Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם אומרים אני בן 16 ונראה לי שאני יכול אבל אבא שלי טוען שאני ישבר.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אבא תמיד צודק, בקש ממנו רשיון לאופנוע, ומחר כבר תוכל להתחיל את השיפוץ של הווילס....

צחוק בצד, שיפוץ רכב אינו קל כפי שהוא ניראה ודורש משאבים, מקום, כלים, וידע.-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אחרי שנת עבודה ....בערך300 שעות הוויליס נראה כמו בתמונה.(גם המנוע שלא הורכב - שופץ)...

משלב הגרוטאה עד שיעלה על הכביש כ4 שנים

יש לך כל כך הרבה סבלנות ???

willis5.JPG

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

תראה שיפוץ זה לא דבר פשוט בכלל.

1-מקום מתאים לעבודה.

2-כלי עבודה בכלל וכלי עבודה יעודים.

3-ידע ויכולות ביצוע,הרי הכלים לא יעשו את העבודה בעצמם.

4-תקציב שמן מאד .

ואחרי כל זאת בגרות ונחישות .

ועוד דבר קטן זכור אבא ואמא בדרך כלל תמיד יודעים מה טוב בשבלך ומה מתאים לך:wink: .

מכאן תעשה את החשבון שלך .

בברכה אבי.

בברכה אבי.

אסקורט MK1 בתהליך שיפוץ כאן

כל מידע על חלק למכירה\נטוש לאסקורט יתקבל בברכה.

פורסם

איזה קטע אני גם בן 16 וגם אני רוצה לשפץ וויליס אבל הוא אם בעיית פחחות קשה אם הייתי יכול לסדר את הפח שלו אז הייתי מתחיל מזמן אבל צריך לדעת לעשות פחחות

פורסם

טוב נמשיך לחפש אחרי אוטו שאני יוכל לשפץ בקלות. תודה בכל זאת. לכולם.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם

תראה אם אתה בקטע של להתנסות בתהליך השיפוץ ולא נעול על רכב ספציפי, חיפושית היא הבחירה האולטימטיבית בשבילך!

היא גם זולה, גם פשוטה, וגם נפוצה ככה שחלקים יהיו לך בשפע ובזול.

בהצלחה!

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
טוב נמשיך לחפש אחרי אוטו שאני יוכל לשפץ בקלות. תודה בכל זאת. לכולם.

תראה... אני לא חושב, שיש מושג כזה "אוטו, שאוכל לשפץ בקלות". אם תבוא בגישה הזאת- מהר מאד תתבאס, כי שום דבר בעצם לא בא בקלות. תמיד צריך להתכונן לזה, שהשיפוץ ייקח זמן, כח, עצבים, וכסף. זה לא ממש קשור לרכב מסויים- ודווקא וויליס הוא לא אמור להיות הרבה יותר מסובך מאחרים- לפחות, הוא יחסית נפוץ ופשוט. העניין הוא יותר עמוק- האם אתה מוכן נפשית לזה? האם באמת לא ייגמר לך סבלנות תוך זמן קצר, כשתראה, שאתה עובד, ועובד, ועובד, ולא רואים עדיין שום תוצאה?

-כמובן, שתמיד אפשר לקחת אוטו כלשהו כבר במצב "סביר", לעשות לו כמה "פינישים" קלים- וזהו. את זה אתה יכול לעשות די בקלות.

אבל, והכי חשוב- אתה צריך לפחות תנאי אחד: מקום עם אפשרות שימוש לזמן לא מוגבל. אם יש לך לפחות את זה- אז תוכל לעבוד בקצב שלך. בהצלחה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אבא שלך צודק.חכה עוד שנה עד לרישיון ואז תתחיל לחפש משהו,מה שאני עשיתי.

גנאדי,במקרה שלי זה ככה,יש לי מקום שבו אפשר לעבוד על הרכב ולקחת את הזמן,אבל הבעיה שכרגע אין לי יותר מדי זמן.:-(

אבל לאט לאט..

עידן

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

עוד שאלה מזה בא לי לשפץ ג'פים ולא משנה איזה העיקר אוטו ישן והוא ג'יפ.

אז איזה רכב אני צריך לחפש.

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

שלום

אני שיפצתי לנד-רובר שנת 54 כשהייתי בן 17 (לפני 19 שנה) והוא היה ברשותי בערך 12 שנה עד שדברים אחרים עניינו אותי יותר.

לפי דעתי אם ויליס זה הרכב שמעניין אותך אז לא צריכה להיות בעיה לקנות רכב ,להביא אותו למצב נסיעה ולהנות ממנו-הוא לא חייב ישר להיות במצב תצוגה .

זאת דעתי בלבד.

NIR .Y

פורסם
עוד שאלה מזה בא לי לשפץ ג'פים ולא משנה איזה העיקר אוטו ישן והוא ג'יפ.

אז איזה רכב אני צריך לחפש.

מממ... בוא נחשוב: אם העיקר שזה יהיה ג'יפ, אז אולי אתה צריך לחפש... ג'יפ?

cj5.jpg

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

תקשיב לאבא שלך,

ההורים אולי לא תמיד מבינים, אבל לא יזיק להסתמך על ניסיון החיים שלהם.

הלוואי שהייתי מקשיב לעצות של אבא שלי, ושל אחיו, לחשוב שנית על רכב אספנות. הייתי חוסך לפחות 5,000 שקל (שלא לדבר על הזמן, העצבים, הריצות, הטלפונים ועוגמת הנפש בסופו של דבר)

אם אתה חייב-חייב-חייב שטח (ואני מבין אותך, גם לי היו זמנים - עד היום בעצם - שאני רואה קצת עפר, ימין מתחילה ללחוץ על הגז ושמאלית על הקלאץ'), יש שני אופציות (שפויות) בשבילך (כשתוציא רישיון, כמובן)

1) לקנות ג'יפון במחיר זול יחסית - לאדה ניבה, או סוזוקי סמוראי, אפילו סובארו טנדר 4X4 אם יתמזל מזלך (ולגחמתו של חבר פורום מסוים: כן, אני נמנה עם הסוגדים לטנדר הזה). הם גם בתקציב שפוי, קלים לתחזוקה ותיקון, וזה עוד לפני שדיברנו על עבירות שטח.

2) לקנות רכב זול, ולהפוך אותו לרכב שבילים. פיאסטה, DL. ככה נהנים משתי העולמות.

חכה שתוציא רישיון קודם כל, אחרי זה תחזור לקבל עצות.

בהצלחה. תקשיב, תלמד, תחכים - אל תתייאש.

DSCN6170.JPG

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

אני הייתי ממליץ בחום לקנות רכב ישן שנוסע, ולהתחיל לעשות לו דברים קטנים, כך תבין את המשמעות האמיתית של שיפוץ, לשיפוץ רציני יהיה לך זמן בעתיד.

לעניות דעתי, אביך צודק ועליך לשמוע בקולו, ובצורה זו תחסוך זמן, כסף ועוגמת נפש רבה.

• תוכן חדש...