Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתנה לאבא,יש המלצות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבחור כבר בן 42,2 ילדים,נשוי .

מה אפשר לקנות לו?

יש לו הכל החל ממצתים,ועד כל אביזר אפשרי לרכב.

*נסיון לתת לו חופש מאמא לא כל כך הצליח.

למישו יש המלצות לספא טוב?

שכולל יום פינוק שלם!

ללא מין :roll:

תקציב?

400-500 שקל.

ואפילו יותר תלוי במתנה.

הוא קורע את התחת המון בעבודה (עובד בבסיס תל השומר) ולכן ספא טוב לדעתי זה ה-מתנה.

אשמח לשמוע הצעות.

פורסם

יש יום פינוק אולטימטיבי לגבר במלון דניאל במחיר 490 ש"ח - ביקורת בסדר

יש מלא הצעות מהסוג הזה באינטרטן

שיעור טיסה בססנה 172 כ400 ש"ח = נפלא למי שאוהב

מנוי לעיסוי בסביבות ה550 ש"ח (4 עיסויים)

אירית

פורסם

תקנו לו כלב (עדיף כלבה) - כמות האהבה שהם יעניקו היא בלתי מוגבלת ואינה תלויה בדבר.

זה גם תירוץ טוב לעשות יותר ספורט (להוציא את הכלבה לטיול או ריצה)

מבין המינים השונים לדעתי - לברדור, גולדן רטריבר, רועה גרמני או בוקסר (טפשים אבל חמודים)

פורסם
תקנו לו כלב (עדיף כלבה) - כמות האהבה שהם יעניקו היא בלתי מוגבלת ואינה תלויה בדבר.

זה גם תירוץ טוב לעשות יותר ספורט (להוציא את הכלבה לטיול או ריצה)

מבין המינים השונים לדעתי - לברדור, גולדן רטריבר, רועה גרמני או בוקסר (טפשים אבל חמודים)

יש לי דוג דה ברודו במשקל 70 קילו ,מספיק אהבה :roll:

פורסם

יש וילה בהוד השרון(צמוד לבית של זאב רוזנשטיין) שמקבלים פינוקי ספא.

מסאז',ג'אקוזי וארוחת ערב.

נפלא לאביך ולאימך!(הרי לא תשלח את אבא לספא לבד).

פורסם
תודה,

מישו יודע עד כמה שיעור הטיסה הזה כיף?

אגב כמה עולה להשכיר במוו מפוארת ליום?

אבא יהנה מזה :)

בשביל BMW תתקשר לAVIS יש להם, הבעיה היא שצריך 2 כרטיסי אשראי בתור ערבון ונהג מעל גיל 27 או 28...

מה שאני יודע שיש להם 520 מהצורות החדשות

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

שיעור טיסה זה הדבר הכי כיף בעולם, ואם אתה שואל אותי - יותר מיוחד מלנהוג בBMW. (עם כל הכבוד)

בתור אחד שהעביר את כל הקיץ האחרון בשיעורי טיסה על צסנה, אני יכול להגיד שאין כמו למשוך את ההגה - ולעוף!!!!!

תבדוק בהרצליה או בחיפה - שם יש בתי ספר לטיסה בארץ. מחירים לצערי, אני לא יודע. (למדתי בגרמניה)

Passt scho...

פורסם
שיעור טיסה זה הדבר הכי כיף בעולם, ואם אתה שואל אותי - יותר מיוחד מלנהוג בBMW. (עם כל הכבוד)

בתור אחד שהעביר את כל הקיץ האחרון בשיעורי טיסה על צסנה, אני יכול להגיד שאין כמו למשוך את ההגה - ולעוף!!!!!

תבדוק בהרצליה או בחיפה - שם יש בתי ספר לטיסה בארץ. מחירים לצערי, אני לא יודע. (למדתי

גרמניה)

Schatzie יש עוד כמה דברים "שאין כמו" מה עם לדחוף את ההגאים ולהדביק את הכובע לתקרה? :wink:

לפותח השירשור הנה עוד רעיון והמלצה אישית, קיבוץ לוטן (בדרום) לינה + טיפול וואטסו בתוך מים - התמסרות מוחלטת למטפל/ת (בעניין הטיפול ) יש טיפול זוגי הכל בסביבות ה700 ש"ח לשניים

אירית

• תוכן חדש...