Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרצפה של הרכב מופשטת לגמרי, ואגש ישר לעניין.

יש שכבת בידוד ראשונה היושבת על רצפת הרכב שזה זפת מודבקת, מעליה יש מן בידוד ירוק כזה (שכבה של סיבים ניתן לומר או בד, איך שלא תקראו לזה) ומעל זה יש עוד חתיכות זפת אשר באות כחלק אחד עם הזפת, אני מקווה שהסברתי את זה נכון וברור.

את הזפת השגתי (באה במטרים ומדביקים אותה על הרצפה), עכשיו הבעיה היא מה שיושב מעליה, מאיפה משיגים? האם יש צורך? בחנות נאמר לי שלא משתמשים בזה יותר כי זה דליק אלה משתמשים רק במה שקניתי, בזפת... אבל אחרי הסרת החלקים הירוקים ואחרי שראיתי שזה לא דקיק (גם עם הזמן שבו הבידוד השטטח) זה מוזר לי שכל מה שיפריד בין השטיח למתכת זה זפת יחסית דקה.

האם יש צורך בבידוד המדובר או שהיום לא עושים ככה?

כמו כן התגלתה קצת חלודה שטחית שכנראה נוצרה מלחות, החלודה השטחית נמצאה מתחת לבדוד הירוק הסיבי כאשר מתחתיו לא הייתה זפת, האם החוסר בזפת באותו מקום זאת הבעיה? או שחדירה של לחות מאיזה מקום זאת הבעיה?

מדובר בחלק שנמצא משמאל לדוושות (אנסה לארגן תמונות בהזדמנות).

בבקשה רק תגובות שעוזרות, תומכות, ובעלות מידע.

עריכה: טוב לא ממש משנה כל השאלות לגבי החומר, דיברתי עם מישהו (מצטער שלפני זה פתחתי נושא) אבל מה שכן אני צריך יותר חשוב משמות וכו', זה מאיפה אני משיג את זה? כמו כן ספריי זפת או משהו דומה שאיתו ניתן לסתום, לבודד את התפרים במתכת הרכב.

תודה מראש, עמית.

untitled.JPG

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

הסיבים שאתה מדבר עליהם הם בידוד אקוסטי. סביר להניח שהם איזו ניגזרת של צמר סלעים...

אפשר גם בלעדיהם, אבל לא מומלץ.

יש יריעות ש צמר סלעים למטרות כאילו, חשוב ליקנות אחד שאינו דליק.

כמו כן, אתה יכול להישתמש באיזה תחליף יותר טוב. יש כיום חומרי בידוד רעש וטמפ' הרבה יותר טובים מצמר סלעים.

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

מה שלא מומלץ אל תציין אפילו :wink:

אוקיי חומר לא דליק... תוכל לציין שמות של המקור, התחליפים ומקום להשיגם?

בעיקר הבעיה שלי זה מקום להשיג זאת, אני צריך כתובת ספציפית לפנות אליה ולא ללכת מסביב.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

זה לא הגיוני מה שהולך פה, כ''כ הבה משפצי רכב, כ''כ הרבה אנשים ששיפצו בעצמם את הרכב, ומשהו שיש בכל רכב אין לכם מושג איפה להשיג? לא יכול להיות... מישהו? אני זועק כאן לעזרה מעשית...

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

רוצה איטום איכותי ,דנמייט אקסטרים ,עליו שכבה של פלציב ורק אח"כ שטיח של הרכב.

כמו כן מתחת לרכב שכבת איטום זפת.

זה ימנע גם חלודות בעתיד,גם יבודד לך רעש חום קור וכו.

פורסם

אני בטוח שהסיבה היחידה שלא ענו היא כי אף אחד שיודע את התשובה לא ראה את האשכול, ואני בטוח שגם אתה יודע את זה - אתה פה מספיק זמן.

בקשר לשאלתך, אם זכרוני אינו מטעה אותי משתמשים בצמר מסוג זה גם לבידוד בבנייה (או לפחות היו משתמשים), לכן - ברר בחנות טמבור \ HOME CENTER.

בהצלחה!

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

תרגע חבר8)

האפשרויות לבידוד :

1 ספוג פלציב

2 ספוג סינטטי

3 בידוד בעזרת סוג של ספוג העשוי סיבי ניילון

4 בידוד של dynamat ניתן להשיג באוטופרט פ"ת

כל הספוגים בגומי פורז יצחק שדה 32 בפאסז' בסוף משמאל פנה לריקו ,למעשה בכל חנות המוכרת דברי גומי אך חנות זו יש סבלנות ל"משוגעים"

5 לגבי איטום נקודות החיבור אתה צריך תרמיל של בוסטיק פוליאוריטני המיושם בעזרת אקדח (לאחר מכן מברשת טבולה בטינר לתוצאה יפה) ,אך שם לב ישנם מקומות אשר מים מחלחלים אמורים להתנקז ,לכן חשוב טוב לגבי מקומות הישום ניתן להשיג גם זפת בהתזה ב"טופקולור" יצחק שדה 035617533 פנה לאלי

יגאל

פורסם

יגאל יגאל שוב אתה עוזר לי ושוב תודה :)

את טופקולור אני מכיר וכנראה צפוי לו ביקור שני...

לגבי כל השאר אז אני אנסה כמה חנויות לחומרי בניין... הכי חשוב זה שלא יהיה דליק :roll:

לגבי חורי ניקוז ביררתי ואני יודע מה לא לכסות...

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אז בסופו של דבר היום ביקרתי בפ''ת בשביל כמה סידורים וקפצתי בדרך לאוטופארט (בדרך גם לשם שינוי גיליתי איפה מוסך התלתן).

קניתי בידוק לרצפה, חצי אינץ' ואני לא זוכר בדיוק את השם שלו אבל זה רק לרצפה וגליל אחד שלו עולה 375 (קניתי 2 ונראה אם בזה זה יסתיים).

החנות נחמדה, היחס והשירות שקיבלתי את האמת דיי מאכזב, קודם כל לקח לזה שמתעסק בבידודים איזה 25 דקות להגיע אחרי שהמזכירה קראה לו, דבר שני הוא הבין בבידודים בדיוק כמוני זה אומר? הוא בחוסר ידע הקריא לי מהקופסא מה כתוב (נחמד אבל גם אני יודע לקרוא ולהבין אנגלית) אחרי שהוא הסביר לי ממבט על התמונות שעל החבילה למה בדיוק הבידוד מיועד בקשתי לפתוח את הקופסא לראות מה הגודל כי במידות כתובות קשה לי לתאר... לקח הרבה זמן לפתוח חבילה ראיתי וכו'... טוב מתאים, אני לוקח. היו כמה סוגי עובי ורציתי או את הבינוני (רבע אינץ) או את הגדול (חצי אינץ') אחרי שהוא טען שאני צריך כמינימום את האמצעי הוא הביא לי קופסא של ההכי קטן ושאל אותי אם אני רוצה אותו (אחרי שקבענו על האמצעי ומעלה). בקיצור בסוף נקנו 2 גלילים של החצי אינץ' וזהו.

אני לא עושה עניין אלה רק מתאר מה היה... ומאכזב המקום, ציפיתי שהוא יסביר לי על הבידוד מעבר למה שרואים על התמונות אלה קצת מידע אישי. :|

נזק של 750 ש''ח בכיס אבל עוד שלב לספרינטי.

תודה על העזרה! יגאל שוב עזרת לי :)

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...