Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדרכי לעבודה, בשעה 08:00 , ראיתי 2 רכבי אספנות נוסעים בשלווה בכביש. במיקרה היו 2 חיפושיות, האחת זהובה מטאלית והשניה סגלגלה מטאלית. לא ברור לי מה עוד צריך להגיד, להטיף ולאמר על מנת שאנשי האספנות הבודדים האלה יפנימו ויבינו את החוקים החלים עלינו.

תרחיש (חס וחלילה): רכב אספנות נוסע בשעות האסורות ופוגע באופן קטלני ברוכב קטנוע. לרכב האספנות אין ביטוח, כמובן, בשעות אלה. המשטרה חוקרת ומעלה על סדר היום את הענין ומתחיל להתגלגל כדור שלג (מה גם שלדעתי המשטרה תקפוץ על ההזדמנות ותסמן את המיקרה כגורם המוות הראשי כיום בכבישינו כפי שהיא עושה לעיתים במקרים בהם היא מפגינה אוזלת יד, לדוגמא אכיפה חולנית כמעט של המהירות המותרת בכביש מהיר...).

או אז קיימת האפשרות שידונו שוב בעניני רכבי האספנות ויעירו דובים ישנים.

חבל.

• תגובות 144
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
:evil: נכון, גם אני רואה את זה כל בוקר, ויש גם כאלה, שעובדים איתם- ראיתי כמה טנדרים, עמוסים בכל מיני דברים, בד"כ אלו טנדרים במצב לא משהו... :? כמה חבל, שאנשים תופסים טרמפ רק כדי לחסוך כסף, ולא אכפת להם מכלום, אבל זה מאפיין לצערינו חלק ניכר מהאנשים בארץ היום - הגישה: "אני עושה, וכולם על ה ז שלי!!!"...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

גם אני רואה בצורה קבועה מס' רכבי אספנות נעים בין 7 ל-9, בעיקר חיפושיות וולוואים.

אבל בדיוק באותה צורה שאני רואה אנשים חותכים באדום, נוסעים נגד הכוון, לא מאותתים, נוסעים בשוליים, מדברים בנייד וכו"

עברייני תנועה יש, תמיד היו ותמיד יהיו.

אין שום הבדל אם החרא יושב בפוקוס, גטס, חיפושית, וולו, או קורטינה.

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

למיטב ידיעתי ביטוח חובה מכסה בכל מקרה את פגיעות הגוף, בלי קשר לשעת התאונה.

נהג שנוהג בין 7-9, בדיוק כמו באין כניסה.

הביטוח מכסה גם משאית עם עומס יתר או רכב לא תקין.

רכוש זה כבר משהו אחר.

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

פורסם

בדיוק! זה מה אמרתי לגבי הגישה. אנשים התקלקלו, לא מבין את זה, רואה את זה כל יום 1000 פעם ביום, ולא רק בכביש! מה קרה לנו?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אודי, אל תהיה כזה בטוח: אני חושב, שבפוליסות יש סעיף, שמדבר על זה, שביטוח תקף אך ורק בזמן ובמקום, שמותר לנסוע בהם לפי החוק! ולפי החוק- אסור לרכב אספנות להיות בכביש בין 7 ל-9! באותה מידה לדעתי הביטוח לא תקף בחלק מהמיקרים, למשל, בבסיסים הצבאיים, וכאלה...

אגב, אני לא כזה בטוח, שהביטוח ישמח לכסות תאונה עם משאית עם משקל יתר, כמו שגם ממש "לא ישמחו" לכסות ביטוח לרכב עם שינוי מבנה!

פורסם

אני לא מבין מה הבכי?!

אז הם עברו על החוק לקחו את הצאנס ואת ההחלטה והם גם ישאו בתצואות העונש אם יתפסו.

כל ה bitching הזה ממש ממש לא נחוץ...

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

אמת ויציב.

הדבר קורה ונראה לעין כל יום.

מעניין שאת המשטרה זה לא מעניין.

נראה לי שמרבית הרכבים הנוסעים בשעות אסורות עם לוחית

אספנות (מלבד רכבי האספנות שמרכיבים לוחיות רגילות... :twisted: )

הם מסוג חיפושיות משום מה.

