו ערך...

לסיכום: אם אתה באמת רוצה את האוטו לעצמך- אז לך על זה.

אם אתה חושב להרוויח משהו- אז, תשכח....

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

קח בחשבון השקעה מינימלית של 20 אלף כדי להחזיר אותה לנסיעה בסיסית וחוקית .

5 קניה.

5 אגרות.

3 ביטוח.

3-5 יישור קו בסיסי שלא בטוח שיעמוד בדרישות בדיקת המעבדה

1.5 בדיקת מעבדה

2.5-0.5 בלת"מים.

אם תסכימו על קניה עקרונית עוד שנה, סעיף האגרות מתבטל (צריך לשלם רק אגרה אחת) והביטוח מוזל בצורה משמעותית.

אני הייתי קונה וחותם על זכרון דברים לבצע העברת בעלות עוד שנה, בינתיים הייתי משפץ לי לאיטי את האוטו.

קח בחשבון דבר נוסף, אם לאוטו אין טסט, אי אפשר לעשות העברת בעלות ככה שלשלם אתה יכול, לקבל את האוטו על שמך לא תוכל עד לתשלום האגרות ומעבר טסט.

אם מישהוא, דא"ג, יסביר לי את ההגיון שבתקנה האידיוטית הזאת, אני אודה לו מאוד.

ציינת סובארו פשע ואדם מבוגר ביחד אז תרשה לי לשאול, 2 או 4 דלתות?

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
קח בחשבון השקעה מינימלית של 20 אלף כדי להחזיר אותה לנסיעה בסיסית וחוקית .

5 אגרות.

למה אגרות ? שיחכה שנה והיא תהיה אספנות. ואז אין צורך לשלם אגרות אחורה!!!

כרמל טוכמן

NSU CLUB ISRAEL

פורסם

20 אלף זה מאוד ספקולטיבי .הכל תלוי לאיזה מצב אתה רוצה להביא אותה. לפי התיאור ואם תחכה עוד שנה כדי להביא אותה למצב נסיעה טוב יספיק בערך 5000.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אני ילך על זה ויקנה אותה...הבן אדם מסכים לחתום על זכרון דבר בכך שאני מקבל את האוטו ואת ההעברת בעלות נעשה בשנה הבאה...

השאלה היא..: בשנה הבאה אחרי שהאוטו נכנס לסטטוס אספנות..רק צריך לשלם אגרה אחת ולהעביר טסט וזהו? לא צריך אישורים ולרוץ למכון תקנים פה ושם?

תמונות של האוטו יועלו מחר :lol:

למכירה כל החלקים של :

פורסם

עזוב אותך אחי. מה אתה מחפש צרות. אם אתה רוצה רכב ישן, קח משהו שמצריך צומת לב, לא משהו שנוסע, ונוסע, ונוסע, ונוסע...:wink:.

בקיצור אם אתה לא לוקח אז אני אקח!

בקיצור אחל'ה אוטו.. גיר ידני עדיף :twisted: :twisted: :twisted: לי יש את ה DL 1.6 ידנית 5ה' פשוט חיה רעה.

מהנה לנהיגה.

חלקי פח לא קל להשיג אבל עדיין ניתן פה ושם. חלקי קוסמטיקה אין מה לדבר בכלל.

מנוע מתאים עד 93. כולל משאבת מיים, אלטרנטור, מפלג וכד'. ציריות קשה להשיג אבל קל לשפץ.. כנ"ל מסרק הגה, תפוחים כמעט ולא ניתן למצא. ועוד שאלות אתה יכול לפנות אלי למסנג'ר או לנייד.

משה אזולאי.

pa095294%20(medium).jpg

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

***הציטוט המיותר נמחק***

יש לחבר שלי בדיוק כמו הסובארו הכחולה שלך מודל 79 שרואים בלוח יד שניה..

הסוברו שאני מדבר עליה היא גיר ידני 5 הילוכים וחדשה בפנים כולה מקורית!!!!

אני ילך על זה וירכוש אותה כנראה השבוע הזה כשיתפנה לי קצת זמן להעביר אותה לבית אצלי...

אני יעדכן בהמשך..אגב יש לה את כל החלקים והסמלים ...חלקי פח אפשר להשיג בשטחים ויש לי חבר שכמעט כל שבוע נכנס לשם..

יש להגיד שבשטחי הרשות מכוניות משנות ה70 תראו במצב נסיעה ומצוחצחות ודורשים עליהם בשמיים אפילו סובארו משנות ה 83 נמכרות היום בסיביבות ה15 אלף...כן, המכוניות שם יקרות בטירוף...

למכירה כל החלקים של :

פורסם

אל תשכח שבעוד שנה יתכן ותהיה לך בעיה להעביר בעלות.

המוכר יכול לחתום לך על טופס מקורי להעברת בעלות, אבל עדיין תהיה חייב להחזיק ביד את תעודת הזהות שלו ולגשת עם תעודת זהות שלו (לא צילום) למשרד הרישוי ואח"כ גם לדואר.

