Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיול ידית כח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממליץ על מעבדת הכיול הבאה:

צוק יעקב ושות' מכשירי מדידה בע"מ

מסריק 29 ג' נהריה

טלפון: 04-9923796

הם עובדים עם כל הארץ, אתה גם יכול לשלוח להם את הידית בדואר.

גילוי נאות: עבדתי שם לפני הרבה שנים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

תתקשר למעבדות ותיקח הצעות מחיר, המחיר יכול להשתנות בהתאם לטווחים של מד המומנט ומצבו. גם סוג דו"ח הכיול שאתה מבקש יכול להשפיע על המחיר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

עכשיו כשיש לי עברית שוב:

גם כאן לא זול לשלוח לכיול (לא זוכר בדיוק אבל לדעתי אזור ה-75 דולר), אבל זה משהו שחייבם לעשות. הדרך הבטוחה שהוציא מכיול היא להשתמש בידית, שבד"כ נראית מסיבית ובעלת ראש חצי אינצ', כידית רגילה ל"שבירת" ברגים עקשנים, פתיחת וסגירת ג'וזו'נים וכו'. להימנע !

למי שבאמת עובד על מנועים מומלץ להשקיע פעם אחת ולקנות ידית איכותית, היום יש גם דיגיטליות ואני לא בטוח שהן יוצאות מכיוון כמו הרגילות, זה דורש בדיקה...

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תוכן חדש...