Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כרזת פרסום מ- 1964 לפיז'ו 404

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעתת שיטוט במערכת הפורומים מצאתי שרשור ישן, קצת הזוי, ולא רלוונטי לענייננו. מה שכן, היתה שם התמונה הזו, אז התעלקתי והבאתי אותה לכאן.

אני מת על התמונות האלה, שבהן מכוניות שכבר כמעט ואין למצוא היום נראות חדשות לחלוטין, פסגת התחכום של שנות ה-60. וגם האנשים נראים צעירים, חייכנים ונאיבים. היו זמנים. :-)

פורסם

ובאותה אווירה ,להלן תמונות מתוך הפרוספקט של הטאונוס שהייתה ברשותי לפני כ-22 שנה

ואני עדיין מצטער שלא שמרתי עליה...

טאונוס 1.jpg

טאונוס 2.jpg

טאונוס 3.jpg

פורסם
שרשור ישן, קצת הזוי, ולא רלוונטי לענייננו.

שרשור חלונות הגג והברקים אני מניח.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
ובאותה אווירה ,להלן תמונות מתוך הפרוספקט של הטאונוס שהייתה ברשותי לפני כ-22 שנה

לי הייתה גם טאונוס ואני לא מצטער. היו צוחקים עלי אז [למה לא קנית קורטינה] בעיות שונות ומשונות שהחברה עד היום זוכרים 20 שנה אחרי ועדיין צוחקים.

פורסם
אני מת על התמונות האלה, שבהן מכוניות שכבר כמעט ואין למצוא היום נראות חדשות לחלוטין, פסגת התחכום של שנות ה-60. וגם האנשים נראים צעירים, חייכנים ונאיבים. היו זמנים. :-)

אנחנו לא יכולים להגיד על אנשים מפעם שהם היו נאיבים

כמו שעוד 40 שנה יגידו שאנחנו היינו נאיבים כשיראו תמונה שלנו בפיזו 407

ואני לא חושב שאנחנו נאיבים כמו שאז הם לא חשבו שהם נאיבים

פורסם

אני דיי משוכנע שמישהו מהרצועה שמר (ועדיין שומר?) עליה בידיים טובות.

רק לפני כמה חודשים ראיתי כתבה בערוץ 2 של א-שאפעי וברקע היו 3 מכוניות 404, לשתים מהם אפילו היה את הסוכך שמש הירוק הגדול מקדימה :-P

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם
בעתת שיטוט במערכת הפורומים מצאתי שרשור ישן, קצת הזוי, ולא רלוונטי לענייננו. מה שכן, היתה שם התמונה הזו, אז התעלקתי והבאתי אותה לכאן.

קבל פרסומת מאותה שנה..

peug64.jpg

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
אני דיי משוכנע שמישהו מהרצועה שמר (ועדיין שומר?) עליה בידיים טובות.

רק לפני כמה חודשים ראיתי כתבה בערוץ 2 של א-שאפעי וברקע היו 3 מכוניות 404, לשתים מהם אפילו היה את הסוכך שמש הירוק הגדול מקדימה :-P

בנסיעה עם מנוע גמור,טסט אחרון , ופח מלא רקבונות הבאנו אותה לאתר פסולת שהיה נהוג להביא לשם גרוטאות.

הטאונוס לא הייתה נפוצה כמו ה-404 והעלויות להביאה למצב נסיעה היו גבוהות.הרכב היה של אבי

ואני הייתי חייל כך שהרבה לא יכולתי לעשות.

פורסם

טעות שלי.:oops:

לא שמתי לב וחשבתי שמדובר בפרוספקט של 404... :oops:

ראיתי את התמונות של הטאונוס באתר הגרוטאות. אהבתי את ההחלקות :wink:

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם
שרשור חלונות הגג והברקים אני מניח.

שרשור החלונות. את שרשור הברקים אין להזכיר בנשימה אחת עם שרשורים אחרים. :-)

יש שיאמרו שאין להזכיר, וזהו. :wink:

פורסם
כמו שעוד 40 שנה יגידו שאנחנו היינו נאיבים כשיראו תמונה שלנו בפיזו 407

לא יגידו כלום, כי זה לא יעניין את מי שיצוד עכברושים בין ערימות של פסולת בניין על אדמה חרוכה :roll:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא יגידו מסיבה אחרת- לא נראה לי, שעכברושים מתעניינים במכוניות, או ירצו לדון בציביליזציה, שנעלמה...:roll::?

ואגב- כן, אני חושב, שפעם אנשים כן היו יותר נאיביים, מהיום, לפחות בארץ. וחבל, שזה השתנה. ואני מקווה, שבעוד 40 שנה לא תהיה להם סיבה להיזכר בעצב בנאיביות של היום... אבל התרחקנו מהנושא: אהבתי את הפרסומת, לי גם יש כל מיני דברים בסגנון, רק יותר חדשים- למשל, תו חניה ארצי מתחילת ה-90 עם פרסומת של פורד סיירה, וסיסמא "פורד נותן לך יותר"!:-D8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...