Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחני הערכה של הוט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם או לפחות לאלה שעדיין פה בשעה כזאת.

מחר אני הולך לעבור מבחני הערכה (כנראה פסיכולוגית) של הוט. מישהו התנסה בזה או במשהו דומה ויכול לשפוך קצת מידע? איך להתמודד או לעבור את זה בשלום?

פורסם

האמת היא שידיד שלי הוא טכנאי שלהם.

קודם כל, אתה יודע שאתה מתחייב לשנה? המשכורת לא כ"כ גבוהה ועובדים בשעות לא כ"כ שגרתיות. נכון, אתה מקבל רכב ופלאפון (עגלה) אבל אתה גם הולך להשקיע הרבה.

דבר שני, אם זכור לי נכון אתה עובר ראיון עם עוד כמה אנשים, בוחנים את רמת השירות שלך ומן הסתם את הידע הטכני. (אנחנו חברים של המנכ"ל ככה שבכל מקרה ידיד שלי היה עובר:lol: )

אני מקווה שתעבור ושיהיה לך בהצלחה.

פורסם

רז, ראיון טלפוני זה מין סינון ראשוני...

כן, אני יודע שמתחייבים לשנה, אין לי בעיה. בקשר לכסף הכל יחסי, רכב ופלפון (לא משנה איזה) ומשכורת בסיס של בערך 4.5 + שעות נוספות עם שעות דווקא די שגרתיות נשמע דווקא בסדר, במיוחד בשבילי חייל משוחרר טרי (מהיום! מזל טוב לי!).

פורסם

אל תתרגש, תהיה עצמך כמו שאתה בכל יום, זו לא משרה שקשה להיתקבל אליהה, אז כשהם רואים שאתה מיתרגש ומנסה ללבן דברים זה מרתיע

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

גם בחברה זו וגם במתחרה (yes),מחפשים טכנאים כבר זמן רב. התפקיד והתנאים אינם אטרקטיביים

ולא היו מעולם.

רוב הסיכויים שתתקבל.

כאחד שעבד בחברת מת"ב לשעבר (במשך 3 שנים)בתפקיד כזה ,אני מאחל לך שתמצא משרה אחרת .

בברכה והצלחה

מוטי.

פורסם
גם בחברה זו וגם במתחרה (yes),מחפשים טכנאים כבר זמן רב. התפקיד והתנאים אינם אטרקטיביים

ולא היו מעולם.

רוב הסיכויים שתתקבל.

כאחד שעבד בחברת מת"ב לשעבר (במשך 3 שנים)בתפקיד כזה ,אני מאחל לך שתמצא משרה אחרת .

בברכה והצלחה

מוטי.

מעודד :lol:

באמת חשוב לזכור שמדובר במשרה זמנית

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

כנראה שאני אאלץ למצוא משרה אחרת, זה בטוח. היינו משהו כמו 12 אנשים, כאשר רובם היו א נסיון בתחום או עם איזשהי השכלה גבוהה. מיותר לציין שכולם היו הרבה יותר מבוגרים ממני.

המשרה היא לא זמנית כי דורשת התחייבות לשנה. הקשר לאטרקטיביות, הכל יחסי. בשביל חייל משוחרר אלותנאים לא רעים בכלל. לך תמצא לי עבודה שמשלמים יותר ממינימום חוץ מאבטחה..?

חוץ מזה רציתי עבודה יותרמעניינת ממלצרות או אטחה שזה מה שרוב החיילים המשוחררים עושים, במיוחד לאור העובדה שאני טיפוס טכני ואני לא חושב שאני טיפש. הבעיה אין לי ניסיון מוכח בשום דבר ממה שאני יודע.

פורסם

אני בהחלט מבין את מה שאתה אומר.

הבעיה היא שמבחינתי אתה "מבזבז" שנה על החברה הזו ,ואסביר לך למה.

עדיף להכנס לכל חברה אחרת העוסקת בתחום האלקטרוניקה שבה יהיה לך סיכוי להתקדם עם הזמן. בתפקיד טכנאי שירות אתה לא תתקדם ל-ע-ו-ל-ם. ברגע שאתה "תתפוס" את העבודה (ואתה בטוח תתפוס) יהיה לך קשה לצאת מהמלכודת ה"חמימה" של העבודה הכוללת רכב וטלפון ו"איפה אני אמצא עכשיו עבודה אחרת".האמן לי דברים שרואים מכאן ,לא רואים משם.

עצתי לך : מצא כל עבודה אחרת כמתדלק ,מאבטח, או כל תחום אחר ,ובו זמנית חפש עבודה בתחום הטכני שאתה אוהב .בצורה זו לא תהיה כבול ואם ממש תסבול אתה לא מחויב להשאר ,ותמיד תוכל להחליף לעבודה אחרת. מבחינתי זה עדיף מאשר להיות כבול לשנה שלמה.

חברות שבהן העובדים מתחלפים בקצב מהיר הן חברות לא רציניות .

אתה בחור צעיר וכל עתידך לפניך,אל תתן לאף לא אחד לתפוס אותך מהביצים כבר מתחילת הדרך.

תשובתי היא ל-syoma- ולפותח השרשור כאחד.

מצ"ב קישור לאתר נהדר למחפשי עבודה בכל תחום.

בחרו את התחומים המועדפים עליכם ,וכל הצעה חדשה ,נשלחת ישירות למייל שלכם.

http://www.jobmaster.co.il/code/home/home.asp

בברכה

מוטי.

פורסם

זה מה שאני הולך לעשות, אני אמצא איזה עבודה מועדפת תוך כדי בחינה של אפשרויות אחרות.

אבל פה אני חוזר לבעיה ההתחלתית שלי, נגיד ואני רוצה להיכנס לתחום הרכב או הדו"ג ולא משנה באיזה משרה אין לי שום נסיון מוכח...

אגב, פותח השרשור ואני זה אותו אדם, אני... :)

פורסם

בתור אחד שעבד הרבה בתחנת דלק ומעט כמאבטח:

עדיף תחנת דלק, העימות עם הלקוחות הוא יותר קל מאשר הקפדנות והיחס המזלזל של מבקרי הקניון והמעסיקים שם.

רק שים לב: צריך לדעת לעבוד עם כסף והרבה, כי אם לא אז אתה תעבוד בשביל החוסרים שיהיה לך.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
זה מה שאני הולך לעשות, אני אמצא איזה עבודה מועדפת תוך כדי בחינה של אפשרויות אחרות.

אבל פה אני חוזר לבעיה ההתחלתית שלי, נגיד ואני רוצה להיכנס לתחום הרכב או הדו"ג ולא משנה באיזה משרה אין לי שום נסיון מוכח...

אגב, פותח השרשור ואני זה אותו אדם, אני... :)

מצטער על הבילבול :lol: .

אני דיברתי על המקרה הספציפי של חברת הכבלים (מתוך נסיון).

אם תחום הרכב זה התחום שמעניין אותך ,וזה מה שאתה רוצה - זה מה שיהיה !

היכנס למוסכים ,הצג עצמך לבעל המוסך ושדר את רצינותך.

גם אם תקבל 100 סירובים ,אל תתייאש.

גם אם המשכורת תהיה נמוכה ,תוכל להתרשם מהתחום בו אתה רוצה לעסוק.

החלטת שזה התחום ,התחל להשקיע (דהיינו אופציות לימודים ).

לא נראה לך ?!- אתה לא כבול לשנה . המשך הלאה.

בכל מקרה ,אין לך מה למהר ולהילחץ.

בעבודות מועדפות יש בונוסים למתמידים .

• תוכן חדש...