Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה במנוע

haimy12
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אופנוע GS 400 שנת 78

האופנוע מניע בלי בעיה ועובד יפה

הבעיה היא.

כאשר אני מנתק את הכבל של הפלג השמאלי אין שינוי בטורים המנוע עובד רגיל

גם אם נותנים גז הוא מעלה טורים יפה

את השינוי מרגישים רק כאשר רוכבים וקשה לו לעבור את ה5000 סל"ד

אבל כאשר אני מנתק את הכבל של הפלג הימני המנוע מיד נכבה

המנוע לא מעשן כך שאני לא יודע אם הסיבה היא רינגים

החלפתי את הפלגים , ויש ניצוץ טוב מאוד.

תודה מראש חיים

פורסם

כאשר המנוע מונע וקר שים יד על היציאה מהאגזוז ותגיד לי באיזה צד יש יותר התנגדות בצד הנמוך יהיה הצילנדר שלא עובד נכון, עכשיו חפש את הסיבה חשמל או דלק, גם אם יש ניצוץ לא אומר שהוא מקבל אותו בזמן הנכון, הימור שלי השמאלי תקול-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

רן שלום

ממי שקניתי את האופנוע הוא איחד את שתי היצאות לאגזוז אחד.

אם ההצתה לא היתה מכוונת אז הוא היה עושה בק פייר או לא מאיץ או רעשים אחרים .

איך אני יכול לבדוק קומפרסיה

אני חושב שאולי השסתומים לא אוטמים טוב.

אך פוחד לפרק את הראש שאולי אני לא יסתדר לכוון את הטימינג כמו שצריך

פורסם

קומפרסיה ניתן לבדוק ע"י מדיד מיוחד שמתחבר במקום הפלאג, וע"י מתן קיקסטרט או התנעה חשמלית, חשוב לבדוק את נפילת הלחץ אח"כ, על מנת לקבל מדד נכון על מצב הרינגים, לדעתי יש ללכת בשיטת האלמינציה על מנת לנסות ולאתר את הבעייה, החל מהקל אל הקשה, ראשית ניקוי קרבוקטור מושלם, כולל כל הדיזות והפרפרים, אצלי דיזה גדולה מדי יצרה תת כוח וצריכה אסטרונומית, לאחר מכן כיוון הצתה מושלם, אני לא מכיר את הדגם הספציפי שלך אבל העקרון נישמר, במקרה של פלטינות יכול להיות שהפלטינה שלך פשוט סגורה מדי וצריך לפתוח אותה קצת, במידה והמנגנון אלקטרוני יתכן והוא תקול, הייתי בודק גם את מצב הקבל והסליל, רק בשלב הבא לבדוק שרשרת טיימינג אולי לבדוק אם הבעלים הקודם שיחק איתה, בעיות באטימת ראש אמורות להתגלות בקלות יחסית ע"י הזעה מוגברת ורעש אופייני וריח. קשה לי שהיו מביאות לתוצאות שאתה מתאר. צריך לראות ולשמוע את האופנוע בשביל לתת דיאגנוזה נכונה-רן

פורסם

רן שלום

בדקתי כמו שרשמת,

את הבדיקה עשיתי מבלי להניע את האופנוע הוצאתי את החוטים של הפלגים והפעלתי את הסטרטר.

לא נראה לי שיש הבדל בין הבוכנות מבחינת לחץ ביציאה של האגזוזים

יש לי את הספר ,אבל הוא מראה דגמים משנת 79 ששם אין פלטינות כמו אצלי שם המערכת כבר אלקטרונית.

איזה עוד בדיקות אפשר לעשות

פורסם

הבעייה שאתה מתאר מראה כי האופנוע עובד על פלאג אחד, וזו גם הדעה שלי, שלוש סיבות אפשרית לכך:

1. הפשוטה ביותר חשמל, אין ניצוץ בפלאג בדיקה מקיפה של מובילי החשמל מהסלילים עד למנוע.

2. דלק-יש ניצוץ אין חומר בעירה-בדיקת הגורם המונע מהדלק להגיע מהקרבורטור לצילנדר.

3. יש דלק יש ניצוץ-בעייה מכאנית רינגים תפוסים, שבר בוכנה, או בוכנה תקולה-פרוק ואוברהול מלא

סימנים מעידים:

1. בבוכנה שאין ניצוץ יהיה ריח חריף של דלק.

2. הפלג שאינו מקבל דלק יהיה יבש יותר מהשני ופחות שחור.

3. פרק את הפלאג הכנס במקומו צופ סטייק (מקל אכילה סיני) או שיפוד ארוך נקי בזיהירות עד שיעצר בראש הבוכנה, סובב את המנוע שידמה פעולה של הבוכנה ועקוב אחרי המקל אם הוא עולה ויורד הבוכנה מתפקדת ואם לא...בכל מקרה אין להשתמש שוב במקל לצורך אכילה-רן

פורסם

3. פרק את הפלאג הכנס במקומו צופ סטייק (מקל אכילה סיני) או שיפוד ארוך נקי בזיהירות עד שיעצר בראש הבוכנה, סובב את המנוע שידמה פעולה של הבוכנה ועקוב אחרי המקל אם הוא עולה ויורד הבוכנה מתפקדת ואם לא...בכל מקרה אין להשתמש שוב במקל לצורך אכילה-רן

אני חושב שהבדיקה מיותרת את התוצאה של הבדיקה הזאת אי אפשר לפספס הרעש של מיסב שבור בטלטל\בוכנה היה נשמע די ברור.

אבי.

בברכה אבי.

אסקורט MK1 בתהליך שיפוץ כאן

כל מידע על חלק למכירה\נטוש לאסקורט יתקבל בברכה.

פורסם

GS400 זו בוכנה אחת או שתיים?

בסוזוקי קיימים מנועים עם בוכנה אחת ושני מצתים. מצת אחד נותן ניצוץ בנמ"ע והמצת השני באיחור קל. הסיבה למצת השני היא כדי לשרוף טוב יותר את שארי התערובת שלא נשרפו לאחר הניצוץ מהמצת הראשי.

מנועים דומים היו פעם באלפא (Twin Spark).

אביגדור

OPTIC HOUSE

פתרונות ראיה מתקדמים

חפשו אותנו ב facebook

פורסם

שלום אביגדור

למנוע הזה יש שתי בוכנות

GS400 זו בוכנה אחת או שתיים?

בסוזוקי קיימים מנועים עם בוכנה אחת ושני מצתים. מצת אחד נותן ניצוץ בנמ"ע והמצת השני באיחור קל. הסיבה למצת השני היא כדי לשרוף טוב יותר את שארי התערובת שלא נשרפו לאחר הניצוץ מהמצת הראשי.

מנועים דומים היו פעם באלפא (Twin Spark).

אביגדור

• תוכן חדש...