ניתן לקשור את הנושא גם למה שכתב גנאדי, התרבות המשתרשת של לשים X...

וגם לכך שלנו, האספנים, אין כבוד לרכב ולמושג אספנות.

היו כבר שירשורים אין ספור בנושא. לדעתי, ברגע שנוסעים ברכב יום יום,

לא נוסעים ברכב תקין, משאירים את הרכב מלוכלך, "והעיקר שרשום אספנות" - אנחנו

מרוקנים מתוכן את ההרגשה של "פעם ב..." או "רכב לנסיעה מיוחדת" וכד'.

כבוד! כבוד! וכבוד!

זה מה שצריך לתת לרכב להרגיש.

ללא זה העניין מתפספס.

יום נעים וזהיר - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

רישום פרטי המכונית, השעה והמקום, העלה מסודרת של פני בדברים כפי שקרו במציאות, ושליחה של הדו"ח לאגף התנועה באותה עיר/מחוז, רוב הסיכויים שישחזרו לו דו"ח תנועה, אבל תאלצו להגיע להעיד, טוב לגבי כל עבירה ורכב-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

קובי, ה"בכי" כאן בעיקרון על "הוזלת המושג". לא מעניין כאן אף אחד, שמי שייתפס ישלם קנס, או יותר גרוע- הבעיה, שזה מרגיל את האנשים המסויימים לראות את הרכב אספנות כ"יומיומי", וזה עלול להיות מאד לא בריא, בעדינות, לכולנו! גם בשבילך, אגב, אף אחד מאיתנו, שמחזיקים כמה כלי רכב, לא היה רוצה, שיעלו לנו מחירי ביטוח, נכון? -אתה יודע, שלא חסרים אנשים צרי עין! רק חסר, שיבוא איזה חוכמולוג כזה, ויגיד: למה הם משלמים ככה, ונהנים מזה?

פורסם

אבי - יש לך פה שגיאה קטנה.

זה שיש לימשהו רכב שרשום על המספר שלו "רכב אספנות" לא הופך אותו לאספן.

זו בסה"כ חבורה די קטנה של אנשים שמנסים לרכב על ההטבה. לא כזה BIG DEAL.

עברייני תנועה כמו כל עבריין תנועה אחר.

אני באמת לא מבין על מה כל הרעש וההתרגשות.

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

פורסם
רישום פרטי המכונית, השעה והמקום, העלה מסודרת של פני בדברים כפי שקרו במציאות, ושליחה של הדו"ח לאגף התנועה באותה עיר/מחוז, רוב הסיכויים שישחזרו לו דו"ח תנועה, אבל תאלצו להגיע להעיד, טוב לגבי כל עבירה ורכב-רן

עזוב, זה כבר לא לעניין: האיש לא עשה משהו עד כדי כך גרוע, שמגיע לו, שידפקו אותו מאחורי גבו, הרי אנחנו אפילו לא מכירים אותו... לא אוהב את האופציה...

פורסם
אבי - יש לך פה שגיאה קטנה.

זה שיש לימשהו רכב שרשום על המספר שלו "רכב אספנות" לא הופך אותו לאספן.

זו בסה"כ חבורה די קטנה של אנשים שמנסים לרכב על ההטבה. לא כזה BIG DEAL.

עברייני תנועה כמו כל עבריין תנועה אחר.

אני באמת לא מבין על מה כל הרעש וההתרגשות.

צודק, רק שאני ואתה יודעים את זה, מי שרואה ב7:30 בבוקר רכב עם מספר אספנות- בשבילו כולנו אותו הדבר. זה כמו, שרוב האנשים יגידו, שכל, ואני מדגיש כל האופנוענים הם משוגעים, מתאבדים, מסוכנים לעצמם ולציבור0- ותראה, כמה עולה בטוח לאופנוע כבד! מישהו פעם בדק סטיסטיקה של יחס תאונות בין אופנועים/מכוניות/קטנועים? -קשה לי להאמין, בטח לא אלו, שצועקים על זה בכל פינה!

פורסם

גנאדי, המחירים של ביטוח האופנועים הו לא בגלל כמות התאונות אלא בגלל אחוז הנפגעים הקשים הגבוה.

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...