Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה: היום בבוקר הלכתי למשרד הרישוי, כדי לקחת לי אישור תנועה זמני למשאית- אני צריך לנסוע לפנצ'ריה באחד מסופי השבוע (תלוי, מתי לא יהיה גשם), כדי להחליף את הצמיגים. הפנצ'ריה לא רחוקה- כ-5 דקות נסיעה, אבל בכ"ז... ביטוח יש למשאית, טסט כמובן אין עדיין- היא הרי בתהליך שיפוץ.

אז, אחרי חצי-שעה המתנה בתור במשרד הרישוי- אני מקבל תשובה: חרגת ממספר פעמים, המותר לקחת את האישור! -WTHF?!??!?!?!:shock: :shock: :shock: -מסתבר, ולא היה לי מושג כמובן, שיש כמות פעמים מסויימת בלבד, שאפשר לקחת את האישור הזה! ואני עוד לקחתי בזמנו כמה, ולא השתמשתי בהם- כי לא ידעתי בדיוק, באיזה יום אני אסע- אז לקחתי סתם, ליתר בטחון! מה אני עושה עכשיו, לעזאזל?!?!? -כלומר, לקחת גרר, שיעלה לי כמה מאות שקלים בשביל נסיעה של חצי קילומטר?!?! ומה אחר-כך- כשאצטרך לנסוע לטסט?

-יש למישהו רעיון/פתרון יצירתי? -אני לא ממש (בעדינות) רוצה לנסוע בלי אישור- במיוחד, שהמשאית, איך נגיד בעדינות, לא נראית ממש תקינה (אפילו, שאין לה כל בעיה בטיחותית)!

אגב, סתם שאלה: מה העונש על הנסיעה כזאת: האוטו ללא טסט כבר כ-10 שנים, שולמה אגרת אספנות האחרונה, וכבר נסע מס' פעמים עם אישורים זמניים? -כמובן, שוב- הביטוח בתוקף- חובה וצד ג', השאלה בכלל, האם תקף ללא אישור- סביר להניח, שלא...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לקחת ברכב אחר כל פעם גלגל או שתיים? קורב לוודאי שלא תתפס עובר עבירה אבל אם חלילה יקרה משהו, ומרפי אוהב את הדברים האלה מאוד- רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

עד כמה שזכור לי ואשמח להיתעדכן אם יש שינוי,

ניתן להוציא רישיון זמני עד 3 פעמים בשנה.

ולמקרה שלך גנדי , פרק את הגלגל או הגלגלים וקח אותם לפנצריה ברכב או בנגרר .

ירון מאיר

פורסם
אם תופסים אותך אתה מקבל שלילה ומשפט , אני במקומך הייתי פונה לגורם יותר גבוה במשרד ומדבר אל ליבו , אולי יבואו לקראתך

ואם יש לך את האישורים שלא השתמשת כך אותם איתך ,דבר בנימוס ורוגע .

בהצלחה אבי.

בברכה אבי.

אסקורט MK1 בתהליך שיפוץ כאן

כל מידע על חלק למכירה\נטוש לאסקורט יתקבל בברכה.

פורסם

דבר חלש, אתה מפחיד את הפקידונים, מותר שש לשנה? תגיד להם שעכשיו שנה חדשה ולראיה הם היו סגורים שבוע לעדכן מחשבים-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
דבר חלש, אתה מפחיד את הפקידונים, מותר שש לשנה? תגיד להם שעכשיו שנה חדשה ולראיה הם היו סגורים שבוע לעדכן מחשבים-רן

ואם עדיין הם מודדים את זה על פי שנה מיום האישור, אז, אתה יכול לינקוט בשתי אפשרויות:

האחת, לנסות באמת לדבר עם מישהו יותר גבוה, אם זה לא עובד, אופציה שניה...

