Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

הצלחתי לקבל מתחנת דלק שהוסבה להיות בבעלות חברה אחרת,

את השעון למילוי אויר, המופיע בתמונות המצורפות.

השעון אמור להיות מותקן אצלי במוסך של המרצדס, למילוי אויר קל ונוח.

האם מישהו יודע למה משמש חוט החשמל הלבן המופיע בתמונות?

כמובן שאני יכול להתחיל בניסיונות, אך עדיף לי לקבל תשובה מוסמכת.

בתודה - אבי.

DSCN8381.jpg

DSCN8380.jpg

DSCN8382.jpg

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• אחראי פורום
פורסם

פשוט מכשיר יפהפה!

אם תרצה עזרה בשיפוצו (אם בכלל,גם להשאיר אותו ככה יהיה טוב) , פנה אליי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

תודה למגיבים.

אריאל ויגאל - באיזה מתח מדובר, 220 וולט או נמוך יותר.

איתי - אתה מוזמן לראות מקרוב, ולהציע את מה שנראה לך בקשר לשיפוץ מראה השעון.

לילה טוב - אבי.

המקום הנכון:

פורסם

על מנת שמילוי האוויר באמת יהיה קל ונוח, אני מציע לך להשוות את הלחצים המופיעים בשעון ללחצים במדיד דיגיטלי מדוייק, או לחילופין לשלוח את השעון למעבדה מוסמכת לכיול. חבל שתסע עם לחץ לא תקין.

מסכים עם קודמי, השעון באמת יפה מאוד.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
על מנת שמילוי האוויר באמת יהיה קל ונוח, אני מציע לך להשוות את הלחצים המופיעים בשעון ללחצים במדיד דיגיטלי מדוייק, או לחילופין לשלוח את השעון למעבדה מוסמכת לכיול. חבל שתסע עם לחץ לא תקין.

מסכים עם קודמי, השעון באמת יפה מאוד.

שלום לך.

השעון עבד עד לפני כחודשיים בתחנה שאני מכיר, ופורק עקב החלפת בעלות על התחנה.

הוחלף כל הציוד והשילוט, לצורה חדשנית יותר ובצבעי החברה החדשה (דלק אלון).

מה כוונתך "להשוות את הלחצים...", ייתכן שהוא עבד לא נכון או שהתקלקל בפירוק?

תודה אבי.

המקום הנכון:

פורסם

וודאי, הרי מדובר במכשיר אנלוגי ישן מאד, ועוד אחד, שעבר פירוק לפני זמן קצר! ולך תדע, אם היה מדוייק מי-יודע-מה גם לפני? -כלומר, סביר להניח, שלא תפוצץ צמיגים בגלל האי-דיוקים, אבל החלץ בהחלט יכול להיות לא מדוייק!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

רן, היה לי אחד כזה עד לא מזמן, לא חשבתי שיש מישהו שרוצה בו ולכן הוא היות כנראה דלת של יונדאי או חלק מגשר בסין ;)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
רן, היה לי אחד כזה עד לא מזמן, לא חשבתי שיש מישהו שרוצה בו ולכן הוא היות כנראה דלת של יונדאי או חלק מגשר בסין ;)

ידידי.

יש דברים שבפורום זה אסור לכתוב.

ואפילו בצחוק ...

אבי.

המקום הנכון:

פורסם
מה כוונתך "להשוות את הלחצים...", ייתכן שהוא עבד לא נכון או שהתקלקל בפירוק?

ב 99% מהשעונים האלו בתחנות דלק אין כל קשר בין לחץ ניפוח בפועל, ללחץ, שהם מראים, ובמיוחד באנאלוגיים היותר ישנים.

מאחר ושירות ניפוח גלגלים ניתן ללא תשלום, אין שום ביקורת על המתקנים האלו, הפרשים של 10 PSI בין שעון לשעון זה דבר מאוד נפוץ.

פורסם

האמת- לו זה היה אצלי- הייתי שומר את זה כ"ענתיקה" בלבד, וקונה לי אקדח ניפוח חדש עם מד לחץ (ואכן יש לי כזה)- גם קטן, גם נח, וגם מהיר יותר! ואת המכשיר תשים על הקיר בשביל ה"אוטנטיות"! :-D

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...