את משרד הרישוי לא מעניין שום זכרון דברים, שום חוזה, שום מכתב מעו"ד, שום "נאמן למקור".

משרד הרישוי מכיר רק:

1. התייצבות אישית עם תעודת זהות של המוכר והקונה.

2. התייצבות עם יפוי כוח על טופס של משרד הרישוי ובצירוף תעודת זהות מקורית.

3. צו בית משפט.

כל מסמך אחר = נייר טואלט משומש.

גם בדואר לא יוכלו לעזור לך.

זה שיש לך חוזה ביד, זה מצויין, אבל אם תהיה בעיה תצטרך לבקש מבית המשפט שיוציא צו למשרד הרישוי, וכידוע לך, לבתי משפט יש קצב התקדמות לא כל כך מהיר.

מה תעשה אם בדיוק המוכר נפטר?

מה תעשה אם היורשים לא ממש משתפים פעולה?

גם אם היורשים משתפים פעולה,עדיין נדרש צו מבית משפט.

מה תעשה אם המוכר צמח והמשפחה לא משתפת פעולה כי היא מחכה שהוא יתעורר?

מה תעשה אם המוכר התחרט? תתבע אותו- יופי. כמה שנים זה יקח?

ולענין זה שהמוכר התחרט:

החוק קובע העברת בעלות באחריות המוכר תוך 14 יום.

התרגיל למשוך שנה הוא כדי לחסוך אגרות:

האם עכשיו תלך לבית המשפט ותסביר לשופט שאתה הקונה רצית לעשות קומבינה על המדינה ולא לשלם אגרות ולכן ביקשת למשוך שנה. בתי משפט לא אוהבים לתת סעד כאשר מתברר להם שמצד שני בעצם אתה מבקש מבית המשפט לעזור לך בקומבינה על המדינה. במצב כזה השופט לכל היותר יקבע שמגיע לך חזרה 5,000 שקל צמודים ושהעסקה בטלה. אני לגמרי לא בטוח שהשופט יקבל את הטיעון שלפחות מגיע לך תשלום על ההשקעה שלך, כי הוא יכול לטעון שזה סיכון שלקחת על עצמך כשרצית לעשות קומבינה על המדינה.

נכון, גם המוכר אינו נקי שהרי היה חייב לבצע העברת בעלות בתוך 14 יום, ואין לדעת מה יחליט שופט ועל מי יכעס יותר.

או כמו ששמעתי מעורך דין גדול ומפורסם: "ראיתי תיקים מסובכים שחשבתי שיקחו שנים, ששופט מבריק סגר בדיון אחד, אבל גם ראיתי תיקים פשוטים ביותר שהיו צריכים להסגר בדיון של רבע שעה שנמשכו 14 שנה. - הכל תלוי בשופט"

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

מה ההבדל בין דגמי ההרדטופ ? ז''א 67,77 לבין 78,79 ?

שמתי לב בגלישה באתר מועדון הסובארו שהחזית והפנסים שונה בצורה והפגושים כנ''ל .

האוטו שאני מביא אותו נסע עד שנת 2000 ,דגם 78 אם אני רוצה לעשות העברת בעלות ולא להמתין עד ל 2008 אז אני משלם את כל האגרות של עד 2007 , ואחר כך מה אני צריך לעשות? ישר לטסט וזהו?

למכירה כל החלקים של :

פורסם

לא, חשבתי שהסברתי לך הכל בתגובה שלי.

האופציות שעומדות בפניך הן

1 - לשלם עכשיו את כל האגרות, לעשות לאוטו שיפוץ מקיף ולקחת אותו לבדיקת מעבדה.

למרות ההסתייגויות של חלק מהמגיבים כאן, אני עדיין איתן מאחורי הכרזתי על תקציב מינימום של 20K ש"ח.

2 - לחכות שנה ואז להמנע מהאגרות ומהמעבדה,פשוט להכין לטסט וללכת לטסט (העריכו פה 5000, אני בספק, אבל לא ניכנס לזה עכשיו).

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

"סוברו פשע" האמיתית היא דגם ליאונה GSR. לינק לנתונים טכנים מצ"ב:

http://www.globalcar.com/datasheet/Subaru/SubaruLeoneGSRCoupe.htm

אגב, ניתן לראות שם את נתוני כל הסוברו לדגמיהם ולהבדיל בין GSR קופה ל DL קופה.

הייתה לי הזכות לנהוג בסוברו GSR שכזו באותם ימים ואכן, הרכב היה ונשאר מדהים.זכורה לי נהיגה מהירה ו-4 צעירים יושבים צפוף ונמוך ברכב.

מאחל לך הצלחה ברכישה ובשיפוץ.

נ.ב. חלקים ניתן לעיתים להשיג גם באוסטרליה הרחוקה ובמדינות הבלקן, שם נמכר דגם זה בכמויות סבירות.

Big-Block - I mean a realy Big, the Bigest

• תוכן חדש...