Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי חיפושית 72 שלא!!!! רשומה כאספנות וכרגע אין לה טסט כבר חודש !

יש לי מישהו שרוצה לרכוש אותה והוא רוצה להשאיר אותה כ-לא!!! אספנות כי הוא רוצה לנסוע עימה בבקרים.

האם ניתן להעביר בעלות לרכב מיושן שכזה בלי טסט? ובלי להפוך אותה לאספנות האם ניתן לגשת למשרד הרישוי או אפה שהוא ולעשות את זה ?

תודה

פורסם

כמו שאמר חברי, העברת בעלות ללא טסט תהיה אפשרית לעיתים אף עד 4 חודשים מיום שהוא נגמר.

רוץ מהר להעביר בעלות.

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

פורסם
כמו שאמר חברי, העברת בעלות ללא טסט תהיה אפשרית לעיתים אף עד 4 חודשים מיום שהוא נגמר.

רוץ מהר להעביר בעלות.

אין צורך לרוץ, משרד הרישוי יפתח רק לאחר תחילת השנה החדשה.-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

מה! לא ניתן לבצע העברת בעלות בדואר?

אין צורך לרוץ, משרד הרישוי יפתח רק לאחר תחילת השנה החדשה.-רן

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

אני ממש לא מבין אותך.

אתה רוצה למכור רכב בלי טסט.

יש לך קונה שמוכן לקנות בלי טסט.

תיכנסו יחד לדואר בשבוע הבא, מצויידים ברישיון רכב, ותעודות זהות (או יפוי כח ותעודות זהות של שנייכם) ותנסו לבצע העברה. כמובן להביא כסף...

אם אפשר זה יתבצע אוטומטית, אם אי אפשר, זה לא יתבצע.

אין צורך לשאול את פקיד הדואר אם אפשר או לא, והוא גם לא אמור לדעת.

לידיעת כולם, ואני אומר זאת באחריות ומהימנות, מחשב הדואר בכל העברת בעלות מתחבר אוטומטית למחשב משרד הרישוי, כך שהעידכון הוא און ליין. מי שאמר שמשרד הרישוי מעדכן את הדואר באיחור של 3 חודשים, זה לא נכון.

ההבדל הוא שאם אי אפשר לבצע העברת בעלות, פקיד הדואר מקבל הודעה "לא ניתן לבצע העברת בעלות" ואין כל פירוט מה הסיבה. הסיבות יכולות להיות מגוונות כגון: עיקול, גנוב, דוחו"ת שלא שולמו, חוסר בטסטים וכהנה וכהנה.

אם ניתן לבצע העברת בעלות, התהליך מושלם אוטומטית מעודכן במשרד הרישוי ומודפס.

זאת גם הסיבה מדוע לא ניתן לבצע העברות בעלות בדואר בשעות הלילה (בנתב"ג) כיוון שאז מחשב משרד הרישוי מנתק תקשורת עם הדואר.

פעם היו מערכות ישנות יותר בדואר ועידכון לקח כמה ימים.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

חבר'ה, בואו נעשה סדר, אף אחד לא אמר שהוא מעדכן באיחור של 3 חודשים...

תקנות משרד הרישוי בארץ הן : אתה יכול להעביר בעלות על כל רכב שהוא עד 3 חודשים ללא טסט ! בדוק !!

אז תגשו לכל סניף דואר שבא לכם, ותעשו את זה. אתם לא צריכים את משרד הרישוי. אם הבעלות לא תעבור זה יהיה מסיבות של שעבוד,עיקול וכל מיני דברים מסובכים אחרים...

• תוכן חדש...