Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכוון להמזין גומיות איטום חדשות לדלתות ולחלונות של האימפלה שלי, יש לי כרגע שני אתרים בחו"ל, שדיברתי עם שניהם על משלוחים וכמויות, ושניהם מוכנים לשלוח לארץ.

הראשון, מחזיק מלאי נחמד מאוד של גומיות איטום להרבה סוגים של אמריקאיות, במחירים מאוד נוחים, ואין לו שום בעיה לשלוח לארץ.

השני, הנה חברה שמייצרת גומיות למטרות שונות ומשונות, בינהן גם גומיות לרכב. הבעיה פה היא, שהחברה מוכנה להתחיל לדבר בעבור 200 דולר ומלאה.

מהראשון אני מזמין בכל מקרה, ומהשני רק במידה ויהיה מספיק אנשים שרוצים להזמין.

יש אנשים שרוצים להצטרף להזמנות בשביל להוזיל עלויות?

בברכה,

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

שים לב שלא כל האיכויות זהות.

יש גומיות שמיוצרות ע"י ה tooling המקורי, יש כאלו שהן תחליפיות, ויש כאלה שמוכרים גומי גנרי לפי מטר. דבר נוסף - הגיל. גומי כידוע לא משתמר טוב, וצריך לבדוק מתי בדיוק יוצרה הגומיה ששולחים לך.

ל LTD הזמנתי מ Dennis Carpenter גומי גנרי לפי מטר לתא המטען, שהיה פשוט מצויין. הוא שלח כ 30 ס"מ עודפים לאורך הדרוש, ולא היתה כל בעיה.

לחיפושית הזמנתי מכמה מקורות, ונאלצתי להזמין שוב חלק מהגומיות כי הגיע משהו מעוות ויבש מברזיל שאי אפשר היה להרכיב.

לאסקורט הזמנתי מ Scotts old rubber שעליו תמצא שבחים בכל מקום. שוחחתי איתו בטלפון לוודא שהוא שולח גומיות חדשות ומתאימות, ומה שהגיע נראה באמת טוב. (אני מקווה שבמהרה בימינו גם אגיע להרכבה ואוכל לדווח סופית)

בקיצור, לפני שאתה מזמין, בדוק איכויות. כדאי להתייעץ בפורומים של מכוניות דומות או לכתוב לבעלי אתרים שיש להם כזו מכונית. המחיר זה לא השיקול העיקרי.

נמרוד

פורסם

נמרוד, לאתרים האלה הגעתי דרך הפורום של שברולט בארה"ב, הם מומלצים מאוד ע"י הרבה חברים בפורום הנ"ל. כמובן שכבר דיברתי עם שניהם, ואני אוודה הכל עוד פעם לפני ההזמנה.

תודה בכל זאת.

פורסם

דימה שלום

אני רוצה שתיבדוק אם יש לקורבט 1973 T טופ סט להכל דלתות גג חלונות כמה כסף+ מישלוח?

יכול להיות שאני מצטרף להזמנה אתה יכול לעדכן אותי בטלפון 0522263868

טל

פורסם

דימה איזה שנה הרכב שלך כי פירקתי קפריס 87 לחלקים ולגבי הגומיות יש להם לטנדר לפי הרישומית ואם תרצה אביזרים נוספים יש לי גם קטלוג וגם אתר שאפשר להזמין מהם גם דברים אחרים למכוניות הזמנתי בעבר מהם לטנדר ולקפריס(1966) קופה והם שלחו

אפי 050-5260353

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

פורסם

אני הזמנתי לא מזמן מ-

http://www.gm-parts-dealer.com/

גומיות איטום לביואיק פארק אבניו שלנו.

המחיר היה לא זול, אבל לפחות ידעני בדיוק מה אנחנו מזמינים.. שים לב לקטלוג המפורט.

כמובן כאן הכוונה לגומיות OEM - ברכב הנ"ל אין ברירה וחייבים להשתמש בגומיות האורגינליות :roll:

פורסם

דימה, אם יש להם משהו לפורד פיירמונט- אני בפנים! (כידוע לך- אני צריך כל גומי אפשרי בשבילו!).

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לכל מי ששאל אותי פה ובפרטי האם יש גומיות שמתאימות לרכבים שלהם:

אני לא יודע. תבדקו, תעשו רשימה ותשלחו לי מק"טים

פורסם

שלום.

אם יש גומיות לחלונות לרכבים אירופאים אני מעונין.

אני צריך מיספר גומיות לחלונות כולל גומיה לחלון אחורי לרנו 15 TS

אם יש אני מצטרף.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

לאסקורט הזמנתי מ Scotts old rubber שעליו תמצא שבחים בכל מקום. שוחחתי איתו בטלפון לוודא שהוא שולח גומיות חדשות ומתאימות, ומה שהגיע נראה באמת טוב

נמרוד הי !! העבר לי בבקשה את הדוא"ל של החברה הנ"ל, אני צריך גומיות לbmw 520

מצא,תודה

מצא משה

• תוכן חדש...