Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

העמדת רכב לתקופה ארוכה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי אני נאלץ בשל נסיבות משפחתיות (מטפלת לילדים וכו') להעמיד את הרכב ששיפצתי אותו באופן יסודי, ולהקפיא זמנית את הרשיונות עד לתקופה טובה יותר. מבחינת משרד הרישוי העניין ברור לי, אבל השאלה היא מבחינת שמירה על הרכב:

הרכב יעמוד עם כיסוי תחת סככה.

הבנתי שצריך למלא דלק עד הסוף ולהשאיר את השמנים בפנים.

חשבתי לפרק את המצבר.

יש הוראות מיוחדות למזגן?

אני מתלבט אם להעמיד את הרכב על הגלגלים או על בלוקים.

והשאלה החשובה ביותר: האם כדאי להניע את הרכב אחת לחודש לסיבוב קטן או שעדיף לא להזיז אותו בכלל?

התקופה בה מדובר לא לגמרי ברורה, אני מקווה שלא ארוכה מדי, יכולה להיות בין חצי שנה למספר שנים.

הרכב בו מדובר הוא BMW 318i מודל 1987.

בתודה על עצות מבעלי הנסיון.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עדיף בכל מקרה להגביהה את הרכב מהקרקע.

לגבי סיבוב פעם ב... רק בתנאי שהסיבוב יביא את הרכב לטמפרטורת עבודה רגילה לא 2 דקות עד סוף הרחוב וחזרה אלא נסיעה של כחצי שעה (לא משהו שניתן לעשות עם רשיונות מוקפאים)

אני הייתי מנתק את המצבר, ממלא נוזלים ומגן על חלקי גומי/פלסטיק ככל הניתן.

פורסם

אני מתנצל על התעלקות השאלה, אך גם אני מקפיא את הפזו' בקרח למשך חצי שנה. ההורים ידאגו להזיז קדימה ואחורה כל שבוע. האם יש משהו מיוחד שצריך לשים לב אליו?

אגב לטמפרטורת עבודה אי אפשר להגיע לאחר חצי שעה של הנעה רצופה בעמידה?

תודה וסליחה מייט :)

אבי.פ.

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם

איך אני מגן על חלקי הגומי/פלסטיק?

באיזה מצב להשאיר את בלם היד והגיר (הידני)?

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לצערי אני נאלץ בשל נסיבות משפחתיות (מטפלת לילדים וכו') להעמיד את הרכב ששיפצתי אותו באופן יסודי, ולהקפיא זמנית את הרשיונות עד לתקופה טובה יותר. מבחינת משרד הרישוי העניין ברור לי, אבל השאלה היא מבחינת שמירה על הרכב:

הרכב יעמוד עם כיסוי תחת סככה.

הבנתי שצריך למלא דלק עד הסוף ולהשאיר את השמנים בפנים.לרוקן דלק לגמרי! שמן להשאיר

חשבתי לפרק את המצבר. כן פרק והוצא את המצבר.

יש הוראות מיוחדות למזגן?אין מקסימום תוסיף גז בבוא היום.

אני מתלבט אם להעמיד את הרכב על הגלגלים או על בלוקים.בלוקים .

והשאלה החשובה ביותר: האם כדאי להניע את הרכב אחת לחודש לסיבוב קטן או שעדיף לא להזיז אותו בכלל?כל חודש ממש לא כל חודש יותר נזק מתועלת.

התקופה בה מדובר לא לגמרי ברורה, אני מקווה שלא ארוכה מדי, יכולה להיות בין חצי שנה למספר שנים.

הרכב בו מדובר הוא BMW 318i מודל 1987.

בתודה על עצות מבעלי הנסיון.

בהצלחה אבי.

בברכה אבי.

אסקורט MK1 בתהליך שיפוץ כאן

כל מידע על חלק למכירה\נטוש לאסקורט יתקבל בברכה.

