Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי מכיר שמע יכול לתת לי פרטים לגבי הכלי הנ"ל??

אני מאמין שאין כלים כאלה בארץ חוץ משלי (ולשלי יש מנוע גמור)

איזה מנוע (מאיזה אופנוע) מתאים לטרקטורון החדש (ישן) שלי??

למישהו יש מושג?? (הוא גם כלי פוטנציאלי לאספנות - נדיר- ומכוער - לכן הוא אספנות :-))

yamaha trimoto 175cc / 200cc

sYamTriMoto225001xblue225dx.jpg

פורסם

הלא, יש לי זכויות היוצרים על ההגדרה, תחוייב בתשלום על השימוש בה!:-D

וברצינות- הכלי מעניין ביותר לטעמי, באמת לא חשבתי, שיש כאלה בארץ- ראיתי אותם מלא בסרטים האמריקאיים. לצערי, אין לי מושג לגבי הנתונים, אבל מאמין, שחיפוש באינטרנט ייתן לך את המידע הנדרש! בהצלחה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מחזיר אותי לילדות, למשחק Dune.

בכל אופן, איזה שנה בדיוק?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ירין שלום

הכלי שיש לך נאסר לשימוש באמריקה (אני לא זוכר מתי) הכלי מאד מסוכן היציבות שלו היא גרועה ביותר בזמנו הרבה אנשים נהרגו בגללו עד שנאסר היבוא והמכירה שלו באמריקה לארץ הגיעו כמה ממכרזים של ממן. בקיצור שמור אל החיים שלך אם אתה מתכוון להשתמש בכלי הוא נושך חזק!

טל

פורסם

לא ממש יודע לגבי הנדירות, ובטח לא לגבי זמינות החלקים, או השיתוף שלהם עם אופנועים אחרים, כיעור או יופי רק בעיניי המתבונן...מה שאני יכול להגיד לך שהכלי הזה מסוכן בטירוף, ולא הייתי נותן למישהו שאני אוהב, לנהוג עליו, זו הסיבה שהם הורדו מהכביש מהר מאוד והוחלפו בארבע גלגלים (שנים מיותרים בכלל לטעמי). רבים וטובים קיפחו חייהם על כלי זה, וזה אחד מהכלים המוטורים היחידים שהייתי שולח בשימחה לגריסה, יצרן האלמנות, משבית השמחות, ונותן פרנסה לאורטופדים, נרווכירורגים, וסתם מנתחים פלסטיים, שומר נפשו ירחק, יותר מסוכן מאופנוע....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

צודק טל חסיד. פעם, ה- ATV הראשונים שפותחו בשנות ה- 70, היו בעצם תלת גלגליים. הם כוונו לשוק האמריקאי והצרפתי. ריבוי תאונות עם נפגעים בנפש גררו חוק האוסר לייבא/לרכוש/לנסוע/להתעסק עם יצורים אלה ולכן עברו היצרנים לארבעה גלגלים כפי שאנו מכירים כיום. עצתי לך: שמור מרחק מהכלי! הוא נוסך תחושת בטחון אבל הוא בעצם מסוכן לאללה!!

פורסם

השאלה היא, האם ירין מתכוון להישתמש בו ככלי שטח אגרסיבי, או לשמור כ"רכב אספנות"? -כי, אני לא יודע לגבי השימושיות/בטיחות שלו, אבל ככלי לאספנים הוא בהחלט מאד מעניין, במיוחד דווקא בגלל ההיסטוריה הרעה, שלפי מה שחלק גדול כאן מתארים, יש לו, וכנראה בגלל זה לא שרדו הרבה כאלה! וחוץ מזה- אני לא חושב, שבנהיגה זהירה בשטח מתון, כאשר אדם מודע למיגבלותיו מראש, זה יכול להיות כ"כ מסוכן...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מי שמכיר אותי ודאי יודע שאני מחזיק כלי לא פחות מסוכן ממנו בבית (ואני לא מדבר על האופנועים שלי) אני מדבר על הטרקטורון השני שלי שזה בומברדיר בחאה x שנת 05 שבזכותו יש לי 7 צלעות שבורות שבר בעצם הבריח 12 שיניים מחרסינה תפרים בסנטר ושבר בכף יד (אני מצרף תמונה של השלד שלי) וכבר למדתי את הלקח לא לעשות שטויות.

אחרי שאני ישפץ את הכלי הנ"ל המטרה היחידה שלו היא להיות מעיין סוג של פסל בבית שלי.

חשבתי אולי להכניס לו מנוע של סוזוקי GN 250 (מכיוון שיש לו סטרטר לעומת האח שלו בdr250) אבל זה ניראה לי יהיה יותר מידי חזק בשבילו. לכן אני נאלץ לחפש מנוע 125cc כמו במקור.

מי מכיר שמע על מנוע של חברת ימאה 4 פעימות בנפח קטן?? ( הווה אומר עד 200cc) יש לי את המנוע המקורי שלו אבל חסרים לו חלקים.

תודה למגיבים ירין אלקיים

תמונה 193.jpg

Photo-0226.jpg

פורסם

בשנות התשעים הביאו לארץ טרקטורון של ימאהה בשם "בריז" שהיה עם מנוע 125 ווריאטור (לא סגור על הוריאטור, אבל כן על הנפח) . יש מצב שזה אותו המנוע, אבל אני בספק כמה כלים כאלה אפשר למצוא - לא נראה לי שהם נמכרו יותר מדי

גלעד

• תוכן חדש...