Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביצעתי חיפוש ולא מצאתי תשובה, לכן פתחתי אשכול.

מישהו יכול להאיר לי את הנושא?

מהם בדיוק התקנות החדשות? והאם העניין יוזיל משמעותית את המכס או שהכניסו איזו תקנה קטנה שתמנע מאיתנו לקבל הנחה משמעותית סוף סוף?

תודה רבה לעוזרים!

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

תודה, למרות שראיתי כבר בחיפושי את שני האשכולות האלו והם עדיין לא ענו ממש על שאלתי, אני מחפש משהו שמדבר יותר על רכבי אספנות משום שברכב רגיל זה "קצת" שונה, ויש למדינה מחירון ייבוא רכב מוגדר שלפיו מחושב הרכב ויותר קל לדעת מראש מול מה אתה עומד מבחינה פיננסית מאשר עם רכב אספנות שמוערך באופן אינדווידואלי בידי שמאי אספנות מוסמך.

אשמח אם מישהו יוכל לפרט יותר כיצד יעשה התהליך כיום בנוגע לרכבי אספנות, כמו - המכס, כיצד מחשבים אותו? לפי קראוס או לפי קבלת הקנייה? או שהם מצאו דרך להגיע לעמק השווה בין שניהם? ואם כן אז איך זה מחושב?

תודה רבה למי שיוכל להסדיר את עניינים אלו, זה ממש חשוב לי לדעת את זה שכן אני מתכנן ייבוא בזמן הקרוב בע"ה.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

שלום לכולם,

1. וועד מועדון החמש ברר עם רשויות המכס את השינויים הצפויים במיסוי על ייבוא רכבי אספנות, לאור תקנות המכס החדשות שבתוקף מ-1 בינואר 2007.
  2. ע"פ המידע שנמסר לנו (בשלב זה בע"פ), אחוז המס על ייבוא רכבי אספנות ירד בהתאם לירידה שבוצעה עבור רכבים רגילים.
  3. לאור זאת, אחוזי המס החדשים הם:

1. רכב שמיובא ממדינת הייצור - 112.5%.
    2. רכב שאינו מיובא ממדינת הייצור - 127%.
    3. [*]פרוט נוסף, כולל טבלאות המס המעודכנות, ניתן למצוא בקישור הבא: http://www.mof.gov.il/customs/rechev.htm#a6

[*]הערכת שווי הרכב תמשיך להתבצע ע"פ הערכת שמאי המכס, לפי המחירונים הבינלאומיים המקובלים, ותוך התחשבות במחיר בפועל ששולם עבור הרכב (כזכור, ניתנת הנחה של עד 10% בתשלום המס אם התשלום בפועל למוכר היה נמוך מהערכת המכס).

כאמור, המידע הועבר אלינו בשלב זה בע"פ, אבל ככל הנראה אלו התקנות הסופיות, ובסה"כ מדובר בהקלה כספית משמעותית עבור חברים החפצים לייבא רכב מחו"ל.

בברכה,

קובי

דובר המועדון

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

יפה, ותודה לחברי הוועד שפעלו בנושא החשוב הזה, אם יהיה ניתן לקבל אסמכתה בכתב לגבי הנושא, על מנת למנוע חילוקי דעות בעתיד, יהיה נהדר, היוזמה מבורכת-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

שלום

ברצוני לשאול איך כל התהליך הזה עובד על יבוא רכב מחו"ל

לדוגמא : אם אני נוסע לאיטליה וקונה שם רכב שהעלות שלו 1000 יורו

חוץ מההובלה כמה זה יעלה לי .

וגם לפי מה מודדים כמה שווה הרכב והמכס שלו.

תודה ....

פורסם

אלכסנדר

אתה לא ממש שואל על התהליך, אתה רוצה לדעת כמה תשלם...

מועדון החמש לא בר סמכא לקבוע... עדיין, הכתובת היא המכס, קובי ציין את אחוז המכס המועמס, כל השאר המכס

בהצלחה

אירית

פורסם
שלום

ברצוני לשאול איך כל התהליך הזה עובד על יבוא רכב מחו"ל

לדוגמא : אם אני נוסע לאיטליה וקונה שם רכב שהעלות שלו 1000 יורו

חוץ מההובלה כמה זה יעלה לי .

וגם לפי מה מודדים כמה שווה הרכב והמכס שלו.

תודה ....

אתה מוזמן לקרוא את השירשור הדביק הבא, כולל כל הקישורים שיש בו. אם אח"כ תהיינה עוד שאלות, נשמח לענות.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=1302

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

שאלה, האם יש מקום לפעול בהשגת בהורדה נוספת במס?

הרי רכב שמיובא לארץ הינו נכנס לסטאטוס אספנות ומשמש כהובי ואינו כרכב עבודה

אולי אפשר לעשות מחקר על תנועת רכבי אספנות ביום יום ולהשיג הפחתה נוספת במס על רכבי אספנות על הקייס הזה?

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תוכן חדש...