Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ביזמנו העלתי רעיון לגבי אפשרות של הצגת תמונות משיפוץ רכבי אספנות

וזה היה לאור בקשת החברה ממועדון החמש. אני חשבתי שהרעיון מצוין וגם ביקשתי שיתנו אפשרות להציג מעין בוק על שיפוץ הרכבים. התגובות היו נילהבות והבטחו דברים והנושא הלך ונעלם בשקט אז מה קורה חברה רוצים אתר מועדון מענין מהנה ושניתן ללמוד ממנו? אז איפה כול המומחים בתחום המחשבים שישנם במועדון? ובלי בילבולי ביצים אני יודע אישית שיש הרבה תותחי מחשבים במועדון אז איפה אתם? בו נעשה אתר שכולם יהנו ממנו ושימותו הקנאים בארץ ובעולם.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

אני לא חבר במועדון, אבל מבין במחשבים אני כן ובמידה והנהלת המועדון תחפוץ בכך אוכל לבנות גלריית רכבים לאתר המועדון...

אם הם מעוניינים הם יכולים ליצור איתי קשר דרך מערכת הה"פ או בפלאפון שאתן במידה וידרשו.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

שלום.

אני המום מגל התגובות הנילהבות "אבקאלק בכה"

אתם עושים צחוק איפה ליאור ברוך וכול המנהלים

בברכה בני ל.

פורסם
שלום.

אני המום מגל התגובות הנילהבות "אבקאלק בכה"

אתם עושים צחוק איפה ליאור ברוך וכול המנהלים

בברכה בני ל.

בני למה אתה לא מעביר את התמונות ליאור בדואר או באמצעות צריבה על דיסק?

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
בני למה אתה לא מעביר את התמונות ליאור בדואר או באמצעות צריבה על דיסק?

שלום.

כי אני לא דואג רק לי!!!

דיברו וביקשו להעלות תמונות באתר מועדון החמש אני העלתי ביזמנו רעיון וכולם התלהבו.

ליאור התלהב כמו כולם אהב את הרעיון ואמר הנושא יטופל אבל לא עשו כלום.

אני חושב ואומר מי שמבטיח צריך לקיים.

בברכה בני ל.

פורסם
שלום.

כי אני לא דואג רק לי!!!

דיברו וביקשו להעלות תמונות באתר מועדון החמש אני העלתי ביזמנו רעיון וכולם התלהבו.

ליאור התלהב כמו כולם אהב את הרעיון ואמר הנושא יטופל אבל לא עשו כלום.

אני חושב ואומר מי שמבטיח צריך לקיים.

בברכה בני ל.

בני לא הבנת - הכוונה לא היתה שליאור יעשה בתמונות שימוש אישי - אלא שתעביר לו את התמונות למטרת האתר.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

ירון לך תרביץ לעצמך כי אני לא לידך!!!

יאהבל אני התכונתי שתהיה אופציה לכולם בצורה עצמאית אפשרות להכניס תמונות בצורה מסודרת לאתר מועדון החמש . משהוא כמו בוק אינעל אבוק.

אין לי בעיה לפנות לליאור אבל זה לא מה שרציתי ועוד הרבה כמוני.

בברכה בני ל.

פורסם

תראה מה שאני יכול לעשות הוא לבנות לאתר החמש מערכת גלרייה,

עכשיו - אתה יכול לעשות גלריה חופשית שבה אנשים יוכלו להעלות באופן עצמאי תמונות, אבל אתה יוצר מצב שמישהו משועמם יוכל להעלות תמונות לא רצויות מכל סוג - מה שיפגע בתדמית האתר.

מצב יותר רציונאלי הוא - לבנות את אותה גלריה אבל, שרק למנהלי מועדון החמש תהיה האפשרות להוסיף "בוקים" - ואז, מישהו שברצונו להציג את רכבו באתר - ישלח את התמונות להנהלת החמש בתוספת פרטים והם יוסיפו את התמונות בעצמם - מה שנותן לך פיקוח מלא על תוכן התמונות.

אפשרות זו תיתן להנהלה להוסיף גלריות בקלות, משתמשים ישלחו להם את התמונות והתיאור דרך מייל, וההנהלה תוסיף אותם אל תוך גלריה תוך שניות ספורות.

זה עניין ממש פשוט האמת ולא צריך להיות גאון מחשבים, במידה והנהלת המועדון תרצה אני יכול לסיים את זה תוך יומיים , שלוש גג.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...