Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ליפט לאוטו

y9853
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג (לקנות) ליפט לאוטו במחיר השווה לכל נפש (ולא רק לבעלי מוסכים???

לא ממש צריכים ליפט שיהיה אפשרי לעמוד מתחתיו אלא כזה שיהיה אפשרי אפילו לשבת מתחתיו, או בקיצור שיהיה יותר גבוה מהמדרכה ברחוב (איפה שכל הכלבים עושים מה שעושים...).

כמובן שאם יש למישהו רעיון לאיך ניתן לאלתר ליפט אני אשמח לשמוע (גם כזה שעולים אליו בנסיעה משופעת).

המון תודה!!!

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

בקנה ובנה מוכרים ג'ק הידראולי עד 2 טון ב - 89 ש"ח בלבד (מבצע).

זה עוזר לך להרים את האוטו בקלות לאחר מכן אתה מציב 4 סטנדים בובה של 60 ס"מ והאוטו עומד עליהם ביציבות. זהו הפתרון שלי וכך אני עובד על הרכבים שלי.

פורסם

המצב הכלכלי מביא מידי פעם הזדמנויות

אני מצאתי ליפט ב-1500 ש"ח ממוסך שנאלץ לסגור אז תחפש אני בטוח שתמצא אבל ליפט דורש מקום וחשמל תלת פאזה וזה גם הוצאה

פורסם

אני מעמיד את הרכבים שאני משפץ על 4 בוקים בגובע 60 ס"מ וככה אני יכול לעשות מה שאני רוצה מלמטה! אבל אל תישכח רוב העבודה על הרכב מתבצעת מלמעלה, או במכסה מנוע, או בתוך הרכב, הסיבות היחידות להרים רכב על ליפט הם:

1. בעיות במנוע מלמטה כמו אגן שמן, קרטר, או החלפת לגרים או בוכנות (ואז עדיף להוציא את המנוע החוצה ולטפל בוא בחוץ).

2. החלפת גיר, הוא פירוקו. (שגם ניתן לעשות את זה בלי ליפט.

3. החלפת אגזוז. (ניתן לעשות עם בוקים)

4. דרישפט, אקסים, דרמים, נאבות, צריות

5. ריתוך של פח לריצפה במיקרה שיש חור של חלודה.

אני לא הייתי מרים ליפט בשביל אחת הסיבות הללו, חבל על המקום, הכסף, התיחזוק של הליפט וכיוב.

אבל כל אחד והשיגעון שלו.

פורסם

OK

המון תודה!!!

אז מסתבר שבאמת הכי קל וזול זה להמשיך לעבוד על בוקים...

אין ברירה, נמשיך לשבור את הגב ושמן ימשיך להישפך לנו על השיער (יותר טוב מג'ל...)

פורסם

זה עוזר לך להרים את האוטו בקלות לאחר מכן אתה מציב 4 סטנדים בובה של 60 ס"מ והאוטו עומד עליהם ביציבות. זהו הפתרון שלי וכך אני עובד על הרכבים שלי.

מאיפה אפשר לקנות את הבובות האלה והאם הם מספיק יציבות וזה לא מסוכן להכנס מתחת לאוטו?

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

לגבי הג'ק אני יודע שהוא דופק את ריצפת הרכב ואת המרכב של הרכב למטה.

והסטנדים לא מצאתי ברנו קלאו היכן לתפוס איתם את הגלגלים האחוריים.

את הקדמיים אני תופס במוטות שיש מתחת לרכב הפנימיים.

השליטה במכונית הינה המהנה ולא המהירות.

שלוט בכוחות הפועלים על הרכב ותלמד להנות.

פורסם

אני ברנו הקלאו שלי לא מצאתי היכן ניתן לתפוס את הרכב כדי שהגלגלים האחוריים יהיו באויר ביציבות הראויה.

כדי להרים את הגלגלים הקדמיים אני שם את הסנדל במוטות הפנימיים מתחת לרכב.

לגבי הג'ק או דופק את הריצפה והמרכב של הרכב.

השליטה במכונית הינה המהנה ולא המהירות.

שלוט בכוחות הפועלים על הרכב ותלמד להנות.

פורסם

מאיפה אפשר לקנות את הבובות האלה והאם הם מספיק יציבות וזה לא מסוכן להכנס מתחת לאוטו?

סטנדים בגובה 60 ס"מ, נשמה... :lol::lol::lol:

לא בובות... :lol::lol:

ואם האוטו עומד על ארבעה בוקים (או סטנדים בובה :wink: ) והרצפה ישרה - זה לא מסוכן בכלל...

פורסם

תפתח דפי זהב, וחפש תחת "ציוד למוסכים"

חלק מהספקים מוכרים ליפטים משומשים ומשופצים. המחירים מתחילים ב-5000 ש"ח, כולל התקנה.

(ליפט חדש עולה בין 12000 ל- 17000 ש"ח [ל-2.5 טון])

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם
תפתח דפי זהב, וחפש תחת "ציוד למוסכים"

חלק מהספקים מוכרים ליפטים משומשים ומשופצים. המחירים מתחילים ב-5000 ש"ח, כולל התקנה.

בהחלט!

גם בלוח פוקוס מתפרסמים ליפטים משומשים מדי פעם, בעמודים האחרונים.

שים לב. :wink:

MCS 2008

פורסם

סטנדים בגובה 60 ס"מ, נשמה... :lol::lol::lol:

לא בובות... :lol::lol:

ואם האוטו עומד על ארבעה בוקים (או סטנדים בובה :wink: ) והרצפה ישרה - זה לא מסוכן בכלל...

איפה אני קונה כאלה?

ואיך אני מרים את האוטו לגובה 60 ס"מ בשביל להכניס אותם מתחת?

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם
איפה אני קונה כאלה?

ואיך אני מרים את האוטו לגובה 60 ס"מ בשביל להכניס אותם מתחת?

סטנדים כאלו אפשר לקנות בחנויות כלים באיזור המסגר. אני קניתי את שלי באיזה כוך ביצחק שדה.

אתה מעלה את האוטו לגובה כזה בעזרת ג'ק עגלה. יש לפעמים אחד של 2 טון במבצע בהומסנטרים ודומיהם באיזור ה-100 ש"ח. הוא אמנם לא גדול כמו אלו שיש במוסכים, אבל בהחלט עושה את העבודה.

• תוכן חדש...