Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לאחר התאונה שעברה הלנצ'יה HPE ותלאות רבות שאני עברתי עם חברות הביטוח למינהם החלטתי בצער רב ומפאת חוסר זמן ומקום, להגיד שלום :cry: .

אני עוד לא יודע אם אמכור את הלנצ'יה כמו שהיא או בחלקים אבל רציתי לשאול האם ניתן למכור רכב עם רשיונות מוקפאים? אני שואל מכיוון שהטסט שלי פג ב 14 לחודש ואני רוצה להקפיא את הרשיונות עד שאני אחליט מה אני עושה...השאלה היא, אם אני מקפיא רשיונות אני הכל זאת יכול להעביר בעלות? או שאני חייב להפשיר - לעבור טסט ורק אז למכור?

אגב, בהזדמנות זו אני רוצה להודות על כל העזרה שקיבלתי כאן מהחבר'ה שעזרו לי כאשר אירעה התאונה ורק בזכותם הגלולה הייתה קצת פחות מרה.

תודה.

בהפתעה מוחלטת, הגיעה אהבה חדשה...

פורסם

מצטער להידחף לשרשור , אבל יש לי שאלה קטנה בנושא.

אני משפץ כרגע אופנוע ואין טסט כבר4-5 חודשים, רציתי לדעת מה עדיף לעשות , להקפיא רישיונות או להשאיר את האופנוע כפי שהוא ?

השיפוץ יקח בערך עוד 10 חודשים.

פורסם

קראתי אז על התאונה שלך, עצוב מאוד, מצטער לשמוע.

לגופו של עיניין - לא ניתן להעביר בעלות עם רישיונות מוקפאים, ובמקרה שלך - רכב לא אספנות - צריך גם שיהיה טסט בתוקף.

פורסם

שלום לכולם

אני קניתי אופנוע שהרשיונות שלא היו מוקפאים 10 שנים.

הבחור הפשיר את הרשיונות ובמשרד הרישוי החתימו אותי על טופס שאני קונה את האופנוע ללא טסט, ואז אפשר להעביר בעלות בלי בעיה

פורסם

***הציטוט המיותר נמחק***

מתי ביצעת פעולה זו של העברת הבעלות?

ואיפה בוצעה העברת הבעלות במשרד הרישוי או בדואר?

גם המוכר וגם הקונה צריכים להיות או ת"ז ויפויי כח מספיק?

פורסם

הוא הפשיר את הרשיונות במשרד הרישוי בחיפה, הפקידה החתימה אותי על טופס שאני קונה אותו ללא טסט .ונתנה לי טופס לתשלום ,אני לא יודע אם יפוי כח טופס .העיסקה בוצע לפני חודשיים.יש דואר מחוץ למשרד הרישוי ושם עושים העברת בעלות

• תוכן חדש...