פורסם

זהו גם אני מעמיד את האלפא 90 שנת 86 שלי למנוחה של כ9 שנים, מקווה מאוד שישאר ממנה משהו עד אז , חבל על הצמיגים החדשים שיש בה, כנראה שהיא תמוקם במקום שלה אני יפרק לה את הגלגלים ויחליף צמיגים למשומשים גמורים ,האמת אני מעדיף לא לראות אותה כי חבל לי עליה .אם היה משהו שהיה מוכן לתחזק אותה לפחות כמה שנים אבל הפרוצדורה מסובכת מאוד

פורסם

לכל המקפיאים הימים חולפים ועוברים די מהר ככה אומרים. התקופה הקשה היא בהתחלה אבל אחרי שעוברים מס' חודשים פחות קשה אני חיכיתי עם רכב 8 שנים מצבו לא כמו שעמד אך סביר לחלוטין.הכי חשוב לשים כיסוי איכותי ושלא יעמוד באזור של שכנים צרי עין.

פורסם
הבנתי שצריך למלא דלק עד הסוף ולהשאיר את השמנים בפנים.לרוקן דלק לגמרי!.

לדעתי יש להשאיר מיכל מלא. כך לא יכולה להיווצר חלודה על הדופן.

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם
אני מתנצל על התעלקות השאלה, אך גם אני מקפיא את הפזו' בקרח למשך חצי שנה. ההורים ידאגו להזיז קדימה ואחורה כל שבוע. האם יש משהו מיוחד שצריך לשים לב אליו?

אגב לטמפרטורת עבודה אי אפשר להגיע לאחר חצי שעה של הנעה רצופה בעמידה?

תודה וסליחה מייט :)

אבי.פ.

אני לא חושב שתהייה לפג'ו שלך בעייה לעמוד כפי שהיא לחצי שנה, בכל מקרה לא תרגיש הבדל....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

פעם בכמה חודשים רק להניע אותה זה בסדר? היא לא תוכל לזוז מהמקום שבוא אני יאחסן אותה.

שאלה מה שווה יותר לעשות לה טסטים ולהמשיך לנסוע בה כ9 שנים הוצאה של כ10000 שח רק על הטסטים ללא בלאי וביטוח ,או לאחסן אותה ל9 שנים ולתקן אותה בהשקעה של 10000 שח ולהביא אותה שוב למצב של נסיעה אולי יותר טוב מאיך שהיא היום

פורסם

הכל תלוי בגישה: אם אין לך בעיה עם זה, שיש לך רכב, שאתה לא נוסע בו, ומספיק לך רק ההרגשה, שיש לך אותו, לפחות בינתיים- אז, למה לא?

-אבל, אם כל יום תראה את האוטו, ותתבאס מזה, שלא תוכל לעשות סיבוב- אז, מה זה שווה?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
הכל תלוי בגישה: אם אין לך בעיה עם זה, שיש לך רכב, שאתה לא נוסע בו, ומספיק לך רק ההרגשה, שיש לך אותו, לפחות בינתיים- אז, למה לא?

-אבל, אם כל יום תראה את האוטו, ותתבאס מזה, שלא תוכל לעשות סיבוב- אז, מה זה שווה?

אני לא יראה את האוטו ,אני מכניס אותו למגרש וסוגר אותו מסביב עם משטחים של קרמיקה .

עוד 9 שנים אני יהיה בן 38 ואולי גם אבא לילדים, אני יכין את האוטו הזה מתנה לאחד הילדים שלי איך שהוא יקבל או תקבל רשיון. מה אתם חושבים? ההורים שלי לא חשבו ככה חבל

פורסם

תשמע, למה לא? -למכור אותו בכל מיקרה במחיר, ששווה לך לא תצליח, כנראה, אז עדיף כבר לשמור! מקווה רק, שבאמת ישרוד עד אז!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
תשמע, למה לא? -למכור אותו בכל מיקרה במחיר, ששווה לך לא תצליח, כנראה, אז עדיף כבר לשמור! מקווה רק, שבאמת ישרוד עד אז!

אני מאמין שהיא תשרוד וגם אם לא כבר ראיתי אנשים שמשפצים מכוניות שאפילו לברזל כבר לא היה שווה לקחת אותם.

פורסם

ספר לי על זה...:? יש לי אחד כזה ליד הבית, מקווה, שישופץ פעם, רק לא יודע, מתי...:cry:

• תוכן חדש...