Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש לרכוש גומי יחסית עבה , בגודל 2 מטר על 2.2 , כדי לשים בפינה שבה הולך להיות לי מן מכון כושר קטן , זאת כמובן כדי שמשקולות שיפלו לא יעשו חור ברצפה :)

ברוב מכוני הכושר יש את הגומי הזה על הרצפה, אך חיפשתי בגוגל ולא מצאתי מהיכן קונים, כל שמצאתי היה הגומי ששמים בכל מיני גני שעשועים וכו'

אשמח אם למישהו יש הצעה היכן לרכוש.

תודה.

שניר.

פורסם

חפש בחנויות שמתעסקות בציוד לבריכות שחייה.

אני לא מכיר אחת ספציפית, אבל בגיגול של 2 שניות אני בטוח שתמצא כמה.

Passt scho...

פורסם

העובי צריך להיות לפחות 60-70 ס"מ

ולישקול 2 טון ?

טוב נו, ברור לי שהיתה לך שגיאה עם הס'מ אבל 60-70 מ'מ ? באיזה מכון ראית דבר כזה ? שים כבר מזרון קשיח.

במכונים זה ~15 מ'מ (בשפה שלך 1.5 ס'מ) ולדעתי אתה יכול לשים גם משטח מוקצף שזה גם דיי קשיח

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כמובן שזו הייתה טעות ;) , הכוונה הייתה ל מ'מ וכנראה שגם הניחוש של 70 לא היה כ"כ במקום

אבל לפחות הבנתם מה רציתי מכם ;)

מזרון קשיח ? איפה אפשר להשיג כזה בגודל שאני צריך ? העלות יקרה?

פורסם

תתקשר לאיזה מכון וקח את הטלפון של הספקים שלו.

אצלו תוכל גם להיתעניין בקשר לגומי וגם מזרן

לדעתי לפחות המזרון יעלה יותר מכמה מאות שקלים

פורסם

כל שמצאתי היה הגומי ששמים בכל מיני גני שעשועים וכו'

שניר.

זה מספיק בהחלט- לא יודע אם שמת לב לגבי העובי של הגומי הנ"ל, לדעתי העובי של הגומי הזה מספיק עבה והוא ירכך כל מכה.

אם אתה לא גר בבית אמריקאי(קרוון במידה מסויימת) אז אין לך מה לדאוג לגבי חורים ברצפה- הכי הרבה בלטה סדוקה.

במידה וכמובן תוסיף את הגומי הנ"ל זה מספיק בהחלט ולא צריך לחפש מוצרים של התעשיה האווירית או רפא"ל.

פורסם

תאתר את המפעל ולך אליהם, בטוח זרוק להם שם באיזה פינה מחוץ לתחום בו איכפת להם מה יקרה

אני אימצתי את הרעיון הזה בזמן שחיפשתי ספוג אקוסטי

• תוכן חדש...