Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאן הם נעלמו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדי פעם כשאני נכנס לפורום שואלים לגבי מכוניות שאלות כמו כמה יוצרו ? במשך כמה שנים ועוד ועוד שאלות

הדבר העלה בי תהיות לגבי היכן נעלמות מכוניות שנקנות במסות

אני בחיפושי אחרי תורמת לרנו 4 [פרנסין] שברשותי מגלה שדי קשה למצוא כאלה

לפי הידוע לי הצבא רכש מאות או אלפים של מכוניות מסוג רנו 4 עד אמצע שנות השמונים

כמו כן היו גם כמויות של פגו' 104 שפשוט נעלמו ועוד מכוניות שאני לא זוכר כל כך

אבל המסקרן הוא איפה הן ? לא יתכן שנגרסו באותם שנים זה לא היה קיים אשמח לדעת על עוד מכוניות שנקנו במסות ונעלמו ולותיקים שבנינו אפנה את השאלה איפה הן ? אם ידוע לכם אשמח לשמוע ולהשכיל.

פורסם

רוב המכוניות נגרסו חלקן העיריות פינו וחלקן סוחרי ברזל.

אבי.

בברכה אבי.

אסקורט MK1 בתהליך שיפוץ כאן

כל מידע על חלק למכירה\נטוש לאסקורט יתקבל בברכה.

פורסם

קצת קשה לי להאמין בזמנו הגריסה לא היתה פופולרית כמו היום גם סוחרי ברזל כמעט ולא היו

אנחנו מדברים על מינימום לפני 25 שנה

פורסם

נכון, הגריסה וההתכה לא היו פופלריות עד לפני כמה שנים, אבל הן עדיין היו קיימות.

המודעות לברזל ב4-3 שנים האחרונות, גרמה לכך שהברזלנים (בדרך חוקית, וגם לא חוקית :x) דאגו "לנקות" את השטח מ-פגרים שעמדו 10-20 שנה באין מפריע...

עצוב, אבל זו המציאות.

רק היום חבר שלי התקשר אלי ואמר לי שיש לו סיירה GL מודל 85 עם סאנרוף מקורי ואינטרייה של גיאה או קוזוורת' (לא זוכר) ב1500 שקל, אפשר להוריד את הבנאדם בעוד קצת, אבל אין קונים וסביר להניח שהרכב הזה עם כל הגאג'דטים והפינוקים שלו, ילך לברזל. עוד כמה שנים מישהו שמנסה לשדרג את הסיירה 1.6 אוטומט שקנה באינטרייה יותר טובה ולהשלים חלקים שכבר כמעט אינם בנמצא, יכנס לשרשור, יתפוס את הראש וישאל: "איפה הייתי?!"

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

היי היי, אני זוכר כשהייתי קטן (ואני לא מדבר על לפני שנתיים) ז"א לפני כ15 שנה הייתה בפרדס ביפו מכונה שהייתה מועכת רכבים לקוביות, הייתי גר קרוב ואני זוכר שהסתובבתי שם כמה פעמים, אני זוכר היטב קוביה שנראתה כמו האסקורט שלי רק בלבן, הרכב היה נמעך ככה שהפרונט שלו היה נשאר די דומה למקור, קוביות בגודל של מנוע 4 צילנדר בערך.

עכשיו במשך השנים חשבתי שפשוט דמיינתי את זה, אבל נודע לי שאכן הייתה מכונה כזאת שהייתה מועכת רכבים בפרדס. מישהו יכול לתת פרטים?

haters will hate

פורסם

היום עשיתי ברור עם מספר אנשים מה שקרא יודעי דבר

שמסרו גירסה הסותרת את מה שנאמר פה בפורום

לטענתם רוב המכוניות הועמסו על אוניות ונמכרו בדרום אפריקה

האיש שאמר את זה קנה בזמנו [ 1985] 100 מכוניות מסוג רנו 4

באלף שקל ומכר אותם במקום ב2000 שקל לא זוכר אם שקל חדש או ישן

משהו יוגע משהו על הגרסה הזו דרום אפריקה נדמה לי היה אפרטהייד בזמן זה

ובנוסף נודה לך אם מעת לעת תישתמש בסימני פיסוק.

פורסם
היום עשיתי ברור עם מספר אנשים מה שקרא יודעי דבר

שמסרו גירסה הסותרת את מה שנאמר פה בפורום

לטענתם רוב המכוניות הועמסו על אוניות ונמכרו בדרום אפריקה

האיש שאמר את זה קנה בזמנו [ 1985] 100 מכוניות מסוג רנו 4

באלף שקל ומכר אותם במקום ב2000 שקל לא זוכר אם שקל חדש או ישן

משהו יוגע משהו על הגרסה הזו דרום אפריקה נדמה לי היה אפרטהייד בזמן זה

אני לא מכיר את הגירסא הנ"ל - אבל..היו בארץ מאות אם לא יותר מכך רנו 4 שהשתחררו מצה"ל והתאזרחו.

איפה הן? נסעו כמה שנים אחרי השיחרור ונגרטו.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

• תוכן חדש...