שתיים, להעביר את האוטו על שם אישתך ולקוות שזה יהיה בסדר (ואז יש לך 6 פעמים נוספות) והיא לא תיברח לך עם המשאית אל עבר האופק...;)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אז אני באמת בבעיה: אשתי עוד לא יודעת אפילו, שהיא אשתי, יותר מזה- אני לא יודע, שהיא אשתי, ויותר מזה- אנחנו עוד לא מכירים אפילו! אז, כמה שנים אצטרך לחכות?:roll::-D:wink::-o

וברצינות- כנראה, אלך על הפתרון המעצבן ביותר- אפרק גלגלים ואקח אותם עם טנדר... לגבי "להחזיר אישורים, שלא השתמשתי"- אז, מנהל סניף גם אמר לי את זה, הבעיה, שאני לא חושב, ששמרתי אותם איפשהו... אבל אנסה לחפש. גרר בעייתי- מכוון, שגם בחזרה אצטרך אותו, רק על זה ייצא לי איזו אלפיה! :?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

חבר מועדון, שרכש לפני שנה מכונית שלא עברה טסט 9 שנים נסע לטסט ונכשל עקב בעיה שולית באורות. הוא נסע בשבת ונתפס. אקצר לכם את הסיפור. בית המשפט גזר עליו : 75 ימי שלילה + קנס 1800 ש"ח .

לתשומת לב המזלזלים.

שלמה דן גדרון

פורסם
חבר מועדון, שרכש לפני שנה מכונית שלא עברה טסט 9 שנים נסע לטסט ונכשל עקב בעיה שולית באורות. הוא נסע בשבת ונתפס. אקצר לכם את הסיפור. בית המשפט גזר עליו : 75 ימי שלילה + קנס 1800 ש"ח .

לתשומת לב המזלזלים.

לפי דעתי אם ניכשלת בטסט אתה מקבל ארכה עד חודש ויכול לנסוע רגיל. לפעמים שווה להיכנס עם הרכב לטסט להיכשל ואז לסדר את הרכב במשך החודש טסט חוזר יותר זול מהאגרה של 33 ש"ח.

פורסם

אז זהו שלא.....

אתה מקבל הארכה ל7 ימים לצורך תיקונים בלבד

כבר נפלתי על לובש מדים שחיפש אותי בכוח ובסוף נתן דוח על סעיף "נסיעה שלא לצורת תיקונים"

אתה יכול להיכשל עד 4 פעמים במצטבר (28 יום), אחרי זה אתה מתחיל מחדש

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם
לפי דעתי אם ניכשלת בטסט אתה מקבל ארכה עד חודש ויכול לנסוע רגיל. לפעמים שווה להיכנס עם הרכב לטסט להיכשל ואז לסדר את הרכב במשך החודש טסט חוזר יותר זול מהאגרה של 33 ש"ח.

גם האישור נסיעה הזמני הינו לצורך תיקונים...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

וודאי! המעצבן כאן, שמגבילים את הכמות, ועוד מחשיבים את כל אלה, שלא השתמשתי בהם- ואם אני צריך יותר תיקונים, כמו שבאמת קורה לי עכשיו? ואם עד שכבר מגיעים למשרד רישוי, ומחכים בתור- אז רוצים לקחת כמה, לכל מיקרה, כשברור וידוע שלא בכולם נשתמש? -ברור ההגעיון מאחורי המגבלה, אבל מצד שני- לו מישהו "סתם" משתמש בזה- זה יעלה לו הרבה יותר, מהרישיון הרגיל, לפחות במיקרה של רכבי האספנות- אז זה לא שווה כלכלית, ככה שאני לא חושב, שלו זה לא היה מוגבבל- היו הרבה "קופצים" על זה. אז, רעיון לא רע לדעתי היה, לו היתה ניתנת לפחות לרכבי האספנות הקלה עם הכמות האפשרית...

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מישהו יכול לתת תשובה חד משמעית?

כמה אישורים אפשר לכמה זמן?

אני צריך לגשת למוסך להחליף תפוחי הגה, ולעושת אישור מוסך מורשה, ואחר כך לנסוע לטסט ,זה בטוח לא יקרה תוך 48 שעות .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

3 פעמים בין טסט לטסט, לפי מה שאני יודע. אבל, יש פלוס- אני חושב, שבטסט עצמו, הם נותנים אם נכשלת, את הארכה ללא כל קשר למה, שמקבלים במשרד הרישוי. אבל אני לא בטוח ב-100%- איפה עמית, כשצריכים אותו?:roll:

אומי, לדעתי 2 יספיקו לך בהחלט, ועוד יישאר לך אחד "ספר"! זה מה שאני עשיתי עם הביבר, אפילו פחות: לקחתי 2: אחד לנסיעה בתחילת השבוע לקחת ציוד לאלעל, והשני- לנסיעה למוסך, ששם האוטו בכלל נשאר להכנות לטסט. אז, נשאר לי אחד "ספר" אפילו!

• תוכן חדש...